Питане за Атака

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 03 Мар 2006, 1:38

част от демокрацията е правото да имаш коментари и мнения относно демократично избираните партии и политици в собствената ти родина. ако имаш предвид нещо специфично към което имаш възражение, моля, осветли ни за да се постараем да го избягваме.

обаче такива обобщителни призиви към цензора по темата не помагат на никой...

:help:

UFO Pilot
Аватар

Мнение от Azrail » 03 Мар 2006, 4:04

gyrate,
много правилно -
Наистина имате свобода на словото тук, но просто приканям да не се стига до нормалното оплюване без наистина да се показват някакви сериозни доводи, защото по принцип ние си обичаме да кълнем управляващите "по default" :) А такива обобщени призиви помагат (биха помогнали) на някои хора да не представят на вниманието на останалите ниската си култура, използвайки каруцарски термини по случая, както и на един по-приятен за четене форум. Все пак, тук не сме на пейката пред блока с пакетчето семки в ръка ;)

EDIT : Ето, например на страница 3-4 от тази тема за пръв път виждам интересна дискусия специално по този "топик". Не просто мнения, от сорта на "ш***ни мангали, резани п***и" и т.н., а дори извадки от Конституцията, хубаво аргументирани постинги и прочее за пръв път с интерес чета такъв тип тема :D Продължавайте в същия дух, би била доста интересна дискусия за повечето от нас тук, защото това все пак засяга нас и нашата Страна ;)
MORE BEER!

ентусиаст
Аватар

Мнение от evans » 04 Мар 2006, 15:15

мани майтапа,ама вчера като гледах митинга на АТАКА,май скоро ще има избори.Може и да не съм прав,ама аз със чиста съвест ще ги подкрепя,по хубаво АТАКА от колкото тези мушеници.Нека вдигат бензина,цигарите ние сами си го избрахме,оставихме пенсиите да ни изберат бъдещето.

старши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i

Мнение от bmw maniqk ivo bmw » 04 Мар 2006, 20:52

По добре Атака отколкото Доган да ни изненадва "изодзадзе". :mhihi: :mhihi:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от The_Wizard. » 05 Мар 2006, 13:31

gyrate написа:то просто бива ама ти се оля. като не си знаеш собствената държава мълчи.

http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/ ... =000007&g=

Все още чакам да поясниш изказването си! :roll: :help:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 05 Мар 2006, 13:53

The_Wizard. написа:
gyrate написа:то просто бива ама ти се оля. като не си знаеш собствената държава мълчи.

http://www.government.bg/cgi-bin/e-cms/ ... =000007&g=

Все още чакам да поясниш изказването си! :roll: :help:

нали ми каза че съм сложил изряска от някоя друга а не от българската конституция.. май още не ти е ясно. по друг начин как да ти го опиша?

обратно към парадите на атака, те си имат последователи, но като пропорция от цялото население не са много. няма да има избори. па и какви са тези глупости? вие като в хаити ли го почнахте.. преврати всеки 6 месеца. нема такива. всеки да си чака реда, има още 3 години.

аз още в началото на избори 2005 казах нещо и сега е момента да то пиша и тук. те или ще се разпаднат, или ще се променят в форма в която са избираеми и в действителност станат партия, а не здружение на омразата. малко ми напомнят на националните партии по европа.. и техните бяха толкова откачени че никой не ги гледаше. обаче олегнаха и сега са общо взето функциониращи. и тука ще стане, ама това чудо за резил и позор не му е времето до власт щото нито са националисти, нито имат хабер от какво правят там. онзи лудия само може да говори в монолози като мусолини и хитлер. нищо повече. един диалог не е в състояние да направи. водещия на тази сутрин обаче добре го изключи от ефира миналта седмица.. смях се яко да си призная.

и да не забравим, национализма няма партия. ако ви е нужна партия да се чувствате националисти или подобни, то това е жалко.

просто не мога да вярвам на група престъпници па кой каквото изка да прави. не се виждам да гласувам за тях в много дълго време, и повечето с които говоря са на същото мнение. идеите до известна степен са така формирани че просто не може човек да не си кажа "е това е партия за мен".. добре те си играят с хората.

естествено това е моето мнение, но до сега не съм грешил; що се отнася до нашите родни и неродни партии..

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 05 Мар 2006, 15:19

Ти знаеш ли какво правят АТАКА в парламента,за да съдиш за това дали имат хабер или не?И изобщо знаеш ли какво се прави в парламена?
Няма как да знаем какво вършат те там,защото в публичното се изнасят лайна за тях(не казвам че не е истина).Водещия на "Тази сутрин" трябва да е било продажното копеленце,гонещо кариера в журналистиката Николай Бареков....който от добър репортер стана явен натегач...
Според мен в момента използват АТАКА за привлечат общественото внимание към тях за да може хората да не следят какво прави управляващата върхушка.
Волен Сидеров бил лъжец.Той казва ,че Иван Костов,Симеон,Доган и т.н са престъпници,крадци,дейстават срещу интересите на България.Добре.Защо обаче никой не е завел дело срещу него или подал жалба за клевета.Все пак това са бивши премиери....как мислите за това..

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от gyrate » 06 Мар 2006, 1:35

Gentsa написа:Ти знаеш ли какво правят АТАКА в парламента,за да съдиш за това дали имат хабер или не?И изобщо знаеш ли какво се прави в парламена?
Няма как да знаем какво вършат те там,защото в публичното се изнасят лайна за тях(не казвам че не е истина).Водещия на "Тази сутрин" трябва да е било продажното копеленце,гонещо кариера в журналистиката Николай Бареков....който от добър репортер стана явен натегач...
Според мен в момента използват АТАКА за привлечат общественото внимание към тях за да може хората да не следят какво прави управляващата върхушка.
Волен Сидеров бил лъжец.Той казва ,че Иван Костов,Симеон,Доган и т.н са престъпници,крадци,дейстават срещу интересите на България.Добре.Защо обаче никой не е завел дело срещу него или подал жалба за клевета.Все пак това са бивши премиери....как мислите за това..

да, знам какво правят.

между побоите се опитаха да предложат няколко неща от предизборната им бюлетина но ги отрязаха, защото те така се поставиха че никой не ги бръсне за нищо. те са си сами, и нищо не могат да направят, освен да използвта 3ти март за лична агенда което няма да им простя никога. българи били..

воленчо? един куп обвинения има срещу него, е неговите депутати нали сега уж ги съдят за изнасилвания и какво ли ти там още. не са от финансов характер защото още не е бил на позиция да смуче и той. но осилено работи по това...

да бе, той казал че те са крадци. еми тогава дай да кандидатирам баба янка за президент че тя това го каза преди 8 години? много интересно как се опитваш да принесеш обща информация дето всеки я знае като негово лично достоверие.

но само не забравяй едно, всички тези които изброи, хората ги избраха. до един от тях. те не са просто дошли и взели власта, те си бяха избрани с дадени надежди в зависимост от периода.

костов, да ни спаси от комунистите, луканоv, виденоv и прочие. избрахме го. той ни спаси де ама нали си взе хонорара... какво сега го виниш?

симеон.. костов нали ни спаси ама кра много.. време е да си докараме един монарx от испания, който е немец. нали той е бил богат и няма да краде. оправи ни, за 4 години. по скоро оправи свитата на велчев и адис и другите там. и имотите си оправи, и дълговете, и децата си оправи... па и нас ни оправи. няма за какво да го виниш човека, той си бе избран от хората с пълно мнозинство..

доганчо... е сега той си е бил там от много години и си обира гласовете на малцинствата, които се случват да бъдат граждани също. така че, и него си го избрахме, няма какво да го вините. избран си е и той.. добре дошли в демокрацията.

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 06 Мар 2006, 11:20

мнения много и се
различни :idea: ;)
нека все пак не збаравяме че
политиката не е силната част на
този форум ;) :arrow:
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от marti the pi4 » 06 Мар 2006, 11:42

АЗ предлагам да направим БМВ партия.......да влезем в парламента и да им покажем как се прави шиш кебап :winky:
аз незнам що си губите времето с глупости незнаете ли приказката кервана си върви а кучетата си лаят А?
с тия писаници тук НИЩО НЕ СЕ ПРОМЕНЯ ако не сте разбрали! И едните и другите и третите се са престъпници и кво некой да влезе на топло А? Гарваните не си вадат очи ей.Разтрел требе за сите и като додат следващите да у мислят и да работят в ползу роду а не за лични облаги само.
А за избори гласувайте за който ви доде то е се тая НЕ ТЕ КАЗВАТ КОЙ ЧЕ КАРА ВЛАКА НА ТЯХ ИМ НАРЕЖДАТ.
gambling with the devil on the road

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 320i
Мечтае да кара: Hummer, Mustang

Мнение от Gentsa » 06 Мар 2006, 22:40

gyrate написа:
Gentsa написа:Ти знаеш ли какво правят АТАКА в парламента,за да съдиш за това дали имат хабер или не?И изобщо знаеш ли какво се прави в парламена?

да, знам какво правят.

между побоите се опитаха да предложат няколко неща от предизборната им бюлетина но ги отрязаха, защото те така се поставиха че никой не ги бръсне за нищо. те са си сами, и нищо не могат да направят, освен да използвта 3ти март за лична агенда което няма да им простя никога. българи били..

воленчо? един куп обвинения има срещу него, е неговите депутати нали сега уж ги съдят за изнасилвания и какво ли ти там още. не са от финансов характер защото още не е бил на позиция да смуче и той. но осилено работи по това...

да бе, той казал че те са крадци. еми тогава дай да кандидатирам баба янка за президент че тя това го каза преди 8 години? много интересно как се опитваш да принесеш обща информация дето всеки я знае като негово лично достоверие.

но само не забравяй едно, всички тези които изброи, хората ги избраха. до един от тях. те не са просто дошли и взели власта, те си бяха избрани с дадени надежди в зависимост от периода.

костов, да ни спаси от комунистите, луканоv, виденоv и прочие. избрахме го. той ни спаси де ама нали си взе хонорара... какво сега го виниш?

симеон.. костов нали ни спаси ама кра много.. време е да си докараме един монарx от испания, който е немец. нали той е бил богат и няма да краде. оправи ни, за 4 години. по скоро оправи свитата на велчев и адис и другите там. и имотите си оправи, и дълговете, и децата си оправи... па и нас ни оправи. няма за какво да го виниш човека, той си бе избран от хората с пълно мнозинство..

доганчо... е сега той си е бил там от много години и си обира гласовете на малцинствата, които се случват да бъдат граждани също. така че, и него си го избрахме, няма какво да го вините. избран си е и той.. добре дошли в демокрацията.

Съгласи ме.Преебани сме яко. :bchug:

Предишна

Назад към Извън Темата