За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар

Re: За жените.....

Мнение от Хаос » 09 Юни 2011, 1:45

имам колежка, много, много, ама много красива, лъчезарна, вярна на приятеля си вече доста години, човек добър, с перфектно тяло и без излишни пари
чака да й предложи
но в същото време не може да готви, не обича да домакинства, а забавленията са й по магазините за дрешки, инженер е, но не може едно винтово съединение да начертае
приятелите й стават хора, които й се усмихват, бързо забравя всичко лошо

къде да намеря такова, ама във вариант, дето да не е толкова глупаво и повърхностно?
предлагам висок и строен мъж, не пие, не пуши и не ходи по чужди жени, изкарва отлични пари

или както беше написано в темата по-рано - на състоятелния мъж сделката да се ожени просто за красива кукла не му е изгодна
: /

krystal написа:Ае вие тyка хyбавко си се оплаквате, но ми е интересно що не обсъдите и обратната страна. Как очаквате да виреят свестни жени, като свестните мъже са голяяяма рядкост.
То ще е или някой гей насреща ти, или още не се е откъснал от полата на мама, или са мy слаби ангелите и кръшка без задръжка, или някой долен алкохолик, или шси ползва жената за боксова крyша от време на време, че и по всяко време, или някой неyдачник, пък ако взема да изброявам и неореантираните съвсем шса стресирам :conf: :mrgreen:

дрън-дрън та пляс, точно па хубавите жени се захласват по пияници и непрокопсаници най-много
а ако са и глупавички, но с повечко пари в ръцете е най-добре!
а ако са женкари, направо си мислите, че сте уцелили ебати и мъжкаря!
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 09 Юни 2011, 2:37

Хаос написа:...къде да намеря такова

Мале,малеее...
Я се стегни бе колега. :dummy:
Мъжете не питат къде ,как,защо - а отиват и си взимат. :idea:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 8:04

Грубия, прост, нагъл и алкохолизиран селянин е особено популярен типаж сред жените, щото си мислят, че са се хванали с т.н. "лошо момче" :mhihi: После реват, че нямало свестни мъже... ;) Ма парадокса е, че като ги минат една дузина такива "мачовци" и си хващат някой скромен, на който му надяват брачния хомот и после го тероризират както тях са ги стровали в предишните им връзки :paranoid:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 8:59

krystal написа:Ае вие тyка хyбавко си се оплаквате, но ми е интересно що не обсъдите и обратната страна. Как очаквате да виреят свестни жени, като свестните мъже са голяяяма рядкост.
То ще е или някой гей насреща ти, или още не се е откъснал от полата на мама, или са мy слаби ангелите и кръшка без задръжка, или някой долен алкохолик, или шси ползва жената за боксова крyша от време на време, че и по всяко време, или някой неyдачник, пък ако взема да изброявам и неореантираните съвсем шса стресирам :conf: :mrgreen:

че си права като цяло- права си...Ама я да вземем да дефинираме "свестен мъж" и "свястна жена"- да не се окаже, че разбираме съвсем различни неща... Я да видим следното описание дали се класира за свестен мъж по женските стандарти...

Съответният мъж: пуши (към кутия на ден), пие (бира редовно, концентрат в разумни граници, напива се като свиня 3-5 пъти в годината по повод и с компания), жена не е удрял (но жена го е била) по чужди жени не ходи, живее самостоятелно, работи и изкарва над средното за региона (но НЕ и 5-цифрени суми- просто доходите са достатъчни за спокоен живот), има кола (но НЕ последен модел и не БМВ, МЕРЦЕДЕС и т.н., а някоя невзрачна на 15+г.) обича да харчи за общи забавления (но мрази да плаща глупави прищевки), гледа жената до него да е доволна и щастлива (като НАПЪЛНО ИЗКЛЮЧИМ да харчи в мол-а за нейния кеф бесни суми пари с няколко нули- всичко си има граници), с търговския вид няма грижи (добре изглеждащ и поддържан) и за капак вече се замисля за семейство и деца, че годинките си вървят...

та такъв класира ли се за свестен :?: или нещо не стига :?: или може би много още трябва :?:

ПС: горното описание НЕ се отнася за мен, не се бъркайте- аз издишам по някои параграфи :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 09 Юни 2011, 9:15

почти уцели ;) само не забравяй че една жена никога не е доволна и все иска така че свестни мъже няма :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 9:16

То ако покрива всички изсквания и е прекалено свестен, ще е скучен, а това е голям кусур :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 09 Юни 2011, 9:28

Аре пъ аз да се пофаля,моята приятелка не може да готви,готви салатки и такива неща,красива е,пИчели 2,5 пъти повече от мен,не ми дава нищо да пипна у дома,чистница е (което е малко изнервящо де),облича ме,бе грижи се като за принц,пък аз далеч не съм принц :mhihi: и какво ще кажете-една на милион-не е верно,предишната ми приятелка готвеше страхотно и си ме гледаше-тогава напълнях де :mhihi: и пак беше красива...така че,пак ще се повторя,сменете си социалната среда в която се движите,се едно да се движиш у мангасарският квартал и да търсиш бяла чистоплътна жена :mhihi:

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 9:58

nazo1976 написа:почти уцели ;) само не забравяй че една жена никога не е доволна и все иска така че свестни мъже няма :mhihi:

аз поне проблем с искането нямам, но при някои условия- исканията да са в разумни граници (не върви да ми искат почивка на Карибите за 2 седмици при липса на кинти да си го позволя) и когато искат нещо от мен да не ме гледат :shock: когато аз поискам някой ден нещо със равна стойност...

Е.Димитров написа:...

Емо, че свестни жени има- вярно, че зависи от средата в която си за да ги намериш- вярно, че са твърде малко тея жени- за съжаление също е вярно и точно там е проблема...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 10:07

Е.Димитров написа:чистница е (което е малко изнервящо де),

To си е много хубаво качество, обаче моята като чисти докато съм си у нас каква нерва ме хваща, не е истина :banghead:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Юни 2011, 10:24

saleen написа:

To си е много хубаво качество, обаче моята като чисти докато съм си у нас каква нерва ме хваща, не е истина :banghead:

Аз съм му намерил чалъма,излизам с приятели и цел ден ме няма,иначе е доста изнервящо ,докато кротко спи човек,жена му да сменя чаршафите на спалнята :mhihi:

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 09 Юни 2011, 10:25

Е.Димитров написа:
saleen написа:

Аз съм му намерил чалъма,излизам с приятели и цел ден ме няма,иначе е доста изнервящо ,докато кротко спи човек,жена му да сменя чаршафите на спалнята :mhihi:

Тя твойта тогава е и бая силна...забрави да споменеш... :mrgreen:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 10:32

надявам се само да не е нещо такова :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Изображение
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Е.Димитров » 09 Юни 2011, 10:51

Ronka написа:
Е.Димитров написа:
saleen написа:

Тя твойта тогава е и бая силна...забрави да споменеш... :mrgreen:

технична е ,пипа ме тук там и аз сам си се въртя,нали споменах че е много умна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Юни 2011, 11:45

ms написа:Съответният мъж: пуши (към кутия на ден), пие (бира редовно, концентрат в разумни граници, напива се като свиня 3-5 пъти в годината по повод и с компания), жена не е удрял (но жена го е била) по чужди жени не ходи, живее самостоятелно, работи и изкарва над средното за региона (но НЕ и 5-цифрени суми- просто доходите са достатъчни за спокоен живот), има кола (но НЕ последен модел и не БМВ, МЕРЦЕДЕС и т.н., а някоя невзрачна на 15+г.) обича да харчи за общи забавления (но мрази да плаща глупави прищевки), гледа жената до него да е доволна и щастлива (като НАПЪЛНО ИЗКЛЮЧИМ да харчи в мол-а за нейния кеф бесни суми пари с няколко нули- всичко си има граници), с търговския вид няма грижи (добре изглеждащ и поддържан) и за капак вече се замисля за семейство и деца, че годинките си вървят...

Забрави да споменеш за женската Г-точка, дали я знае..?! :mrgreen: Ако е така, плюс написаното горе от теб, то това е незаменим мъж за мен.
И все пак това мойто по горе са някакви обобщения, слава богy познавам свестни мъже, но идеята ми бе, че ако човек не може да слyчи на свястна жена, то проблема е най вече в него.

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 09 Юни 2011, 11:50

ms написа: .......................
ПС: горното описание НЕ се отнася за мен, не се бъркайте- аз издишам по някои параграфи :mhihi: :mhihi: :mhihi:

В пиенето издишаш, знаем ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Идеални мъже и жени няма... Всичко е въпрос на мнооого компромиси и намиране на няква златна среда...тва с принцовете и принцесите, ако някой още се връзва, че има такива, горко му :mhihi:

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата