Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46 (1) (архив)
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Чесно да ти кажа за цената си изглежда добре, сигурно ще я смъкнеш поне с 500/600лв надолу след диагностиката като си излезнат там дежурните неща, иначе волана ми изглежда претапициран, а предните 2-седалки боядисани, виж задните каква е разликата!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- stiki7
- Потребител
-
- Кара: ми се 330D M'' 04'
- Мечтае да кара: E46 330D M II 2004
Даа, волана определено е претапицирван! Но седалките според мен не са боядисвани!
Не знам обаче много си мисля, че е играла боята ...
Изобщо нали и аз сега търся ... от 10 коли които съм гледал само една беше изцяло с оригинална боя!
Просто тези моргаши които се вкарват от Италия ми писнаха вече. Затова аз се ориентирвам към Белгия, Холандия, Франция или върнат от лизинг автомобил!
Не знам обаче много си мисля, че е играла боята ...
Изобщо нали и аз сега търся ... от 10 коли които съм гледал само една беше изцяло с оригинална боя!
Просто тези моргаши които се вкарват от Италия ми писнаха вече. Затова аз се ориентирвам към Белгия, Холандия, Франция или върнат от лизинг автомобил!
Търся да купя: BMW E46 330D M Technic II 2003 - 2004
- stiki7
- Потребител
-
- Кара: ми се 330D M'' 04'
- Мечтае да кара: E46 330D M II 2004
Здравейте колеги,
Откакто вчера се качих в BMW E46 с М пакет се влюбих (и кой ли не би се ...)
Та , търся си Е46 машина с М пакет задължително
Тази която гледах вчера бе от Италия , с уникааален салон , но за съжаление удряна и почти без двигател (т.е. издухан).
Харесъл съм от Белгия един екземпляр - http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=l4qkx3azucw3
Какво мислите за модела ? Иска ми се да е 2004та с 6 скорости ръчка , ноо ...
Някой запознат ли е как се поддържат колите в Белгия ? Каква е процедурата по внос на автомобил от там ? и прочие и прочие ...
Поздрави ! М запален от 1 ден , 7 часа
Откакто вчера се качих в BMW E46 с М пакет се влюбих (и кой ли не би се ...)
Та , търся си Е46 машина с М пакет задължително
Тази която гледах вчера бе от Италия , с уникааален салон , но за съжаление удряна и почти без двигател (т.е. издухан).
Харесъл съм от Белгия един екземпляр - http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=l4qkx3azucw3
Какво мислите за модела ? Иска ми се да е 2004та с 6 скорости ръчка , ноо ...
Някой запознат ли е как се поддържат колите в Белгия ? Каква е процедурата по внос на автомобил от там ? и прочие и прочие ...
Поздрави ! М запален от 1 ден , 7 часа
Търся да купя: BMW E46 330D M Technic II 2003 - 2004
- Wolfeye
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: мечтата си!e46 320ci & e92 320d
- Детайли за колата: Devil heart.. Angel eyes...
Мда, явно има разни козметични забележки, които може да се преживеят, ако след огледа и тест-драйва колата се държи добре. Пък и ако я дадат на 8,5к
А според вас задължително, независимо за коя кола става въпрос, колкото и свежа да изглежда, да я карам в оторизиран сервиз ( дару,камор..) ?
Иначе белгийката изглежда много арна, ако имаше и един ксенон направо да се влюбиш

А според вас задължително, независимо за коя кола става въпрос, колкото и свежа да изглежда, да я карам в оторизиран сервиз ( дару,камор..) ?
Иначе белгийката изглежда много арна, ако имаше и един ксенон направо да се влюбиш

stiki7 написа: - http://www.autoscout24.bg/Details.aspx?id=l4qkx3azucw3
Или топката на лоста не е за тази кола или просто не е 150 коня

Здравейте,надявам се бъдещи колеги.Спрял съм се на е46 320д новия феис,главно заради мотора,защото изчетох доста из форума и
се оказа,че е най добрия вариант.Вчера обаче попаднах на следната обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
и ми хареса ужасно много...Обадих се на човека,да го питам дали може да закараме колата в сервиз за пълен преглед и той се съгласи
Проблемът обаче е следния ,баща ми е на мнение,че е по добре да се купи кола от авто къща,някоя нов внос,която да не е "лашкана" по
бг пътищтата и се е спрял на 1на 320д новия фейс,но няма кожа,мулти волан,ангелски очи и ксенон цената и е 9000лв а на мен ми се иска
поне салон да има...Затова реших да ви попитам вас,тъй като сте минали по този път вече и можете да ми дадаете някакъв съвет,или можеби
някоя читава автокъща,кадето да ида да разгледам
се оказа,че е най добрия вариант.Вчера обаче попаднах на следната обява http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
и ми хареса ужасно много...Обадих се на човека,да го питам дали може да закараме колата в сервиз за пълен преглед и той се съгласи
Проблемът обаче е следния ,баща ми е на мнение,че е по добре да се купи кола от авто къща,някоя нов внос,която да не е "лашкана" по
бг пътищтата и се е спрял на 1на 320д новия фейс,но няма кожа,мулти волан,ангелски очи и ксенон цената и е 9000лв а на мен ми се иска
поне салон да има...Затова реших да ви попитам вас,тъй като сте минали по този път вече и можете да ми дадаете някакъв съвет,или можеби
някоя читава автокъща,кадето да ида да разгледам

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Toва, че не е "лашкана" по родните пътища си е нож с 2 остриета!
Повечето от нас гледат Е46ците си поне колкото приятелките/жените си...не се оставя да тропне, хлопне, скръцне.
Разбира се, че има адски много изключения, но лично мое мнение е, че ако смяташ да си купуваш Е46 - или отиваш и си я вземаш "отвън" или купуваш кола от фен на марката...
Конкретната кола обаче определено не ми вдъхва доверие + цената за доста гола от към екстри кола...нещо не ме грабва
Повечето от нас гледат Е46ците си поне колкото приятелките/жените си...не се оставя да тропне, хлопне, скръцне.
Разбира се, че има адски много изключения, но лично мое мнение е, че ако смяташ да си купуваш Е46 - или отиваш и си я вземаш "отвън" или купуваш кола от фен на марката...

Конкретната кола обаче определено не ми вдъхва доверие + цената за доста гола от към екстри кола...нещо не ме грабва

Колега Murkata91,
Няма универсално правило от къде да купуваме. И от друга планета да е докарана колата, няма гаранция в какво състояние ще бъде.
За това отиваш гледаш вкарваш в сервиз и те ще ти кажат конкретния екземпляр читав ли е, ако не колко ще трябва да се налее след покупката за да стане. Аз лично кола от автокъща в БГ не бих си купил. Според мен там вкарват само морги и ги напудрят. Два пъти купувам от частник и оставам доволен. Има обаче хора, които са привърженици на друга теория (като баща ти например). Общо взето колкото хора толкова мнения. Най-важното е цялостна диагностика на колата (мотор, ходова част). Едно е сигурно читава евтина кола с марка БМВ няма. Сред по-скъпите е по-вероятно да намериш читава бройка !
Няма универсално правило от къде да купуваме. И от друга планета да е докарана колата, няма гаранция в какво състояние ще бъде.
За това отиваш гледаш вкарваш в сервиз и те ще ти кажат конкретния екземпляр читав ли е, ако не колко ще трябва да се налее след покупката за да стане. Аз лично кола от автокъща в БГ не бих си купил. Според мен там вкарват само морги и ги напудрят. Два пъти купувам от частник и оставам доволен. Има обаче хора, които са привърженици на друга теория (като баща ти например). Общо взето колкото хора толкова мнения. Най-важното е цялостна диагностика на колата (мотор, ходова част). Едно е сигурно читава евтина кола с марка БМВ няма. Сред по-скъпите е по-вероятно да намериш читава бройка !
Да наистина е така... имам още един въпрос обаче.Има ли някакъв начин,да се разбере дали са слагани добавки в маслото и тн...
при преглед в сервиз ?Мисълта ми е,да не стане така,че да я закарам там и със сипаните добавки мотора да работи добре,
да я взема и след това да се чудя кво да я правя ;(
И дали е по добре да се насоча към нещо такова http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=235281
едиснтвено ме притеснява фактът че е старият мотор и се чудя ли за още 1,2 хиляди отгоре няма да си зема новия фейс
при преглед в сервиз ?Мисълта ми е,да не стане така,че да я закарам там и със сипаните добавки мотора да работи добре,
да я взема и след това да се чудя кво да я правя ;(
И дали е по добре да се насоча към нещо такова http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=235281
едиснтвено ме притеснява фактът че е старият мотор и се чудя ли за още 1,2 хиляди отгоре няма да си зема новия фейс
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Е лашкана по наще пътища... като че не е лашкана и по италиянските пътища.
И поне като си я е купил някой тука я е обслужил, е може и веднъж с евтино масло, ама поне има масло
Няма и значение дали ще е от автокъща или не! Мога да ти кажа примерно как няколко автокъщи в дупница пазаруват коли от Италия, отиват с сериозна сума и казват имаме два автовоза искаме за тая сума да ни напълните автовозите и имат няколко читави коли и няколо бонус към двата автовоза
Ходиш и гледаш! И не при най-евтината!
И поне като си я е купил някой тука я е обслужил, е може и веднъж с евтино масло, ама поне има масло

Няма и значение дали ще е от автокъща или не! Мога да ти кажа примерно как няколко автокъщи в дупница пазаруват коли от Италия, отиват с сериозна сума и казват имаме два автовоза искаме за тая сума да ни напълните автовозите и имат няколко читави коли и няколо бонус към двата автовоза

Ходиш и гледаш! И не при най-евтината!

- Zagy
- нафтения
-
- Кара: го на спомени
- Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3
Само на мен ли ми прави впечатление, че колата е със стария фейс, но е с новия двигател
или ги има и такива екземпляри?
ПП: ако трябва да избирам кола нов внос "отнякъде" или кола на колега от форума - взимам колата на колегата без да се замислям (естествено след като си я огледам
).

ПП: ако трябва да избирам кола нов внос "отнякъде" или кола на колега от форума - взимам колата на колегата без да се замислям (естествено след като си я огледам

Si non confectus, non reficiat.
Аз също съм на на мнение че от автокъща кола да се купи е възможно най лошия вариант се пак там ги копуват възможно
най-евтините за да ги шитнат тука докато ако някой човек отиде да си докара кола ще гледа да е хубава та нали си е
за него след това пък и тя като се подържа добре.... Просто реших да ви попитам за всеки случей
Тя мойта си ме чака
някаде,трябва да си я намеря само
най-евтините за да ги шитнат тука докато ако някой човек отиде да си докара кола ще гледа да е хубава та нали си е
за него след това пък и тя като се подържа добре.... Просто реших да ви попитам за всеки случей

някаде,трябва да си я намеря само

- xexoral
- младши ентусиаст
-
- Кара: f11 m550d
- Мечтае да кара: 911 turbo s
Някой да е гледал това?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Дайте някакви мнения моля
Последната дето ходих да гледам беше доста зле...
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Дайте някакви мнения моля

Последната дето ходих да гледам беше доста зле...

- Stoqnov_1979
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: тази
- Мечтае да кара: онази
Здравейте колеги! Може ли някой да каже нещо за това!? http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details Благодаря предварително!