Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Е нищо аз казвам какво виждам понеже колегата търси мнения за колата.
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 04' 330ci M-sport 2
Bavarcho написа:jumjumski написа:Тази кола не е с фабричен м-пакет,най-вероятно са сменили броните и праговете,липсват много неща.drllxr написа:Колега на пръв поглед мога сао да ти кажа че джантите нямат нищо общо с м-пакета
Е к'ва болка![]()
Тука повечето 25ци и нагоре са бивши 18-ки с сливенски М паркет ама като се пуснат в форума и са "уникати"... почнахте да намирате некви кусуриК'во като джантите не са от М перкет може човека тея да са го кефели повече
Колегата иска мнение за въпросната кола и ние казваме каквото виждаме,нали все пак за това е темата.На обявата пише,че е м-пакет,а едни брони не правят колата такава.
- Next
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 330D
- Мечтае да кара: ///M power
- Детайли за колата: BMW - Bought My Wife
Аз смятам, че е оригинален М-пакета защото всеки сменя броните и никой не търси да смени праговете си с м-кови защото разликата е никаква. Нищо лошо няма и да е слаган след това дори смятам че е + колата е много лъсната с рекаро и якия волан заслужава си да се пробва.
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
Next написа:Аз смятам, че е оригинален М-пакета защото всеки сменя броните и никой не търси да смени праговете си с м-кови защото разликата е никаква. Нищо лошо няма и да е слаган след това дори смятам че е + колата е много лъсната с рекаро и якия волан заслужава си да се пробва.
Тавана и гредите вътре са бели,няма м-волан,липсват м-джанти,спойлера на задния капак липсва,виж от ляво на педалите поставката,долните лайсни на вратите,лайсните на интерирора,няма алкантара седалки,следователно и окачването не е м-ково.Още ли смяташ,че е оригинален м-пакета?Не казвам,че колата е лоша или нещо подобно,не ме разбирай погрешно.
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Здравейте!
Бих искал да коментираме този автомобил:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Отдавна търся е46 и мой познат, фен на марката, с доста по-голям опит от мен с колите и в частност с БМВ ми препоръча този автомобил. Като аргументи изтъкна интересния салон, хубав мотор m54 [2,2 170hp] и запазена като цяло кола.
Моите въпроси са:
Това не е ли чисто и просто е46 323, т.е 2,5 кубика 170 коня, а не както се твърди 320!
Колата няма никви екстри: ксенони/менони няма, обикновен волан, касетка...
Салона кожен жълт, не е рекаро, има някви копчалъци на седалките
, по-скоро е много индивидуал , лично аз бих предпочел черно кожено рекаро
Ако някой е разглеждал автомобила и има впечатления нека ги сподели. Заслужава ли си?
Поздрави
Бих искал да коментираме този автомобил:
Отдавна търся е46 и мой познат, фен на марката, с доста по-голям опит от мен с колите и в частност с БМВ ми препоръча този автомобил. Като аргументи изтъкна интересния салон, хубав мотор m54 [2,2 170hp] и запазена като цяло кола.
Моите въпроси са:
Това не е ли чисто и просто е46 323, т.е 2,5 кубика 170 коня, а не както се твърди 320!
Колата няма никви екстри: ксенони/менони няма, обикновен волан, касетка...
Салона кожен жълт, не е рекаро, има някви копчалъци на седалките

Ако някой е разглеждал автомобила и има впечатления нека ги сподели. Заслужава ли си?
Поздрави

Благодаря колеги. Значи колата си залужава, като изключим че не е м-пакет, а само м-брони?
- TRR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 320dA '02; Yamaha FZ6S ABS
Wolfeye написа:Здравейте!
... хубав мотор m54 [2,2 170hp] ...
Моите въпроси са:
323i е М52, той е с обем 2.5 литра и мощност 170 коня, както сам си написал.
По-новите 320i са с М54, който е 2.2 литра/170 коня, не са 2.0/150 коня както при 320i с М52.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
jumjumski написа:Next написа:....
лайсните на интерирора,няма алкантара седалки,следователно и окачването не е м-ково.Още ли смяташ,че е оригинален м-пакета?Не казвам,че колата е лоша или нещо подобно,не ме разбирай погрешно.
Интериорните лайсни нямат нищо общо с фабричният М пакет.
Алкантарата дори и да я има - това не означава, че е с М окачване (аз съм с платнено рекаро и М техник окачване - може да е с най-обикновените седалки и пак да е с М техник съспеншън ).
Общо взето М пакета...е по поръчка на първият собственик.
В 95% от случайте въпросните първи собственици .... да го кажа така...не са били фанатици като нас.
Най-често се среща М пакет...отвън (съжалявам, че разделям интериорен от екстериорен М пакет

Колата изглежда хубава, въпреки няколкото набиващи се въпросителни, като фугите между предната броня и лайсните на фаровете, но те най-вероятно са в резултата на допълнително поставяната предна М техник 2 броня.
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
Разбра ме погрешно за окачването,исках да кажа,че след като колата няма нищо общо с м-пакет,следователно и окачването го няма,не знаех,че може да се плати само м-окачване.Покажи ми една кола от мобиле.де с истински м-спортпакет която да е с рекаро седалки от плат,тези лайсни не се предлагат с м-пакет.Никога не съм чувал за фабричен екстериорен м-пакет,я дай повече информация 

- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
jumjumski написа:Колегата иска мнение за въпросната кола и ние казваме каквото виждаме,нали все пак за това е темата.На обявата пише,че е м-пакет,а едни брони не правят колата такава.
Мислиш ли че всеки търговец разбира колкото нас тука

- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
TRR написа:Wolfeye написа:Здравейте!
Моите въпроси са:
По-новите 320i са с М54, който е 2.2 литра/170 коня, не са 2.0/150 коня както при 320i с М52.
Така де! Обаче те са написали януари 2001 320i 170 коня, а отзад пише 323

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
jumjumski написа:Разбра ме погрешно за окачването,исках да кажа,че след като колата няма нищо общо с м-пакет,следователно и окачването го няма,не знаех,че може да се плати само м-окачване.Покажи ми една кола от мобиле.де с истински м-спортпакет която да е с рекаро седалки от плат,тези лайсни не се предлагат с м-пакет.Никога не съм чувал за фабричен екстериорен м-пакет,я дай повече информация
Колега, отделно може да се поръча М-оптик (екстериорен), М-спорт (интериорен) и М-окачване по избор на пациента

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- stiki7
- Потребител
-
- Кара: ми се 330D M'' 04'
- Мечтае да кара: E46 330D M II 2004
Ако искате да видите ИСТИНСКИ М пакет ето гледайте тука:
Някакви мнения за въпросния автомобил, че мисля да го карам на сервиз и да го купувам
Някакви мнения за въпросния автомобил, че мисля да го карам на сервиз и да го купувам

Търся да купя: BMW E46 330D M Technic II 2003 - 2004
- drllxr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше тройка
Wolfeye написа:TRR написа:Wolfeye написа:Здравейте!
Моите въпроси са:
Така де! Обаче те са написали януари 2001 320i 170 коня, а отзад пише 323
Ем колега земаш вин или последните 7 символа от него и проверяваш или друг вариант качвате колата на автовоз и на диагностика-там всичко ще си покаже.
- jumjumski
- кандидат ентусиаст
-
Alexch написа:jumjumski написа:Разбра ме погрешно за окачването,исках да кажа,че след като колата няма нищо общо с м-пакет,следователно и окачването го няма,не знаех,че може да се плати само м-окачване.Покажи ми една кола от мобиле.де с истински м-спортпакет която да е с рекаро седалки от плат,тези лайсни не се предлагат с м-пакет.Никога не съм чувал за фабричен екстериорен м-пакет,я дай повече информация
Колега, отделно може да се поръча М-оптик (екстериорен), М-спорт (интериорен) и М-окачване по избор на пациента
Аз под М-спортпакет разбирам това - http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showDetails.html?lang=en&id=146525840&pageNumber=2&scopeId=C&sortOption.sortBy=searchNetGrossPrice&makeModelVariant1.makeId=3500&makeModelVariant1.modelId=7%2C8%2C9%2C10%2C11%2C12%2C13%2C14%2C15%2C56&makeModelVariant1.modelDescription=sportpaket&minFirstRegistrationDate=2003-01-01&damageUnrepaired=ALSO_DAMAGE_UNREPAIRED&export=ALSO_EXPORT&categories=Limousine&tabNumber=2
Не намирам нито една,която да е само с интериорен или само с екстериорен пакет.
Да не сме офф...stiki7,колата изглежда добре и настина си е м-спортпакет,само цвета на кожата е малко