Въпрос за пътуване до Гърция
Модератор: Общи модератори
57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Въпрос за пътуване до Гърция
barty написа:GVT написа:Кво се плашите толкова,кат те глобат да ви е през к..а.Чудо големо кат остане книжката при тях.Докарвали сме кола със свалени номера.После жалба в полицията ,че са открадна ти и готово.Само ,че после посочватена Маляка ленд, иначе има вероятност да пробваш техните зандани.След тоя случай,винтовера и за една вечер 15-16 чифта гръцки табли в кофата
Само че очаквай проблеми в бъдещеОще не е дошла документацията от Гърция в България... После ще имаш проблеми!
Един мой познат, "специалист", с Ауди, му взеха книжката в Гърция, обяви я за загубена, извади си нова и ...... получи призовка от съда в Българияза измама
Остави тая работа,нищо не идва,а дори и да дойде няма правно основание за тръгване на наказателно преследване.Ма тва ще стане дълга тема ако почнем да спорим.Проблемните полицаи са в северна Гърция,тва са катъри които в тяхната страна не ги признават за гърци.От Лариса на долу е друга работа.Най хубавия грък,е умрелия.

- бабъл
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31
Аз ходих вече и нямаше проблеми,но не са ме спирали полицай,но в Солун като се загледах,едно 20-30% от колите са с тъмни стъкла и то и предни 

- vanioboy
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW Z4 2.5 & E39 525
- Мечтае да кара: ///M6
Alpina_fanatic написа:sean-john написа:Е ти сега ако сериозно говориш и не си забелязал колите с тъмни стъкла... явно живеем в различни градове с името Атина
Аз живея на Ахарнон, до спирката на метрото на "Като Патисия"
А тука и съседи ще намеря бе да няма и някой от Агии Анаргири ?

Иначе по темата документите който издават за затъмнените стъкла в сервизчетата са единствено за техническия преглед, пред ченгетата не минават

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
накратко.. колите с тъмни стъкла са на хора които специално прикрепени към документите си имат бележка от доктора че имат проблеми с очите и ги дразни силна светлина.. Един приятел си имаше на мерцедеса най тъмното фолио.. Второ.. границата без номера не можеш да я минеш по никакъв вариант.. гърците веднага те връщат на паркинга и стоиш докато не си платиш глоба... Бяха ми смъкнали номерата заради неправилно паркиране и глоба 20е.. исках да си я платя веднага обаче не.. Бюрокрация и една седмица колата трябва да стои без номера
така че.. за стъпване на ленти внимавайте понеже се скатават някой път и тръгват след вас.. но поне до сега не съм ги виждал да се крият и да размятат палки.. на границата не искат никакви документи на колата. дори и да сте я крали минавате щастиви
освен ако не будите интерес с някой последен модел 6ца
та така са нещата.. доста пъти съм пътувал до Гърция.. та дори и с трабант 

значи трябва да си взимам резервни табели за там 

www.bmwпрофесори-bg.net
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
benzin написа:значи трябва да си взимам резервни табели за там
и резервен нит и резервни талони и резервни пари.. ако се скараш с полицаите и резервно яко дупе

uricatoli написа:benzin написа:значи трябва да си взимам резервни табели за там
и резервен нит и резервни талони и резервни пари.. ако се скараш с полицаите и резервно яко дупе
е нали уж за границата колегата по горе каза че не искат документи на колата, па чак нита да гледат не веруем

www.bmwпрофесори-bg.net
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
benzin написа:uricatoli написа:benzin написа:значи трябва да си взимам резервни табели за там
е нали уж за границата колегата по горе каза че не искат документи на колата, па чак нита да гледат не веруем
Е па ти се подсигури че иначе требва си вземеш 2 резервни дупета

uricatoli има начин как да минеш при взети номера но не е мястото да го казвам.Иначе ако те хванат ядеш царевицата
не знам колко си пътувал,но в момента на Промахон няма нищо общо от преди 10 или 15 години,вече не се заяждат толкова маляките.Абе що изобщо ги коментираме тия убити к..ве.

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
GVT написа:uricatoli има начин как да минеш при взети номера но не е мястото да го казвам.Иначе ако те хванат ядеш царевицата![]()
не знам колко си пътувал,но в момента на Промахон няма нищо общо от преди 10 или 15 години,вече не се заяждат толкова маляките.Абе що изобщо ги коментираме тия убити к..ве.
![]()
![]()
те сега съедениха двете граници.. и през българската минаваш като през аутобан и чак на гръцката само те поглеждат дали си същия убавец на снимката.. верно иначе не е като преди 10 години.. тогава като пътувах едни проверки на багажи.. ама това шише с какво е ама тия цигари от къде са..

- FreeSpirit
- Потребител
-
с такива тъмни стъкла няма да имаш проблеми...
http://www.youtube.com/watch?v=EQnKen98cPc
99% светопропускаемост

99% светопропускаемост
- msi200
- ентусиаст
-
- Кара: X5+M2
Я кажете за антирадарите. Аз моя на границата го свалям и го слагам в жабката... но ако ме спрат, може ли да ми направят проблем и каква точно е санкцията?
I love the sound of V8 in the morning...
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
msi200 написа:Я кажете за антирадарите. Аз моя на границата го свалям и го слагам в жабката... но ако ме спрат, може ли да ми направят проблем и каква точно е санкцията?
по добре си го остави в БГ.. внезапно ако му хрумне на полицая може за радар и в Г.за ти да бръкне.. бях свидетел с един приятел там пробвахме мерцедеса на баща му.. спряха ни полицаите.. заговориха се а другия в това време отвори вратата отвори жабката и извади радара.. глоба 2000е.. ако я платиш до седмица или 10 дена е само 1000е..
msi200 написа:Я кажете за антирадарите. Аз моя на границата го свалям и го слагам в жабката... но ако ме спрат, може ли да ми направят проблем и каква точно е санкцията?
3000 евра точно за в жабката!

Педалите дебелогъзести като ги мързи да работят и трябва да избият от някъде...

57 мнения
• Страница 3 от 4 • 1, 2, 3, 4