Адидас,Пума,Нике
Модератор: Общи модератори
- MaxPowered
- Потребител
-
Re: Адидас,Пума,Нике
Adisas, Nike, Fila
- zxsport
-
Хаос написа:zxsport написа:Хаос написа:lacoste, le coq sportif...
Отличен избор, но пазара се "наводни" с трудноразличими реплики е доста тегаво да си купиш нещо качествено ... от въпросните марки!
аз обаче не купувам от България
lacoste в БГ е от турция и е толкова криво скроен, няма нищо общо с този тук в Испания, ама и цената тук е сериозна, една pollo shirt е 120 евро
le coq sportif имат много изчистен дизайн и ми харесват, макар и не за спорт, то и двете марки не са баш за спорт (освен тенис... на корт или маса)
иначе да речем тук в ZARA-та - бюджетните дрешки по 25-50 евро виждам редовно етикети made in Bulgaria, Romania, Turkey
за бягане итн обаче аз бих заложил на адидас
И аз не купувам от БГ!!! Зара-та последния път (за официални обувки иде реч) я харесах в Лондон (Ковент Гарден) ... влюбих се в едни уникални кожени сиви патъци ... та едвам ми намериха десния (от чифта на витрината) и в левове излизаше към ... 125 лв., което не е никак зле!!!
Хаос написа:.....
за бягане итн обаче аз бих заложил на адидас

ето това е моя избор за последната година:
http://www.bartiedesign.com/blog/index.php?id=8

- Azidaha
- младши ентусиаст
-
- Кара: зеленият крокодил Лакоста
- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
1 евърласт - няа такава гъзария :Д
2 адидас - по здрави няма
3 пума - красиви ама некачествени
4 найк - от сичко по съвсем малко
и обувките почват да понамирисват както и да правиш
2 адидас - по здрави няма
3 пума - красиви ама некачествени
4 найк - от сичко по съвсем малко

- Димитър Димитров
- младши ентусиаст
-
- Кара: внимателно.
- Мечтае да кара: сАмоЛеТ
Всички посочени марки са качествени, но да купени от чужбина
Лично аз нося само Адидас, купувал съм от официални магазини от тук също така когато имам възможност пазарувам в спортдирект в Англия / директноот магазина, не през нета / и смея да кажа че разликата в качеството е огромна. да не говорим за разнообразието от стоки и не на последно място цените.
п.п Пример дески спортен екип адидас в магазина на адидас в Плевен - 89лв. - в лондон 14.99 паунда

Лично аз нося само Адидас, купувал съм от официални магазини от тук също така когато имам възможност пазарувам в спортдирект в Англия / директноот магазина, не през нета / и смея да кажа че разликата в качеството е огромна. да не говорим за разнообразието от стоки и не на последно място цените.
п.п Пример дески спортен екип адидас в магазина на адидас в Плевен - 89лв. - в лондон 14.99 паунда
- leTransporteur
- младши ентусиаст
-
CONAN написа:Всички тия марки са яко комерс и пробутват нискокачествени дрехи на баснословни цени особено и най вече в Бг и подобни нам държави.Защото ако се сравнят с това ,което се предлага на американския пазар въобще нямат роднинска връзка.
Херо написа:Всички посочени марки са качествени, но да купени от чужбина![]()
Един приятел ползвува за игра на баскетбол един хамерикански Жордан донесен от шатите и се разУепи и разши за към-to 2-3 месеца

Я имал едни рънерски дето поеха повече натоварване...
Карай бързо
Стигни 'пръв
Стигни 'пръв
Vra4anin написа:То и в САЩ вече е почти невъзможно да намериш маратонки, които да не са произведени в Китай/Тайланд/Тайван/Виетнам и т.н. Отдавна няма "оригинални маде ин уса" Риибок или Найки, дори и за техния местен пазар.
Иначе като се заговорихме за маратонки... от някога ей тия са ми мечта:
Когато се появиха 1995-а година по БГ магазините, ги гледах мирно и строено пред витрините, ма тогава бях малък и да се носят маратонки за над 100$ просто бе немислима гъзария. Така си ми и останаха недостижим блян тоя модел.
Хехе...върна ме в младините.

Преди няколко години ги подарих на едно циганче....няма да ти казвам какъв кеф му беше, макар че бая бяха взели дали след толкова години носене.

- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
бил си баровало преди 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- CONAN
- 8910 фен
-
- Кара: 01`530i touring

Горд притежател на горните ,които обувам само по специални поводи

- mom4eto
- Потребител
-
- Кара: e34 525tds
- Мечтае да кара: m5 e60
Забравил си Le Coq Sportif
... Иначе от изброените най-много ми допада Адидас , но и другите фирми имат добри модели , стига пари да има 

Coulthard написа:БМВ са ненадминати в умението да създават буквално интимна връзка между колата и шофьора (май съм за лекар)
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз съм носил и пума и адидас и найк. Най-много ми допадат моделите на пума(говоря за маратонки). В момента нося Lonsdale и са в пъти по-добри от пума, адидас и найк !
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- v1e9s8o8
- Потребител
-
- Кара: Каквото има
Puma за маратонки и тениски Аdidas само суичъри
Като умреш, ти не знаеш, че си умрял и не ти е тежко на теб, а на другите...
.същата работа е и като си тъп!
.същата работа е и като си тъп!