За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: За жените.....

Мнение от Хаос » 08 Юни 2011, 21:01

свястно момиче? такова още не съм виждал, а трийсетака ми е зад ъгъла
но пък и моите критерии за много високи - оптиката не ме вълнува много, но останалото е жизненоважно!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 08 Юни 2011, 21:10

Не е баш тей, по-скоро оптиката си е жизнено важна. Можеш да споделяш и получаваш помощ от приятели, ама не можеш да ги е*еш(поне в нормалните взаимоотношения де :mhihi: )
П.С. да ши*аш грозна жена е като да караш 16-ка на газ-върши работа, ама не е приятно :mhihi:
не ме питай от де знам :mhihi:
Последна промяна Делян на 08 Юни 2011, 21:11, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 08 Юни 2011, 21:11

Като стана дума за крирерии, жените трябвеа да умеят 70 неща- 1-вото да готвят, и ....остава 69 :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 08 Юни 2011, 21:22

Хаос написа:свястно момиче? такова още не съм виждал, а трийсетака ми е зад ъгъла
но пък и моите критерии за много високи - оптиката не ме вълнува много, но останалото е жизненоважно!

Аааа, има свестни бе- нема се плашиш... поне така съм чувал... то и за извънземни съм чувал, ама не съм ги виждал :mhihi: :mhihi: :mhihi:

сериозно- има свестни, но много малко... а такива дето и оптиката да им е наред, и да са свестни съвсем малко... затова аз засега залагам на оптиката да е хубава, че ако ще чакам свястна (и то без да гледам търговския вид) да намеря ще трябва да седя на сухо 5-6 години... минимум...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 21:42

Кви мъже не е истина.
Ама нали всеки може да си я направи свястна.

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юни 2011, 21:46

Хаос написа:свястно момиче? такова още не съм виждал, а трийсетака ми е зад ъгъла
моя трийсетак (надявам се за години говорим :mhihi: )подмина ъгъла,та съм виждал свястна жена/и,но на масата мъже (вкл.и моя скромна милост) просто не са ни интересни, лет'с фейс ит... :D
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

Аватар

Мнение от ms » 08 Юни 2011, 22:07

bavarec написа:Кви мъже не е истина.

може, ама в някой друг живот :mhihi: :mhihi: :mhihi:
няма човек дето да е успял да превъзпита жена :winky:

Bogat-Beden написа:... просто не са ни интересни, лет'с фейс ит... :D

говори за себе си- на мен пък са ми интересни, а 30-те ги минах... просто тея к*рветини дето всеки, ама ВСЕКИ, може да ги излъже са ми скучни... просто някак си губя интерес когато успея да сваля някоя за 10 мин. и то без да си давам зор- тея да ги ползва някой друг, аз искам нещо по-интересно...
Ако кажа, че ми е по-приятно цяла вечер в дискотеката да се свалям с някоя кака (и да НЕ ми върже) отколкото след 15 мин. да си тръгна с някоя никой няма да ми повярва... ама не ми дреме...
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 08 Юни 2011, 22:13

Ако критерия ти за свястна е това за колко време ще те разиграва докато си легне с теб, йор ин сириъс чрабъл ма френд :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 22:18

ms написа:
bavarec написа:Кви мъже не е истина.

може, ама в някой друг живот :mhihi: :mhihi: :mhihi:
няма човек дето да е успял да превъзпита жена :winky:

Аааа не,не мое да повярвам че чувам това. :kuku:

Аватар

Мнение от ms » 08 Юни 2011, 22:53

Bogat-Beden написа:Ако критерия ти за свястна е това за колко време ще те разиграва докато си легне с теб, йор ин сириъс чрабъл ма френд :mhihi:

тебе пък де те отвя вятъра :mhihi:
явно не ме разбра- такава дето ще я опъна щото съм я почерпил 1 водка и съм казал 2 лафа (и то много изтъркани лафа) НЕ са ми интересни... ама хич... но това, не означава, че не ги ползвам- няма нищо лошо в разнообразието :winky:
разбира се, това че ще се мъча да свалям някоя 1 седмица не означава автоматично, че е свястна- обаче поне има шансове да има малко повече акъл от повечето кифли...

bavarec написа:Аааа не,не мое да повярвам че чувам това. :kuku:

спокойно, ще дойде време и ще го повярваш като ти дойде на главата... дано само тогава нямаш деца и да установиш, че си сгрешил като си очаквал да промениш майка им по някакъв начин, че тогава става сложно за всички...
погледни го така- жената е като реклама на стока... и в жената, и в рекламата виждаш само хубавите неща преди да ги вземеш... и се молиш после лошите неща да са малко и да си е струвало като цяло...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 23:10

ms написа:спокойно, ще дойде време и ще го повярваш като ти дойде на главата... дано само тогава нямаш деца и да установиш, че си сгрешил като си очаквал да промениш майка им по някакъв начин, че тогава става сложно за всички...
погледни го така- жената е като реклама на стока... и в жената, и в рекламата виждаш само хубавите неща преди да ги вземеш... и се молиш после лошите неща да са малко и да си е струвало като цяло...

Ами нали преди да има деца аз ще съм на ясно дали ще мога да я променя или не.
Или...
Аз започвам да я променям още веднага,още като я видя,след като ми е харесала оптиката де.

Аватар

Мнение от ms » 08 Юни 2011, 23:22

bavarec написа:...Аз започвам да я променям още веднага,още като я видя,след като ми е харесала оптиката де.

УСПЕХ :mhihi: :mhihi: :mhihi: като го постигнеш се обади- ще те предложим за Нобелова награда за мир и ще я спечелиш без проблеми...

и като харесваш оптиката гледай да няма 10 кила кит и боя, че да не се уплашиш като видиш реалното състояние :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 08 Юни 2011, 23:34

Ае вие тyка хyбавко си се оплаквате, но ми е интересно що не обсъдите и обратната страна. Как очаквате да виреят свестни жени, като свестните мъже са голяяяма рядкост.
То ще е или някой гей насреща ти, или още не се е откъснал от полата на мама, или са мy слаби ангелите и кръшка без задръжка, или някой долен алкохолик, или шси ползва жената за боксова крyша от време на време, че и по всяко време, или някой неyдачник, пък ако взема да изброявам и неореантираните съвсем шса стресирам :conf: :mrgreen:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 08 Юни 2011, 23:41

ms написа:и като харесваш оптиката гледай да няма 10 кила кит и боя, че да не се уплашиш като видиш реалното състояние

Дали няма да видя. :winky:

krystal написа:...като свестните мъже са голяяяма рядкост.

Даааа,може да се замисли човек.

ентусиаст
Аватар
Кара: E36 M52b20 Touring

Мнение от Сондьора » 08 Юни 2011, 23:57

krystal написа:То ще е или някой гей насреща ти, или още не се е откъснал от полата на мама, или са мy слаби ангелите и кръшка без задръжка, или някой долен алкохолик, или шси ползва жената за боксова крyша от време на време, че и по всяко време, или някой неyдачник, пък ако взема да изброявам и неореантираните съвсем шса стресирам :conf: :mrgreen:

Променете навиците си. Не загърбвайте симпатичните младежи, флиртувайте с тях (а можете да си позволите и повече). Помнете, че вашата задача е да напомните на мозъка си, какво е това да се целувате с мъж, да правите секс. Освен това този кратък роман може да способства за повишаването на вашата самооценка.
:mrgreen:
копнато, мойта глава нема как да роди тва

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата