За жените.....

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: За жените.....

Мнение от Витанов » 09 Юни 2011, 20:31

Отделно една нормална свястна жена, няма да търси парите в един мъж

Няма такъв сценарий, жената винаги тъсри финансова независимост в един мъж, то си ви е заложено, като бъдещи майки за да отглеждате децата си нормално :winky: Обаче има една тънка подробност, че повечето мъжкари не го разбират и си мислят, че жените не струват :winky: тълкувайте го както искате..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 20:38

Хах ми то по тая логика циганките щяха да раждат по 7-8 чавета само от непорочно зачатие, щото мъжете им до един са финансово зависими от бюрото по труда и нямат шанс да се класират :mhihi: Използвачки е имало и винаги ще има, няма смисъл да ги оправдаваме, още повече, че на тях им е през ....крачола, дето го нямат :mhihi: Парите както се пачелят, така и се губят, кой би искал да има жена, която ще си бие камшика, щом спонсора и няма възможност да я издържа, камо ли пък да и прави деца на такава егоистка...
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Юни 2011, 20:44

saleen написа:Хах ми то по тая логика циганките щяха да раждат по 7-8 чавета само от непорочно зачатие, щото мъжете им до един са финансово зависими от бюрото по труда и нямат шанс да се класират :mhihi: Използвачки е имало и винаги ще има, няма смисъл да ги оправдаваме, още повече, че на тях им е през ....крачола, дето го нямат :mhihi: Парите както се пачелят, така и се губят, кой би искал да има жена, която ще си бие камшика, щом спонсора и няма възможност да я издържа, камо ли пък да и прави деца на такава егоистка...

Циганките ли обсъждате или е важно акита да има във всяка тема :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Иначе си и не си прав за другото дето си написал, защото не само жените са егоисти и исползвачи :arrow:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 09 Юни 2011, 20:49

Ми и те са жени, нали? Посочих ги, защото са макар и изопачен, но все пак са пример, че човек и без да е финансово добре осигурен, може да има успех с жените, както и обратното-много пари и пълен неудачник, поне аз познавам доста такива примери, а че не само жените са използвачки е вярно и ще го обсъдим като пуснат тема "За мъжете....." :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 21:02

saleen написа:Ми и те са жени, нали? Посочих ги, защото са макар и изопачен, но все пак са пример, че човек и без да е финансово добре осигурен, може да има успех с жените, както и обратното-много пари и пълен неудачник, поне аз познавам доста такива примери.

давай другият път примери с хора, не с мангали ;)

Витанов написа:Отделно една нормална свястна жена, няма да търси парите в един мъж

Няма такъв сценарий, жената винаги тъсри финансова независимост в един мъж, то си ви е заложено, като бъдещи майки за да отглеждате децата си нормално :winky: Обаче има една тънка подробност, че повечето мъжкари не го разбират и си мислят, че жените не струват :winky: тълкувайте го както искате..

Оооо, ИМА такъв сценарий- вярвай ми... ти че не си виждал е твой проблем...
финансова независимост е много широко понятие, нали знаеш... за едни е да могат да си платят разходите, за други е да има пари за ресторант често, за трети е да има пари за 2-седмични екскурзии в чужбина всеки месец + 10000евро джобни да си харчи :roll:
всеки ден пред очите си имам семейство дето изкарват като пари средното за страната, гледат 2 момичета на по 16-18г. и са доволни... айде, да не са доволни- не съм ги чул да се оплакват... въпрос е просто на приоритети- за едни са кинтите, за други кариерата, за трети са семейството и близките... и едно интересно забелязвам- тея последните са по-богати от другите ;)

ПС: я ми обясни тънката подробност, че съм тъп мъжкар и не мога да схвана за к'во ми говориш...
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 09 Юни 2011, 22:01

ms написа:финансова независимост е много широко понятие, нали знаеш... за едни е да могат да си платят разходите, за други е да има пари за ресторант често, за трети е да има пари за 2-седмични екскурзии в чужбина всеки месец + 10000евро джобни да си харчи :roll:

Е ти си го разтълкувал правилно, ама само хапиш, финансовата независимост е много широко понятие, както казваш, едни се задоволяват със необходимото и са щастливи, други пък не.. затова казах, че мъжете не подбират правилно жените си в повечето случаи.

ПС: я ми обясни тънката подробност, че съм тъп мъжкар и не мога да схвана за к'во ми говориш...

Веднага ти казвам, изгубил си си грижите- Първо искам да се уточня, че говоря за жени, а не млади момичета, които още изживяват младите си години и не гледат сериозно на живота. Та тънката подробност е първо да разбереш за себе си, какво иска жената която, харесваш или за която ще се жениш, дали ще можеш да и го осигуриш за в бъдеще, дали твоите ( не визирам теб, говоря образно) доходи, ще задоволят нуждите и като жена, защото каквото и да си говорим мисля, че доходите или финансовата независимост са в основата на едно нормално семейство, което мисли да отглежда деца.. много внимателно трябва да се подбира партньора за да няма после болезнени крашове и темички от сорта "всички жени ли са такива" . Мисля, че ако се действа малко хитро със жената, да разбереш на къде "бие", има голям шанс за успешна връзка. Общо взето няма някаква формула за успех, но има няколко основни неща, които се повтарят при всички неуспешни и успешни връзки ;)

п.п. Оооо, ИМА такъв сценарий- вярвай ми... ти че не си виждал е твой проблем...
Виждал съм батко, и искренно се надявам всеки да го види 8)
I am beton!

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Мнение от Bogat-Beden » 09 Юни 2011, 22:05

:OT: хубава темичка се заформи :)
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 09 Юни 2011, 22:14

Витанов написа:

.... доходи, ще задоволят нуждите и като жена, защото каквото и да си говорим мисля, че доходите или финансовата независимост са в основата на едно нормално семейство, което мисли да отглежда деца..

Първоо има много жени,които издържат мъжете си...колкото и да е трудно да го приемете и второ семейството може да е финансово независимо,решава да има дете...всичко окей,изведнъж паричен крах...детето не можеш да го върнеш,разбира се...и трябва да се научиш да живееш според това,което имаш..тогава започват нервите и скандалите...които могат да се преодолеят , само ако тези хора се уважават и познават и са минавали през много заедно и се справят и издържат...което е много рядко.
Така че парите не правят свястни мъже или свястни жени или прекрасни връзки, а внасят малко спокойствие, а когато ножа опре до кокала, остават хората...
Лошото в 'нашето време' е ,че хората нямат време или желание да се опознаят...това изисква време, пък после не била/бил свестен човек...ми не е още от началото,ама няма как да разбереш от 20 разговора по скайп...10 снимки...5 чук срещи и набързо направено дете и измислено семейство... :paranoid:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 22:41

Ronka написа:Първоо има много жени,които издържат мъжете си...колкото и да е трудно да го приемете и второ семейството може да е финансово независимо,решава да има дете...всичко окей,изведнъж паричен крах...детето не можеш да го върнеш,разбира се...и трябва да се научиш да живееш според това,което имаш..тогава започват нервите и скандалите...които могат да се преодолеят , само ако тези хора се уважават и познават и са минавали през много заедно и се справят и издържат...което е много рядко.
Така че парите не правят свястни мъже или свястни жени или прекрасни връзки, а внасят малко спокойствие, а когато ножа опре до кокала, остават хората...
Лошото в 'нашето време' е ,че хората нямат време или желание да се опознаят...това изисква време, пък после не била/бил свестен човек...ми не е още от началото,ама няма как да разбереш от 20 разговора по скайп...10 снимки...5 чук срещи и набързо направено дете и измислено семейство... :paranoid:

Ронсън, лошо няма една жена да издържа мъжа си- на всеки се случва да остане без работа, особено в тая криза... лошото идва когато на мъжа му хареса и си лежи у дома без да прави нищо и не търси работа- ама пък тогава не може да се нарече мъж... а още по-лошо е когато жена му бачка като вол и си мълчи...
парите никога не са били предпоставка да си намериш свестен партньор- по-скоро са сериозна пречка...

ПС: аз време за опознаване имам, ама интересни личности за опознаване нещо ми липсват :dunno: писнало ми е от тъпи кифли- 80% от тях две изречения по теми извън чалгата не могат да съчинят, но са с огромни претенции...
Последна промяна ms на 09 Юни 2011, 22:50, променена общо 1 път
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 09 Юни 2011, 22:44

ms написа:
Ронсън, лошо няма една жена да издържа мъжа си- на всеки се случва да остане без работа, особено в тая криза... лошото идва когато на мъжа му хареса и си лежи у дома без да прави нищо и не търси работа- ама пък тогава не може да се нарече мъж... а още по-лошо е когато жена му бачка като вол и си мълчи...
парите никога не са били предпоставка да си намериш свестен партньор- по-скоро са сериозна пречка...

Да де..тва казах..малко по-емоционално :mhihi: :winky:
А за мълчането не го разбирам...всичко се разбира винаги,без изключения :smoke:
ИзображениеIs...

Аватар

Мнение от ms » 09 Юни 2011, 23:03

Ronka написа:Да де..тва казах..малко по-емоционално :mhihi: :winky:
А за мълчането не го разбирам...всичко се разбира винаги,без изключения :smoke:

Оооо, разбира се... и то как се разбира :mhihi:
преди може би 6-7г. тогавашното ми гадже, реши да смени работата- лошо няма... реши да си почине 1 месец- лошо няма... Станаха обаче почти 2 месеца без да си търси работа- лошо... леко скандалче една вечер- почна работа след 3 дена :mhihi: :mhihi: :mhihi: скоро след това се почнаха проблеми- аз к'ъв мъж съм бил като не мога една жена да издържам и в тоя смисъл... аз мога и 3 да издържам, въпроса е дали заслужават :roll: е, бяха за кратко проблемите- всеки си продължи по пътя...
безработен го разбирам- като няма работа просто няма... но да НЕ си търсиш работа, някой да те издържа и да очакваш всичко да си тече тихо и кротко- е това не го разбирам...
не го разбирам и да кажеш на жената "ти няма да работиш- аз вадя достатъчно пари"- да работи к'вото и да е, да учи нещо, да се занимава с благотворителност, каквото ще да прави (само да има няк'ъв смисъл от него), но да си клати само краката и да хаби въздуха не го приемам...
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 09 Юни 2011, 23:09

ms написа:
Оооо, разбира се... и то как се разбира :mhihi:
преди може би 6-7г. тогавашното ми гадже, реши да смени работата- лошо няма... реши да си почине 1 месец- лошо няма... Станаха обаче почти 2 месеца без да си търси работа- лошо... леко скандалче една вечер- почна работа след 3 дена :mhihi: :mhihi: :mhihi: скоро след това се почнаха проблеми- аз к'ъв мъж съм бил като не мога една жена да издържам и в тоя смисъл... аз мога и 3 да издържам, въпроса е дали заслужават :roll: е, бяха за кратко проблемите- всеки си продължи по пътя...
безработен го разбирам- като няма работа просто няма... но да НЕ си търсиш работа, някой да те издържа и да очакваш всичко да си тече тихо и кротко- е това не го разбирам...
не го разбирам и да кажеш на жената "ти няма да работиш- аз вадя достатъчно пари"- да работи к'вото и да е, да учи нещо, да се занимава с благотворителност, каквото ще да прави (само да има няк'ъв смисъл от него), но да си клати само краката и да хаби въздуха не го приемам...

Аз затова не писах в темата за работата...работа има и винаги ще има, докато има хора.
Примери няма да давам публично да не уплаша някой... :mhihi:
Хората свикват на 'айлящина' и където мине номера.
Жалкото е,че в доста случаи минава, а тогава вината не е само на едната страна :mhihi:
Нали се сещаш,че ще се случи каквото позволиш да се случи...
ИзображениеIs...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Юни 2011, 23:13

ms, ти толкова неща Не приемаш, че не знам дали и някоя свястна жена би имала шанс да пробие пред теб :mrgreen:

Съгласна съм със saleen за самочyвствието. Много е важно да го имаш, а българския мъж е сякаш смачкан на тази тема, именно защото всичко се върти около парите в днешно време, дори и темата се обърна в тази насока. :dunno:

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 09 Юни 2011, 23:13

krystal написа:ms, ти толкова неща Не приемаш, че не знам дали и някоя свястна жена би имала шанс да пробие пред теб :mrgreen:

Съгласна съм със saleen за самочyвствието. Много е важно да го имаш, а българския мъж е сякаш смачкан на тази тема, именно защото всичко се върти около парите в днешно време, дори и темата се обърна в тази насока. :dunno:

Да,мила,кво общо имат жени и пари :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:
ИзображениеIs...

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от krystal » 09 Юни 2011, 23:19

Ronka написа:
krystal написа:ms, ти толкова неща Не приемаш, че не знам дали и някоя свястна жена би имала шанс да пробие пред теб :mrgreen:

Да,мила,кво общо имат жени и пари :mhihi: :mhihi: :mhihi: :winky:

Толкова общо, колкото и мъжете..
Странно ми е защо само жената е обвинявана за материалистка, сигyрно причината е, че поне yмее да съблазнява, а на колко такива мъже съм се нагледала (които търсят стандарт на чyжд гръб) не е истина... Само че въпросните yспели жени няма да тръгнат да реват..

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата