Адидас,Пума,Нике
Модератор: Общи модератори
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
Re: Адидас,Пума,Нике
Vra4anin написа:маратонки - Reebok
За съжаление, все по-трудно намираеми в България и Европа като цяло, все едно нарочно майката собственик Адидас ограничава предлагането им за старият континент.
PS: Lacoste също са прекрасни обувки, леки, удобни, но нямат избор на модели (предлагат предимно "леки" модели).
http://vbox7.com/play:0e814c9e

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- KoolyO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е63 650iLCI&E93 325i&Z3 1.9
- Мечтае да кара: 612
Puma/Reebok/Nike. Гласувах за Puma, имам предимно техни неща. Nike - само AirMax. LunarGlide моделите също ми харесват, но още не съм се сдобивал с такива. Дрешки Nike не ми харесват.
В анкетата няма други любими - малко познатите у нас New Balance.
Така и не успявам да си взема adidas. Все нещо тамън да си харесам и повече си харесвам нещо на горните марки.
А! и Asics също липсват/много кефят.
Къде ходя по анцунг ли? Навсякъде, когато не съм на работа. Имам няколко официални и няколко за спортуване
В анкетата няма други любими - малко познатите у нас New Balance.
Така и не успявам да си взема adidas. Все нещо тамън да си харесам и повече си харесвам нещо на горните марки.
А! и Asics също липсват/много кефят.
Къде ходя по анцунг ли? Навсякъде, когато не съм на работа. Имам няколко официални и няколко за спортуване

Laugh...
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
And the world laughs with you.
Cry...
And the world laughs louder!!!
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
WTF е "официален анцунг"
Като бях в 5ти клас се кефик да ходя на даскало с екип, като имахме физическо. В малко по-късен период осъзнах, че мадамите не се кефят на бродягите и исипняците, и екипа си го носих в раницата и се преобличах преди/след часа

Като бях в 5ти клас се кефик да ходя на даскало с екип, като имахме физическо. В малко по-късен период осъзнах, че мадамите не се кефят на бродягите и исипняците, и екипа си го носих в раницата и се преобличах преди/след часа

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- Transporter.e60
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 & ML320CDI
Аз нямам любима фирма защото различните фирми имат различни готини модели и няма една която да прави всичко добре. Но като си погледна гардероба повечето спортни неща са ми на underArmor.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Phil
- ентусиаст
-
- Кара: G30 540xi, S1000r, EXC 450, R1300GS
За ходене предпочитам Nike...много здрави и удобни...иначе от както се помня ритам с Adidas...футболните Nike-ове са ми дървени нещо...
П.П. С анцуг ходя да спортувам
П.П. С анцуг ходя да спортувам

puma не съм си купувал откакто едни ми направиха мазол
с тези си правя пробезите.Взех ги защото са съвместими с micoach имат място за peacer.Вече са на 100 километра (за две седмици
) и съм много доволен

и облекла climalite
имам и такива, но не спортувам с тях

с тези си правя пробезите.Взех ги защото са съвместими с micoach имат място за peacer.Вече са на 100 километра (за две седмици

и облекла climalite
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
alx написа:Аз нямам любима фирма защото различните фирми имат различни готини модели и няма една която да прави всичко добре. Но като си погледна гардероба повечето спортни неща са ми на underArmor.
Е, то в САЩ UA си е .. Аз на тях имам само протектори за американски футбол, може да са скъпи, но изработката е страшна

- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
BMDrago написа:puma не съм си купувал откакто едни ми направиха мазол![]()
с тези си правя пробезите.Взех ги защото са съвместими с micoach имат място за peacer.Вече са на 100 километра (за две седмици) и съм много доволен
и облекла climalite
Имам като горните,много са добри,целите на дупки да ти диша кракО,обаче не дей да газиш из ликви че ше се наводниш,оригинални са ми...вупреки че пише че са произведени в китай
- zxsport
-
За спортно облекло (тениски, фанелки, суичъри, долнища и т.н.) предимно Everlast - но ги няма в анкетата!
Маратонки съм имал от доста марки, но ми е трудно да определя коя е най-добрата.
П.С. - първите "The pump"/"Air max" бяха уникални (удобни и здрави)!
Маратонки съм имал от доста марки, но ми е трудно да определя коя е най-добрата.
П.С. - първите "The pump"/"Air max" бяха уникални (удобни и здрави)!
- kriso85
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330d; BMW F25 30d
- Мечтае да кара: BMW M
Аз предпочитам Everlast.
Иначе официалният ми екип е Nike, ама го пазя за сватби и абитуренски балове
Иначе официалният ми екип е Nike, ама го пазя за сватби и абитуренски балове

"Try not. Do or do not. There is no try" Yoda

- zxsport
-
Хаос написа:lacoste, le coq sportif...
Отличен избор, но пазара се "наводни" с трудноразличими реплики е доста тегаво да си купиш нещо качествено ... от въпросните марки!
kriso85 написа:Аз предпочитам Everlast.
Май само с теб "зачитаме" Everlast-a

kriso85 написа:Иначе официалният ми екип е Nike, ама го пазя за сватби и абитуренски балове
А аз си пазя един футболен на UMBRO ... за ритане на хейтъри и скачане по главите им ... ама чат-пат забравям да го слагам!
zxsport написа:Хаос написа:lacoste, le coq sportif...
Отличен избор, но пазара се "наводни" с трудноразличими реплики е доста тегаво да си купиш нещо качествено ... от въпросните марки!
аз обаче не купувам от България
lacoste в БГ е от турция и е толкова криво скроен, няма нищо общо с този тук в Испания, ама и цената тук е сериозна, една pollo shirt е 120 евро
le coq sportif имат много изчистен дизайн и ми харесват, макар и не за спорт, то и двете марки не са баш за спорт (освен тенис... на корт или маса)
иначе да речем тук в ZARA-та - бюджетните дрешки по 25-50 евро виждам редовно етикети made in Bulgaria, Romania, Turkey
за бягане итн обаче аз бих заложил на адидас
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!