Избор на ежедневен икономичен автомобил - КУПЕН
Модератор: Общи модератори
Re: Избор на ежедневен икономичен автомобил - препоръки...
Дааа,доказани са-такситата издържаха невероятни извращения.
Колегата зависи къде ще я кара.
В смисъл - дали "солят" там където ще я кара.
За ръждата де.
В Перник/пример/ не се "солят" улиците,няма ядове.
В София и др.градове се соли,замисляш се за ръждата.
Солта еб*ва мамата,освен ако не се взимат мерки/както каза един колега по горе/.
Аз в София за една зима съм изгнивал здрава кола/по стара на години де/,постоянно каране.
Мисля че колегата няма да я купи тая Нексия.
Мое мнение.
Колегата зависи къде ще я кара.
В смисъл - дали "солят" там където ще я кара.
За ръждата де.
В Перник/пример/ не се "солят" улиците,няма ядове.
В София и др.градове се соли,замисляш се за ръждата.
Солта еб*ва мамата,освен ако не се взимат мерки/както каза един колега по горе/.
Аз в София за една зима съм изгнивал здрава кола/по стара на години де/,постоянно каране.
Мисля че колегата няма да я купи тая Нексия.
Мое мнение.
- plradev
- старши ентусиаст
-
- Кара: м си...
Абе не знам за нексията,ама ми прави впечатление на поредна обява,че продавача пише рожденната година на единствения собственик на колата до момента и все е 40 и некой си набор ...
Явно има неква нова мода сред търговците след рязането на дървото пред гаража ,за да я изкарат 

Никъв шанс за Нексията.
Днес цял следобед обикалях по автокъщите (в Русе) и... Еми Голф 3ките започваха от около 2800 сигурно, абсолютно голи като пушки, без газови, без климатици, с много забележки... Всички бяха от сорта на 3500-4000лв, че и нагоре
Това го казвам, защото сравнявах с този, на който съм се спрял...А... и са нов внос... И никой не отговаряше на моите изисквания... Мисля имаше само един с газово... Всички други бяха бензин (масово 1.6) и дизели (не ми е на сметка дизела в момента, нищо против тях, напротив, само хубави думи съм чувал, особено за 110тте коня, но не и на този етап).
Цял следобед и нищо нямаше...
Търсенето продължава...
Днес цял следобед обикалях по автокъщите (в Русе) и... Еми Голф 3ките започваха от около 2800 сигурно, абсолютно голи като пушки, без газови, без климатици, с много забележки... Всички бяха от сорта на 3500-4000лв, че и нагоре

Цял следобед и нищо нямаше...

Търсенето продължава...
Real.Eyes.Realize.Real.Lies
- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Абе, за скутер мислил ли си ? 

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
ogata написа:Абе, за скутер мислил ли си ?
Бе мислил съм, 'ма извънградско не ме урежда, еле пък зимата

uCnaHeTcA написа:Никъв шанс за Нексията.
И защо

bavarec написа:uCnaHeTcA написа:Никъв шанс за Нексията.
И защо
Кратко, точно и ясно - не ми харесва
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
аз продадох голф3,1.6,97г,клима,ел-мел,перфектно стегнат за 2400.тея в русе какво пият,че им искат по 4000.когато го дадох,следих цените и си има мн добри голфове до 2600 с мн екстра и газово.ама пак си е по-оферта фиата.цена и поддръжка са надолу спрямо голфа.
Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details
Някой ако има преки наблюдения върху карината може да сподели, аз лично съм слушал само хубави неща за точно този модел като на обявата..
Някой ако има преки наблюдения върху карината може да сподели, аз лично съм слушал само хубави неща за точно този модел като на обявата..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
павката написа:аз продадох голф3,1.6,97г,клима,ел-мел,перфектно стегнат за 2400.тея в русе какво пият,че им искат по 4000.
Има "кръводарители" явно,колега.
павката написа:аз продадох голф3,1.6,97г,клима,ел-мел,перфектно стегнат за 2400.тея в русе какво пият,че им искат по 4000
Руманеще муйка

Аз не знам защо въобще гледаш в Русе колите, като съм сигурен, че цените са поне едно 30% нагоре, заради експорта?
Поне тук е така.
Чакаме да кажеш накрая как свършва сагата, че голямо чудене падна

virtue and tranquillity
vladye написа:павката написа:аз продадох голф3,1.6,97г,клима,ел-мел,перфектно стегнат за 2400.тея в русе какво пият,че им искат по 4000
Руманеще муйка![]()
Аз не знам защо въобще гледаш в Русе колите, като съм сигурен, че цените са поне едно 30% нагоре, заради експорта?
Поне тук е така.
Точно така

vladye написа:Чакаме да кажеш накрая как свършва сагата, че голямо чудене падна
Като взема нещо, първо тук ще се похваля/съобщя

- Vantage
- Потребител
-
- Кара: ..
- Мечтае да кара: M, M, M, M.....
Деу Ланос... няма по-здраво животно. 

...there is no replacement for displacement...
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе не знам ама така не се купува кола.Хем искаш да е голяма,но да не гори много,хем да върви с възможно най-евтиното гориво,ама и да изпреварва за секунда-две,да прелива от екстри,забележки да няма,но и да не струва много пари.Не знам за мен така не става.Аз си взех кола за по-малко от 24 часа.Вечерта видях обявата,звъннах на човека.На другия ден бях в уговорения час в Сливен.Огледах я за 15 мин. и право в нотариус.1.1 бензин гори ми 4.5 навън и малко под 7 в града.Няма екстри,не прави 0-100 за 8 секунди ама не ми дреме,защото мирише скъпия бенц. и е супер читава,но и затова пък струваше близо 2 пъти повече от останалите кошници по обявите 
Аз под ежедневен икономичен автомобил първото,което разбирам е нисък разход(от порядъка на 7 за бензинка и 5 за дизел),що годе здрава механика и приемливи цени на частите.То е ясно,че няма вечна,но като частите не струват много ремонтите не са такъв проблем.Такива коли за мен са Пунто,Поло,Корса,Матиз,Пежо 106,Клио и други от тоя род.Вече ако ти се седи в кожен салон,климатика да ти духа 18 градуса в лицето и огледалото за обратно виждане да ти се затъмнява автоматично това няма как да стане с количка 2х2метра и особено за 2000лв.

Аз под ежедневен икономичен автомобил първото,което разбирам е нисък разход(от порядъка на 7 за бензинка и 5 за дизел),що годе здрава механика и приемливи цени на частите.То е ясно,че няма вечна,но като частите не струват много ремонтите не са такъв проблем.Такива коли за мен са Пунто,Поло,Корса,Матиз,Пежо 106,Клио и други от тоя род.Вече ако ти се седи в кожен салон,климатика да ти духа 18 градуса в лицето и огледалото за обратно виждане да ти се затъмнява автоматично това няма как да стане с количка 2х2метра и особено за 2000лв.

8.32
Цената е близо х2 с всички неща, на която ще ми стъпи колата, от спомената от теб цена - 2000лв.
Близо 100кг съм и около 1.87см. , едва ли би ми било удобно в Поло, Корса. Возих се на няколко пъти нарочно в едни таксита Пежо 106, Ситроен Саксо и т.н., за да видя дали не се самозалъгвам... Е молех се по-бързо да стигне бакшишът...
Принципно не съм фен на кожения салон, че зимата ми замръзва трибуквието, а лятото ми се мокрят дрехите.
Иначе да, искам климатика да ми духа 18 градуса в лицето, за това е задължително условие.
Огледалото може и да не се затъмнява баш автоматично, може и с удър.
Ако си купувах първа кола или няма значение коя, без да имам какво да карам, до сега да съм взел, а не да пишем 10 страници. Но имам какво да карам и този път преценявам добре, въпреки че колкото повече мисля, чета и се чудя, толкова повече се обърквам.
Близо 100кг съм и около 1.87см. , едва ли би ми било удобно в Поло, Корса. Возих се на няколко пъти нарочно в едни таксита Пежо 106, Ситроен Саксо и т.н., за да видя дали не се самозалъгвам... Е молех се по-бързо да стигне бакшишът...
Принципно не съм фен на кожения салон, че зимата ми замръзва трибуквието, а лятото ми се мокрят дрехите.
Иначе да, искам климатика да ми духа 18 градуса в лицето, за това е задължително условие.
Огледалото може и да не се затъмнява баш автоматично, може и с удър.
Ако си купувах първа кола или няма значение коя, без да имам какво да карам, до сега да съм взел, а не да пишем 10 страници. Но имам какво да карам и този път преценявам добре, въпреки че колкото повече мисля, чета и се чудя, толкова повече се обърквам.