За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Re: За жените.....

Мнение от Е.Димитров » 09 Юни 2011, 12:05

^що,принц уилям да не е тръдка??? :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от nazo1976 » 09 Юни 2011, 13:24

Е.Димитров написа:^що,принц уилям да не е тръдка??? :mhihi:

нема бел кон :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Doberman_vas » 09 Юни 2011, 14:30

nazo1976 написа:
Е.Димитров написа:^що,принц уилям да не е тръдка??? :mhihi:

нема бел кон :mhihi:

ма па има бял Роллс :winky:
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 16:30

Ма белия Ролс не може да разпали еротичните фантазии на принцесата, за разлика от белия кон :mhihi: Друг е въпросът, че може бая да вдигне...летвата :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Мародератор
Аватар
Кара: some d20s

Мнение от Mollov » 09 Юни 2011, 18:06

:cop:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 19:01

krystal написа:... но идеята ми бе, че ако човек не може да слyчи на свястна жена, то проблема е най вече в него.

е тука НЕ се съгласих... сети се сама що...

kOnPuBkA написа:В пиенето издишаш, знаем ние :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Идеални мъже и жени няма... Всичко е въпрос на мнооого компромиси и намиране на няква златна среда...тва с принцовете и принцесите, ако някой още се връзва, че има такива, горко му :mhihi:

я не издавай секретно инфо :dummy: иконката с бухалката ми я няма та затова тая...

Идеални няма, съгласих се... Компромиси- ОК... Златна среда- добре...
А сега ми кажи как да уцеля "златната среда" като ми заявяват един петък "Няма да ходиш с приятели някъде си (НЕ говорим за кръчми, к**ва и пиене) щото искам да гледаме няк'ъв филм вкъщи"- останах... и в сряда (5 дена по-късно) ми заявяват "Ако не ми купиш онова (за няк'ъв парцал от 300+ кинта говорим) значи не държиш на мен"- а кинти имам ли никой не пита...
Аз само да правя компромиси не става- намерих бързо "златната среда"... средно силен ритник по гъза и да пътува :mhihi:

Редовно се опитват да ми ги прилагат тея номера (и такива на 18-19г., и такива на около 30-32г.)- съответно хващат пътя на секундата... буквално... преди време питах една що жените въртят такива номерца и ми отговори много просто: "Щото в 90%+ от случаите тея номера просто минават- не сме виновни, че мъжете са тъпаци"... и си е права ма'а му стара...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Юни 2011, 19:13

Щото с годините човек е изградил себе си, изградил е характер, постигнал е хармония някаква с живота си, построил е някаква стена за да не навлизат прекалено в личното мy пространство, няма ги наивните надлъгвания, безгрижните срещи, всичко се превръща в интереси и yсловия. Все по рядко се раздаваш, защото си се изхабил с времето с напразни надежди (а за да полyчиш, трябва да дадеш, за да ти се yсмихнат, трябва да бъдеш yсмихнат, за да ти се доверят, трабва да се довериш и тн..и все по трyдно и по трyдно ще срещаш нещо свястно, именно защото критериите ти се покачват, а и просто щот си свикнал вече сам да се оправяш, а вече го няма наивното момче.

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 19:35

е добре, аз ли съм виновен, че с годините ми е дошъл акъла и съм решил, че имам определени изисквания :?: и тея изисквания определено касаят твърде малко търговският вид ;) Не искам деца на 18-20г. да ми отговарят на критериите- искам тези на около 30 да отговарят... карам по логиката, че щом аз съм поумнял, трябва и жените да са поумнели и да НЕ търсят само пари и купони...
е да, ама НЕ- масово, независимо от възрастта жените търсят кинти (ама МНОГО кинти- 1500лв. заплата за нищо я нямат) и не им пука за нищо друго... щом имаш пари да я облечеш от мола, да я водиш по дискотеки, да и купиш кола и нов гсм, да и платиш всичко което поиска нямаш проблеми да я правиш к'вото ти е кеф- буквално... може да я размазваш от бой всяка седмица, може да я пускаш на приятелите си, може да я унижаваш всякак, но проблеми НЯМА- важното е, че ИМАШ пари и харчиш много по нея...
Разбира се има и свестни жени, но са твърде малко на фона на останалите к**ва... че и мъжете имат вина като не могат да си намерят някоя свястна е вярно (к'ви олигофрени виждам редовно не е истина просто), но не можеш да кажеш просто "проблема е най вече в него"... това, че имам ясни критерии не е проблем, проблем е ако претенциите ми са нереално високи...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Юни 2011, 19:38

krystal написа:Щото с годините човек е изградил себе си, изградил е характер, постигнал е хармония някаква с живота си, построил е някаква стена за да не навлизат прекалено в личното мy пространство, няма ги наивните надлъгвания, безгрижните срещи, всичко се превръща в интереси и yсловия. Все по рядко се раздаваш, защото си се изхабил с времето с напразни надежди (а за да полyчиш, трябва да дадеш, за да ти се yсмихнат, трябва да бъдеш yсмихнат, за да ти се доверят, трабва да се довериш и тн..и все по трyдно и по трyдно ще срещаш нещо свястно, именно защото критериите ти се покачват, а и просто щот си свикнал вече сам да се оправяш, а вече го няма наивното момче.

Вярно е, но не важи за всеки и всички :winky:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Юни 2011, 19:53

Добре парите, та парите..ми някои мъже не могат да предложат дрyго освен пари. Ако си знаеш цената, и си мъж на място, парите ще са последното нещо, което има значение. Отделно една нормална свястна жена, няма да търси парите в един мъж, тя отдавна ще си е наредила живота в професионален план, за съжаление обаче, когато си се раздавал в тази сфера не ти остава много време за личен живот и точно тyк идва момента да се търси златната среда, но в този динамичен живот е все по трyдна за откриване. Да не говорим, че сме отвикнали да носим и отговорност, това особено много важи за мъжете, та задачата на жената стаава все по сложна, ако я търсиш да е свястна. Интересно що пък аз познавам достатъчно свестни жени, които са и достатъчно силни и yспяли, че мъжете чак се плашат за да се обвързват с тях! :dunno:

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 20:04

krystal написа:Добре парите, та парите..ми някои мъже не могат да предложат дрyго освен пари. Ако си знаеш цената, и си мъж на място, парите ще са последното нещо, което има значение. Отделно една нормална свястна жена, няма да търси парите в един мъж, тя отдавна ще си е наредила живота в професионален план, за съжаление обаче, когато си се раздавал в тази сфера не ти остава много време за личен живот и точно тyк идва момента да се търси златната среда, но в този динамичен живот е все по трyдна за откриване. Да не говорим, че сме отвикнали да носим и отговорност, това особено много важи за мъжете, та задачата на жената стаава все по сложна, ако я търсиш да е свястна. Интересно що пък аз познавам достатъчно свестни жени, които са и достатъчно силни и yспяли, че мъжете чак се плашат за да се обвързват с тях! :dunno:

хич не е добре това с парите, ама к'во да направя като е вярно... тоя дето може да предложи само пари не се оплаква, че няма свестни жени щото той просто не знае какво е това животно и има ли то почва у нас...
че сме отвикнали от носенето на отговорност е вярно, то и мъже дето да им кажеш МЪЖ не останаха... а като тея жени дето ги познаваш и аз познавам- че се плаши народа от тях е вярно... що се плашат- не ми е ясно :dunno: ама явно някой хора се плашат като видят, че 'слабият пол" е далеч по-силен от тях ;)
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 09 Юни 2011, 20:05

Комплексирани мъже или меркантилни кучки!?

http://lifestyle.ibox.bg/news/id_1677483915
Изображение

Аватар

Мнение от Хаос » 09 Юни 2011, 20:06

добре, като свестните не търсят пари (познавам и такива жени)
какво търсят, че ние простосмъртните мъже да знаем върху какво да работим

щото накрая излиза, че трябва да сме секси, успели, галантни, магьосници в леглото и извън него...

а богат, красив и умен мъж е като богатата, красива и умна жена - мит
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e46 N46B20

Мнение от Luki Junior » 09 Юни 2011, 20:13

Те търсят това което имаш и това което нямаш.
Ако имаш в тиквата бръмбари висшисти, и си щогоде човек, се ще се намери някое момиче да ти се кефи на бръмбарите.

А хубаво е и да имаш поне малку стабилни кинти. Любоф, Любоф, ама от любоф не се живее.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 20:17

Най- важно е самочувствието, има много примери за не особено богати, нито пък красиви мъже, но с голям успех сред жените. Най- лошото е да имаш комплекси при общуването.
Никой не мое ма връне на селу!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата