4АСТИ..
Модератор: Общи модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
4АСТИ..
Итересно ми е дали ползвате 4асти втора употреба за ва6ите баварки....?
jba jbu jbadu jmuc bajuu
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Зависи,има неща като калници,казанче за чистачки и т.н. на които живота теоретично е безкраен и могат да се ползват втора употреба,но има и други като спирачни дискове,лагери... които трябва да са задълвително нови,защото си имат определен пробег
- Гецата
- некъв ентусиаст
-
- Кара: ///М3
- Мечтае да кара: ///М3
Аз взимам само нови защото като ми направят отстъпка и цените почти са на кантар.Аз съм виждал и части на моргата по-скъпи от тези на магазина

"90 Е30 316i "95 Е36 318i "00 Е46 320i "88 E30 320i "92 E36 318is''95 Е36///М3 ''92 E30 325i LA ''91 E30 316i ''05 E90 320d ''02 E46 330d ''03 E53 3.0d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Impasse написа:И Да и НеНякои неща са прекалено скъпи да се вземат нови,а други пък трябва да си олигофрен да вземеш втора употреба.Освен това понякога качеството на нова част е под голяма въпросителна!Така че ...зависи
Не съм гласувал
Точно така е!
Aз глазувах за втората употреба, но при голяма част от хората определящ е финансовият фактор, иначе кво пречи като последните галфони вместо да се бъхтим по морги, аре в Камор да ни издрусат и да ни е леко после

GECATA BMW написа:.Аз съм виждал и части на моргата по-скъпи от тези на магазина
Според мен единствения вариант това да стане е ако в магазина частите са били менте..

Иначе и аз съм на мнение, че разни пластмаси, копчета и подобни глупости могат да се купуват втора употреба, но за всичко друго е безсмислено

Тъй като за повечето хора парите не са без значение- разбира се че 3А частите втора употреба... Макар да си поддържам колата на 95% с нови части, има неща които задължително при нужда ще взема от автоморгата
стъклата, резервоар и някои други дреболии.
tsvet40 има и такива случаи- някои неща в моргата са по-скъпи от новите... Просто хората за нещо по-голямо проверяват 1-во в моргата, понеже смятат че ще е много скъпо в магазина. Лично видях да искат за преден капак на Опел в моргата 20лв. повече отколкото е нов...

tsvet40 има и такива случаи- някои неща в моргата са по-скъпи от новите... Просто хората за нещо по-голямо проверяват 1-во в моргата, понеже смятат че ще е много скъпо в магазина. Лично видях да искат за преден капак на Опел в моргата 20лв. повече отколкото е нов...
BMW & RAMMSTEIN RULES

- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
ами наистина повечето възли по ходовата част и мотора ги купувам ниви, но има части по интериора и ел консумативи както и други които ми ги носят от работещио или ударени коли но от ГРЕМАНИЯ!!!
- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
14 мнения
• Страница 1 от 1