ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D
Модератор: Общи модератори
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Re: ЗА или ПРОТИВ бръсненето на краката :D
bum_bum написа:...... Гъзягата също го минавам с машинката по някой път за да не стават стафиди като дрискам. По принцип ми е чувствителна дупката и ако не го стрижа и мия фащам маясъл

Всеки МЪЖ смяташ се за чистоплътен, трябва задължително да го прави.
uricatoli написа:BAHKATA_TDI написа:Ей, косматковци, като си бръснете само мишниците и пи...те, да ви попитам колко са ви дълги фандъците на задниците?
![]()
![]()
![]()
Отивам да вадя линийката.. ама в сресано състояние ли ги искаш измерени или в накъдрено? може и с прическа ала фондю дю туалет
сплети ги на плитки

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Миналото лято си обръснах краката за пръв път - че ми беше готино, готино ми беше, ама изглеждах като голо пиле 
Затова вече бръснем само о(o и мишниците.. Крака, ръце, гърди, корем и дупИ не бръсна
По корема и гърдите си имам вълна, ама не знам какво ще стане, ако я обръсна

Затова вече бръснем само о(o и мишниците.. Крака, ръце, гърди, корем и дупИ не бръсна

- spacepl
- старши ентусиаст
-
- Кара: E60 530D F07 530D
- Мечтае да кара: и да не приближава сервиза :)
- Детайли за колата: трошляче някакво :)
Цирк, почнахме от краката, стигнахме до гъзягата - то логично де, те нали са свързани
Аз също се бръсна под мишниците и около оная работа, но крака, ръце и др. ми идва в повече. Бабалюги по гъзягата нямам защото се къпя редовно.

- titto
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е46 320i
- Мечтае да кара: БМВ и в отвъдното!
- Детайли за колата: Мууудна красавица, но си го изкарвам на служебната

Но е поучително, де!

Очаква се следваща тема:
Кои от Вас си мият гъзо.ете след яздене на порцелановото конче и кои правят скречове с "Емекаааа"!??

--------------------------------------------------------------------------------------------
Е12-M535i;Е30-318;Е34 Touring 525 TDS;Е36-318iS;Е46 320i
"FWD е като жена с малки ци.и-върши работа, но няма КЕФ...!!!"
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Ахахахаххахах, много се смях
Аз косми имам само по краката, за сметка на тва са дълги и корави
Ма откакто видех как един френд след кола маска изглежда като оскубано охладено пиле, а на сичкото отгоре и припадна на масата докато го скубаха
Бръсна си малкото брада през 3-4 дена, оная работа през 3-4, гъзягата не я барам, че да не стане така че да не мога да седна 4 дни
Стана дума за спорт и бръсненето, пистовите колоездачи, се бръснат заради съпротивлемието
Друга теория ако се пребиеш да не влезне косъм в раната и да забере, има логика, ама практиката показва друго, че като се смажеш в калта и целия кървиш, косми ли са кал ли е камъчета и прах се тая, само дето като имаш косми си по добре, странно звучи ама помагат, пазат кожата поне при мен мойте са твърди и гъсти

Аз косми имам само по краката, за сметка на тва са дълги и корави

Бръсна си малкото брада през 3-4 дена, оная работа през 3-4, гъзягата не я барам, че да не стане така че да не мога да седна 4 дни

Стана дума за спорт и бръсненето, пистовите колоездачи, се бръснат заради съпротивлемието

Друга теория ако се пребиеш да не влезне косъм в раната и да забере, има логика, ама практиката показва друго, че като се смажеш в калта и целия кървиш, косми ли са кал ли е камъчета и прах се тая, само дето като имаш косми си по добре, странно звучи ама помагат, пазат кожата поне при мен мойте са твърди и гъсти

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- PaCk0o
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: e36 m3
Mpower84 написа:PaCk0o написа:аз направо си ги бръсна не да ги подстригвам, лятото редовно и ми е по хладничко на щеките, зимата с машинка и то рядко щот си ме марзи. През лятото даже си прая кола маска на рацете 2-3 пати там бавно никнати също така на пъпа имам малко мъхчета и те са махат за лятото. Махам си космарляците защото ми е по добре и по хладно и според мен и по красиво от колкот да ти се веят космите
(тва разбирасе за младежта, аз съм на 22)
Ами колега резни си и пикалото щото и то през повечето време се вее само. Съжалявам ако съм груб ама то така се почва.... после червило, грим, поличка и минаваш в другия лагер.
Естествено не си бръсна краката и ръцете и причината е пределно ясна => аз съм момче и предпочитам да ме възприемат като такова още от пръв поглед!
Ако така се почваше секи 2-ри щеше да е гей на моита възраст, и по-напред в темата написах защо като се потдържаш и се чустваш по добре така трябва да си гей или си бъдещ такъв.Представям си ква е гледката някое момиче да те целува и захапва по гардите и да и оставаш косми между зъбите.И забелязвам някои индивиди дет са написали, че не си бръснат и топките тва пък на нищо не прилича. А тия дето носят обици което е дота по женствено и те ли са бъдещи гейове?
Сега е на мода да си гол като охлюв, и с оскубани вежди че даже и нарисувани и лакирани нокти с безцветен лак викали му метросексуалност и аз незнам какво е, ама май трябва да върнат казармата че не е добре работата човек в тъмното и леко почерпен може да се обърка вече
иначе по темата на краката и ръцете не ми пречат на хигиената да си стоят 

- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
А стрижете ли си космите в носЪ или одите като сомове ...? 

- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
PaCk0o написа:Mpower84 написа:PaCk0o написа:аз направо си ги бръсна не да ги подстригвам, лятото редовно и ми е по хладничко на щеките, зимата с машинка и то рядко щот си ме марзи. През лятото даже си прая кола маска на рацете 2-3 пати там бавно никнати също така на пъпа имам малко мъхчета и те са махат за лятото. Махам си космарляците защото ми е по добре и по хладно и според мен и по красиво от колкот да ти се веят космите
(тва разбирасе за младежта, аз съм на 22)
Ами колега резни си и пикалото щото и то през повечето време се вее само. Съжалявам ако съм груб ама то така се почва.... после червило, грим, поличка и минаваш в другия лагер.
Естествено не си бръсна краката и ръцете и причината е пределно ясна => аз съм момче и предпочитам да ме възприемат като такова още от пръв поглед!
Ако така се почваше секи 2-ри щеше да е гей на моита възраст, и по-напред в темата написах защо като се потдържаш и се чустваш по добре така трябва да си гей или си бъдещ такъв.Представям си ква е гледката някое момиче да те целува и захапва по гардите и да и оставаш косми между зъбите.И забелязвам някои индивиди дет са написали, че не си бръснат и топките тва пък на нищо не прилича. А тия дето носят обици което е дота по женствено и те ли са бъдещи гейове?
Гърдите съм съгласен, че трябва да се ПОДСТРИГВАТ, а оръжието и мишниците да се бръснат ама ръцете и краката.....

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
plradev написа:А стрижете ли си космите в носЪ или одите като сомове ...?
Мноо ясно. Също скубем и едни такива особено дълги дето растат по веждите от време на време, че иначе ставам като Вежди Рашидов.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Така е, като няма казарма вече...... Аз съм дърт коч, прескочил 40-те и малко ми е странно да се бръсна по краката. Дедовия и мишниците да, гърдите когато ми е скучно и нямам какво да правя. Ама си поебах навремето и небръснат. И жените (които са на възрастта на майките на аудиторията с бръснати крака от форума) си ме харесваха и така. Па и сега ако се завъртя мога да откача нещо даже и с космати крака. Ама защото на 42 си правя кросчета по 5 километрра през ден и още нямам тумбак. И понеже имам и нещо под шапката с надпис БМВ, дори не ми трябва лъскава кола или пари или епилация за да впечатля една дама. А като отида на плаж с космати крака ми дреме на дедовия, как ще ме гледат педерастчетата с изскубани вежди, нали няма да се свалям с тях, та да ми е пука. Ей не знам, ама в Англия няма мъж с положение, който да е занемарен и с тумбак. Ама ако започне да прекалява с подръжката със сигурност е педераст. В България всико е хаотично....... 

- justboy
- Олдскул фен
-
- Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
- Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)
Значи са съм на 21, гена ми е като на оная маймуна дето я пост-на колегата
Иии от 10 годишен подмишниците, от 12 годишен буздугана, от 13 годишен корема и гърдите, на 14 подстригах краката, защото не ми се виждаше кожата
на 15 ги избръснах и така до 17... (ама само летата(е, останалата част целогодишно)) на 17 и 18 кола маска пробвах 10тина пъти, но пък от тогава съм ги зарязал 3-4 години не съм ги пипал краката, тая година мисля да ги подстрижа, че работата пак е много сериозна
Иначе гърдите, корема, подмишниците и "моя човек" са редовни...
Да е гейско, не мисля... ако ми се занимава това лято може пак да пробвам
Общо взето, докато тренирах по-активно го правех това с краката, та и за ръцете бях помислил, ама са май не ми дреме
П.С.
Но определено мога да кажа, че в немалко ситуации особено от летните, обезкосмен изцяло(без ръцете) съм се чувствал доста по-добре.

Иии от 10 годишен подмишниците, от 12 годишен буздугана, от 13 годишен корема и гърдите, на 14 подстригах краката, защото не ми се виждаше кожата

Иначе гърдите, корема, подмишниците и "моя човек" са редовни...
Да е гейско, не мисля... ако ми се занимава това лято може пак да пробвам

Общо взето, докато тренирах по-активно го правех това с краката, та и за ръцете бях помислил, ама са май не ми дреме

П.С.
Но определено мога да кажа, че в немалко ситуации особено от летните, обезкосмен изцяло(без ръцете) съм се чувствал доста по-добре.

E34, E38
- Mpower84
- ентусиаст
-
- Кара: '03 330xd M57N Sedan
ukelichko написа:Така е, като няма казарма вече...... Аз съм дърт коч, прескочил 40-те и малко ми е странно да се бръсна по краката. Дедовия и мишниците да, гърдите когато ми е скучно и нямам какво да правя. Ама си поебах навремето и небръснат. И жените (които са на възрастта на майките на аудиторията с бръснати крака от форума) си ме харесваха и така. Па и сега ако се завъртя мога да откача нещо даже и с космати крака. Ама защото на 42 си правя кросчета по 5 километрра през ден и още нямам тумбак. И понеже имам и нещо под шапката с надпис БМВ, дори не ми трябва лъскава кола или пари или епилация за да впечатля една дама. А като отида на плаж с космати крака ми дреме на дедовия, как ще ме гледат педерастчетата с изскубани вежди, нали няма да се свалям с тях, та да ми е пука. Ей не знам, ама в Англия няма мъж с положение, който да е занемарен и с тумбак. Ама ако започне да прекалява с подръжката със сигурност е педераст. В България всико е хаотично.......