За жените.....
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: За жените.....
krystal написа:Ronka написа:krystal написа:ms, ти толкова неща Не приемаш, че не знам дали и някоя свястна жена би имала шанс да пробие пред теб![]()
Съгласна съм със saleen за самочyвствието. Много е важно да го имаш, а българския мъж е сякаш смачкан на тази тема, именно защото всичко се върти около парите в днешно време, дори и темата се обърна в тази насока.
Да,мила,кво общо имат жени и пари![]()
![]()
![]()
Толкова общо, колкото и мъжете..
Странно ми е защо само жената е обвинявана за материалистка, сигyрно причината е, че поне yмее да съблазнява, а на колко такива мъже съм се нагледала (които търсят стандарт на чyжд гръб) не е истина... Само че въпросните yспели жени няма да тръгнат да реват..
Един мъж също умее да съблазнява, а повярвай ми успелите жени реват, може би не за пари, но за много други прости човешки неща...просто трябва да си прецениш кое си заслужава...

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
krystal написа:ms, ти толкова неща Не приемаш, че не знам дали и някоя свястна жена би имала шанс да пробие пред теб![]()
Съгласна съм със saleen за самочyвствието. Много е важно да го имаш, а българския мъж е сякаш смачкан на тази тема, именно защото всичко се върти около парите в днешно време, дори и темата се обърна в тази насока.
да го кажем така:
Имам някакво самочувствие за това кой съм и колко мога, знам отлично с кое мога да направя компромис и с кое не, имам няколко прости изисквания за отношението на жената към мен, знам какво предлагам и простата сметка (на жена- не моята) показва че плюсовете са доста повече от минусите... Накратко- ЗНАМ к'во искам... мога да се задоволя и с 90% от исканото, мога и с 80% (и да давам 100%), но НЕ мога да се задоволя някой да ми дава 50% и да очаква от мен 150%- тая няма да я бъде...
и да- мъжете нямат самочувствие, особено сега... просто е трудно когато нямаш пари да си покриеш разходите (и то свити до минимум) да мислиш как да си вдигнеш самочувствието- по-важно е просто да оцелееш физически, духовното остава на заден план... и за капак като не виждаш жени които да се интересуват от човека в теб се оказваш тотално смазан...
Ronka написа:...просто трябва да си прецениш кое си заслужава...

обяснявах аз едно време на една УФСЪ, че парите са просто средство за живот и не трябва да са основна цел, ама ако бях обяснявал на стената щях да имам по-голям успех...
Ronka написа:
Един мъж също умее да съблазнява, а повярвай ми успелите жени реват, може би не за пари, но за много други прости човешки неща...просто трябва да си прецениш кое си заслужава...
Мъжете също yмеят да съблазняват, но жената е тази, която прави избора.
ms написа: и да- мъжете нямат самочувствие, особено сега... просто е трудно когато нямаш пари да си покриеш разходите (и то свити до минимум) да мислиш как да си вдигнеш самочувствието- по-важно е просто да оцелееш физически, духовното остава на заден план... и за капак като не виждаш жени които да се интересуват от човека в теб се оказваш тотално смазан...
Не е само с жените. Изобщо като цяло хората се отчyждиха един от дрyг.

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
krystal написа:Мъжете също yмеят да съблазняват, но жената е тази, която прави избора.
това никога не съм разбирал какво трябва да означава. да не би мъжете да не избират

- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- kOnPuBkA
- daytona violett
-
- Кара: e36+24
Те жените, че избират- избират, ама за съжаление все по-често вече избират само парите... И кво като е чичко паричко, а една дума не можеш да си кажеш с него, нямате общи интереси, забавления, теми на разговор??? Мъжете пък обикновенно избират Мис България и така кръговрата си се завърта... Създават се малоумни поколения с вижданията "еби се мама с някой богаташ, че да не работиш и да си живееш добре" или "ако немаш най-яката силиконова мацка за жена брато, за нищо не ставаш и си загубеняк"

HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!

IMPOSSIBLE IS NOTHING !

IMPOSSIBLE IS NOTHING !
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Пак да кажа,ако си ПИЧ,няма значение останалото,обаче да си пич е тежка задача,трябва да имаш доста качества и повярвайте,парите не са на 1 во място,разбира се един мъж трябва да работи,това изгражда характера (като душенето на смока де
).
Не всички жени гледат парите,а тея дето гледат парите-най-лесно се лъжат,малко като доктор Ливайн ще прозвуча-"Катурнал съм много такива "
,те са най-лесните за катурване,трудни за катурване са дамите без състояние...и доста са...така да кажа...бе не е голям кеф,депресиращо е малко да отидеш на гости на някоя дама без възможности,няма по-тъжна гледка от това да има хубаво и не до там хубаво момиче облечена с кофти,евтини дрехи (и не евтини,просто понякога от евтини дрехи може да се получи добра комбинация) с кофти евтин парфюм...да,признавам си чистосърдечно че съм меркантилен,ама кой не е (сега ше наскачат некой колеги и колежки,ама няма да ми се четат глупости,защото самите те знаят че бедноста е кофти ).
Та така,ако си ПИЧ,то тогава естествено ще имаш до себе си стойностна дама,която ще е всичко,ако си мухльо,то тогава най-много да имаш някое дете от същата по характер като теб и живота ви да е такъв,че след работа да не ти се прибира в къщи
п/п
И големината на онъз работа помага

Не всички жени гледат парите,а тея дето гледат парите-най-лесно се лъжат,малко като доктор Ливайн ще прозвуча-"Катурнал съм много такива "

Та така,ако си ПИЧ,то тогава естествено ще имаш до себе си стойностна дама,която ще е всичко,ако си мухльо,то тогава най-много да имаш някое дете от същата по характер като теб и живота ви да е такъв,че след работа да не ти се прибира в къщи

п/п
И големината на онъз работа помага

Димитров, гледам поне 10 пъти пишеш едно и също и все какъв си пич и кви манекенки брулиш. Викаш, самовнушението все ще сработи някога?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Е.Димитров
- старши ентусиаст
-
- Кара: F
- Мечтае да кара: Самолет
Хаос написа:Димитров, гледам поне 10 пъти пишеш едно и също и все какъв си пич и кви манекенки брулиш. Викаш, самовнушението все ще сработи някога?
Не четеш правилно,не съм казал че аз съм пич,аз съм късметлия...всъщност съм пич,знаеш как е,има и балъци

- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Taka си е в БГ(ориентаsteeN написа:krystal написа:Мъжете също yмеят да съблазняват, но жената е тази, която прави избора.
това никога не съм разбирал какво трябва да означава. да не би мъжете да не избират

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ms
-
-
Bogat-Beden написа:Taka си е в БГ(ориентаsteeN написа:krystal написа:Мъжете също yмеят да съблазняват, но жената е тази, която прави избора.
това никога не съм разбирал какво трябва да означава. да не би мъжете да не избират), в Северна Европа- обратното
ама ти сериозно ли вярваш, че в нормално общество (изключваме няк'ви индиански племена и други от тоя род) мъжът избира

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
ms написа:Винаги и навсякъде жената избира- нашата работа е да ги "излъжем" за да ни изберат
според мен си гледал много Дискавъри, където разгонената женска привлича мъжките които се бият за нея да я онождат!

- ms
-
-
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
хах,не оставяш друг да се изкаже като последна инстанция ,а
Не съм на 18 още
,заблуден-сигурно,без илюзии живее ли се
Май не си видял пояснението-говорех за едни места,където няма боза и общ. WC-та не миришат
Като прибавиш и добър числен превес над жени вс мъже,премного истински гейове,да не кажа пее.аси
,хубави самостоятелни жени без комплекси и с по-отворен светоглед и ..то се получило бе бате
П.П и аз бях там,и аз се веселих

Не съм на 18 още

Май не си видял пояснението-говорех за едни места,където няма боза и общ. WC-та не миришат

Като прибавиш и добър числен превес над жени вс мъже,премного истински гейове,да не кажа пее.аси

П.П и аз бях там,и аз се веселих

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ms
-
-
видях го пояснението- затова съм казал "навсякъде"
както казах- като пораснеш, минеш през различни типове жени, а и като почнеш да мислиш като мен на моменти (макар и доста редки и краткотрайни моменти
) с правилната глава ще ме разбереш що казвам, че ние НЕ избираме- нас ни избират...
ПС: оставям друг да е последен в разговора, нямаш грижи... ама тоя разговор тука просто НЕ МОЖЕ да има край
ако стигнем до момент в който изясним всичко по темата и няма к'во да обсъждаме значи сме успели да разберем жените... а тая няма как да стане, след като те сами не се разбират 

както казах- като пораснеш, минеш през различни типове жени, а и като почнеш да мислиш като мен на моменти (макар и доста редки и краткотрайни моменти

ПС: оставям друг да е последен в разговора, нямаш грижи... ама тоя разговор тука просто НЕ МОЖЕ да има край

- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Много ви брули бриза във Варна...теб ако те избират сигурно си някав супер готин мускуляга и се редят 150-200 мацки и наддават...
ся сериозно тва дето се опитваш да го кажеш неказвайки го важи и за 2-та пола и инициативата в каквото и да е, никога не е само в единия пол...пък ся ако искаш продължавай да ми развиваш теории колко си живял и кво си видял и че видиш ли аз съм някво 16-18 годишно
Що никой друг с такъв голям опит като теб не се изказва по същия начин, а тук има доста такива?
ся сериозно тва дето се опитваш да го кажеш неказвайки го важи и за 2-та пола и инициативата в каквото и да е, никога не е само в единия пол...пък ся ако искаш продължавай да ми развиваш теории колко си живял и кво си видял и че видиш ли аз съм някво 16-18 годишно