Шампионска лига сезон 2011-2012г,
Модератор: Общи модератори
Re: Шампионска лига сезон 2010-2011г,
Барселона честно казано и аз недоумявам как могат да се победят. Ако се опиташ да си играеш играта, те размазват.
Ако играеш като Реал, почват пък да се търкалят по земята като жени и на всяко докосване скачат на съдията за картон, докато накрая не го получат. Много ме дразнят, та затова аз предпочитам метода на Реал. Бал съм ти и достойната загуба, поне да ги нариташ едно хубаво, че да не те е яд после.
Ако играеш като Реал, почват пък да се търкалят по земята като жени и на всяко докосване скачат на съдията за картон, докато накрая не го получат. Много ме дразнят, та затова аз предпочитам метода на Реал. Бал съм ти и достойната загуба, поне да ги нариташ едно хубаво, че да не те е яд после.

не разбрах защо те дразнят толкова, че трябва да ги нариташ

на мен ми станаха много симпатични, защото се намесиха в точния момент срещу Фъргюсън

Цял ден ме държи настроението от снощи... е малко съжалявам, че победата не беше още по изразителна

© написа::mhihi:![]()
не разбрах защо те дразнят толкова, че трябва да ги нариташ![]()
на мен ми станаха много симпатични, защото се намесиха в точния момент срещу Фъргюсън![]()
Цял ден ме държи настроението от снощи... е малко съжалявам, че победата не беше още по изразителна![]()
![]()
Е ти пък да не си им фен? Дотук от коментарите ти съдя, че си фен на Бербатов, но не разбрах за кой отбор държиш

Иначе голяма гавра си направи Сър Алекс с Бербатов. Много ме е яд, но с тая средна линия, отпреде който и да сложиш все тая. Просто нямаше да се случи нещо по-различно, но чак да е извън групата. По новините пише, че гледал мача от съблекалнята

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Имах шибана вахта и неможах да гледам мача
После гледах запис.
Ами Барса си смазаха... Ако не беше ван дер Саар щеше и да е още по-брутално.
Относно това дето плюят барса за симулациите срещу реал, и най-вече за онзи директен червен картон...
Влизането си беше за червен картон, докоснат или не, целта на ония малоумник от реал беше не топката, а крака, така че... А и Реал да се оплакват от симулации е просто смешно, при положение, че в отбора играе оная к*рва кристиано, който може би е най-долно симулиращия от топ играчите в последно време, абсолютен срам, може да има футболни качества, но всичко останало му е отвратително.
И само да кажа, че изобщо, ама изобщо не съм фен на Барса, моят отбор зажалост отпадна тази година по-рано.
Просто най-противните ми отбори са Реал и Манчестър(п.с. 99та финала
)... а най-противен футболист ми е кристиано 

После гледах запис.
Ами Барса си смазаха... Ако не беше ван дер Саар щеше и да е още по-брутално.
Относно това дето плюят барса за симулациите срещу реал, и най-вече за онзи директен червен картон...
Влизането си беше за червен картон, докоснат или не, целта на ония малоумник от реал беше не топката, а крака, така че... А и Реал да се оплакват от симулации е просто смешно, при положение, че в отбора играе оная к*рва кристиано, който може би е най-долно симулиращия от топ играчите в последно време, абсолютен срам, може да има футболни качества, но всичко останало му е отвратително.
И само да кажа, че изобщо, ама изобщо не съм фен на Барса, моят отбор зажалост отпадна тази година по-рано.
Просто най-противните ми отбори са Реал и Манчестър(п.с. 99та финала

E34, E38
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
каквото и да се каже, ще е малко за този финал... то не беше мач, а екзекуция... смачкаха ги тотално, толкова безпомощен английски отбор никога не съм виждал
... може би беше по-добре за бербо, че липсваше в този мая, надали щеше да промени ситуацията... а и сребърни медали си има...
чета тук коментарите 2 дни след мача... тъпите инглета пак си държат на тяхното, руни най-велик, чичерито "инвестиция в бъдещето"
... какво бъдеще с таз игра бе
... ван дер сар им виновен за първия и втория гол
... и все такива...
за барса какво да се каже... 100 мача да бяха играли с юнайтед, и 100-те щяха да бият... а това в началото на второто полувреме дето масчерано и шакир бяха на върха на атаката на барса лично мен ме срази
... да си пуснеш централните защитници централни нападатели си е признак че взимаш противника за махленско отборче... и то с право...
малко снимки тук има http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9499572.stm... това с ерик абидал накрая беше огромен жест ...
това с поливането на стадиона също

чета тук коментарите 2 дни след мача... тъпите инглета пак си държат на тяхното, руни най-велик, чичерито "инвестиция в бъдещето"

за барса какво да се каже... 100 мача да бяха играли с юнайтед, и 100-те щяха да бият... а това в началото на второто полувреме дето масчерано и шакир бяха на върха на атаката на барса лично мен ме срази

малко снимки тук има http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/9499572.stm... това с ерик абидал накрая беше огромен жест ...
това с поливането на стадиона също

На свършен факт вече, много ви е лесно да говорите.
100 пъти да играели, 100 пъти щели да бият... Много ги разбирате нещата.
А пък който твърди, че Барса не са симуланти...какво да кажа. По цигания само Реал Мадрид могат да ги достигнат, но дори и те не са способни за ги задминат. Все пак в това отношение, Роналдо не може да се конкурира с 3ма от барса-масчерано, бускетс и алвес.
А пък относно красивия им футбол, това вече се изтърка. На много хора вече им писна от разиграванията в триъгълник и цъкането на безсмислени пасчета. На мен лично ми харесва директния футбол. 4 паса и гол(макар и от засада, признавам го)
А не 99 паса и пропиляна възможност за гол. За мене Барса са един от отборите с най-малко КПД. Манчестър ако можеха да правят по толкова пасове на мач, щяха да бият с по 15 гола разлика сигурно.
Просто дразнят с играта си, а като не успеят да победят с нея, започват да се циганят. Това не значи, че не са добри-напротив, добри са и са адски добре сработени, просто дразнят всички останали фенове с играта, освен собствените си.
100 пъти да играели, 100 пъти щели да бият... Много ги разбирате нещата.
А пък който твърди, че Барса не са симуланти...какво да кажа. По цигания само Реал Мадрид могат да ги достигнат, но дори и те не са способни за ги задминат. Все пак в това отношение, Роналдо не може да се конкурира с 3ма от барса-масчерано, бускетс и алвес.
А пък относно красивия им футбол, това вече се изтърка. На много хора вече им писна от разиграванията в триъгълник и цъкането на безсмислени пасчета. На мен лично ми харесва директния футбол. 4 паса и гол(макар и от засада, признавам го)
А не 99 паса и пропиляна възможност за гол. За мене Барса са един от отборите с най-малко КПД. Манчестър ако можеха да правят по толкова пасове на мач, щяха да бият с по 15 гола разлика сигурно.
Просто дразнят с играта си, а като не успеят да победят с нея, започват да се циганят. Това не значи, че не са добри-напротив, добри са и са адски добре сработени, просто дразнят всички останали фенове с играта, освен собствените си.
Нормално е да ви дразнят, като неможете да вземете една топка
Това е играта на Барселона, по системата на тоталния футбол, наложена от Кройф.
"Докато владем топката, гол немогат да ни вкарат"

Това е играта на Барселона, по системата на тоталния футбол, наложена от Кройф.
"Докато владем топката, гол немогат да ни вкарат"

Да, схемата им действа, но не мога да я нарека красива, каквато я изкарват феновете им. Играта им е досадна и скучна. Нека печелят, видя се че и с яко ритане също може да се печели. Да не се оплакват тогава от тактиката на Моуриньо - докато са на земята, гол не могат да ни вкарат 

Стига наричахте Барса циркаджии. ТОва мнение нарастна особенно много след мача с Реал.
Малко тактика да се опитам да Ви разкрия. Когато другия отбор /Реал/ е инструктиран да накъсва играта на Барса с фалове близки до картона, най-правилното и разумно нещо, което може да направи Барса е да пада и да прави циркове!
Защото ако и двата отбора почнат да се ритат се получава абсолютен ва - банк, кой отбор ще получи първи червения картон.
Браво на Гуардиола за тактиката срещу Реал и как наказа и надигра арогантния Моуриньо.
Колкото до мача с Юнайтед - аз симулации НЕ видях. Притежание на топката 70%, а първото може би и повече.
Ван Дер Саар заведе Юнайтед на Финала. През целия шампионат той беше БЛЕСТЯЩ !!!
Головете на пръв поглед изглеждат лесни и т.нат. , но реално се получава това, че защитникът скрива топката от погледа на Вратаря и ако погледнете и двата гола са с покрай крака на защитника с фалц. След като се е получил тази мъртва точка/за очите на вратаря/, после пост удар е много трудно да извадиш реакция!
Жалко за Бербатов ... Дано се махне от Манчестър и отиде в отбор, в който съотборниците ще го уважават и ще играят с или за него !!! А не както Нани, Ернандез и Рууни ... Отбора провали Бербатов според мен!
Малко тактика да се опитам да Ви разкрия. Когато другия отбор /Реал/ е инструктиран да накъсва играта на Барса с фалове близки до картона, най-правилното и разумно нещо, което може да направи Барса е да пада и да прави циркове!
Защото ако и двата отбора почнат да се ритат се получава абсолютен ва - банк, кой отбор ще получи първи червения картон.
Браво на Гуардиола за тактиката срещу Реал и как наказа и надигра арогантния Моуриньо.
Колкото до мача с Юнайтед - аз симулации НЕ видях. Притежание на топката 70%, а първото може би и повече.
Ван Дер Саар заведе Юнайтед на Финала. През целия шампионат той беше БЛЕСТЯЩ !!!
Головете на пръв поглед изглеждат лесни и т.нат. , но реално се получава това, че защитникът скрива топката от погледа на Вратаря и ако погледнете и двата гола са с покрай крака на защитника с фалц. След като се е получил тази мъртва точка/за очите на вратаря/, после пост удар е много трудно да извадиш реакция!
Жалко за Бербатов ... Дано се махне от Манчестър и отиде в отбор, в който съотборниците ще го уважават и ще играят с или за него !!! А не както Нани, Ернандез и Рууни ... Отбора провали Бербатов според мен!
- justboy
- Олдскул фен
-
А на Реал стила на игра наложен от моуриньо щото пък е много симпатичен, повечето мачове срещу силни отбори(със съвсем леки изключения) се затварят в защита, накъсват играта на другия отбор с фалове(както каза колегата) имат 2ма по-индивидуални и бързи играчи напред и разчитат на тях при контра, това е, на това кое му е красивото?
П.С.
http://www.youtube.com/watch?v=Ab36yDjiyPs
http://www.youtube.com/watch?v=yFK8kejeuK8
http://www.youtube.com/watch?v=DkWrMwQq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=h9zYbJCW ... re=related от тая колекция също съм много доволен
Та нека оставим настрана темата за това кой симулира повече:)))
П.С.
http://www.youtube.com/watch?v=Ab36yDjiyPs
http://www.youtube.com/watch?v=yFK8kejeuK8
http://www.youtube.com/watch?v=DkWrMwQq ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=h9zYbJCW ... re=related от тая колекция също съм много доволен

Та нека оставим настрана темата за това кой симулира повече:)))

E34, E38
- nakoone
- ентусиаст
-
- Кара: Touring
speedhokk написа:Да, схемата им действа, но не мога да я нарека красива, каквато я изкарват феновете им. Играта им е досадна и скучна. Нека печелят, видя се че и с яко ритане също може да се печели. Да не се оплакват тогава от тактиката на Моуриньо - докато са на земята, гол не могат да ни вкарат
"Лисицата като не стигнала гроздето и казала че е кисело".

С твоите коментари явно се вижда че си голям фен на Реал и не знам как трябва да играе Барса за да го признаеш че играят красив футбол.
То цял свят го признава че това е най-добрия отбор в света,само ти и феновете на Реал не го признавате.
Това да владееш топката над 65% във всеки един мач,да атакуваш,да смажеш противника от къси пасове и да коментираш че играта им не е красива-това си е направо черногледство.

Е да, ама Моуриньо е принуден да играе така. Барса кой ги кара да лежат като жени на тревата и да скачат на съдията след всеки фал. Алвеш тая година в мачовете срещу Реал прекара сигурно 20минути на тревата и в носилката. На хората краката им чупят, главите им пукат, влизат им с бутоните в коленете и лежат по-малко от него.
А да не търся на Бускетс снимката от мача с Интер, как гледа между пръстите там, лежейки като заклан на терена

А да не търся на Бускетс снимката от мача с Интер, как гледа между пръстите там, лежейки като заклан на терена

nakoone написа:speedhokk написа:Да, схемата им действа, но не мога да я нарека красива, каквато я изкарват феновете им. Играта им е досадна и скучна. Нека печелят, видя се че и с яко ритане също може да се печели. Да не се оплакват тогава от тактиката на Моуриньо - докато са на земята, гол не могат да ни вкарат
"Лисицата като не стигнала гроздето и казала че е кисело".![]()
С твоите коментари явно се вижда че си голям фен на Реал и не знам как трябва да играе Барса за да го признаеш че играят красив футбол.
То цял свят го признава че това е най-добрия отбор в света,само ти и феновете на Реал не го признавате.
Това да владееш топката над 65% във всеки един мач,да атакуваш,да смажеш противника от къси пасове и да коментираш че играта им не е красива-това си е направо черногледство.
Направо ще ти избоде очите, тая година единствените мачове които съм гледал на Реал, бяха тея с Барса. Гледам само и единствено висшата лига и съм фен на Манчестър(Юнайтед-да уточня

И за да не правя 3 поредни мнения, горе бяха показано симулации, само на 1 човек от Реал, а половината от тях бях с екипа на Юнайтед и Португалия. Какво показва това? Роналдо си проси нарушения, Алвес и другите 2ма хубавци просят червени картони. Не че има значение де, аз и на Роналдо не съм фен. Но дори и той се държи по-мъжки от някои индивиди в отбора ви.
И пак ще кажа, въпрос на вкус! На мене безсмислении пасчета цял мач и най-накрая 2-3 гола, след като другия отбор е напълно съсипан физически, а и тотално отегчен, за мене това не е красив футбол. На Ел Класикото ви, щях да заспя!!! Арсенал и Тотнъм-2 отбора които в дадения мач не се бореха за нещо кой знае какво, си вкараха повече голове, от колко Реал и Барса за 2 мача(единия от които 120минути) Кво да си говорим повече за красива игра.
Последна промяна speedhokk на 30 Май 2011, 14:35, променена общо 1 път
- justboy
- Олдскул фен
-
speedhokk написа:Е да, ама Моуриньо е принуден да играе така. Барса кой ги кара да лежат като жени на тревата и да скачат на съдията след всеки фал. Алвеш тая година в мачовете срещу Реал прекара сигурно 20минути на тревата и в носилката. На хората краката им чупят, главите им пукат, влизат им с бутоните в коленете и лежат по-малко от него.
А да не търся на Бускетс снимката от мача с Интер, как гледа между пръстите там, лежейки като заклан на терена![]()
![]()
Моуриньо дава такива наставления срещу всички по-силни отбори, колега, не само Барса.
Както правеше и докато беше в Интер, не случайно всички го плюеха заради този антифутбол, който "проповядва".
Играта на Барса е в пъти по-доставяща удоволствие, каквото и да си говорим, а симулации в отбора на Барса има главно като играят срещу реал, а там също не е като да не симулират, така че пак казвам, напълно е излишно да се коментира момента със симулациите.
А и каквото и да си говорим в барса също има много добри индивидуални играчи, които всеки път, когато докоснат топката си доставя удоволствие. Просто си мачкат и това е, пак казвам добре, че беше ван дер Саар... сега като си замине ще видим с кого ще го заменят:))
Бускетс може и да има такава снимка, но да не напиша аз в youtube или google Cristiano Ronaldo simulations, че тогава си е*а мамата от снимки и клипове...

E34, E38
- justboy
- Олдскул фен
-