Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 530XD

Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

Мнение от вано » 11 Юни 2011, 16:24

Само и само защото имам осигоровки и работя в Гърция. Спират ме за проверка и ме карат до вътрешна митница а там ми казват или плащаш 8000 евро или задържаме колата.Направо ме разсипаха какви са тия измислени закони, поне да имаше предупреждение
BMW-Баварска-машина вечна

старши ентусиаст
Аватар
Кара: т му се стари БМВ-та
Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
Детайли за колата: отново с чарджър

Re: Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

Мнение от barty » 11 Юни 2011, 16:47

Аз не разбрах защо ти е конфискувана колата?
:yes:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от вано » 11 Юни 2011, 16:56

защото работя в Гърция и нямам право да карам кола с чужда регистрация имало такъв закон

ентусиаст
Аватар
Кара: X5 2003 e39 540

Мнение от sadex5 » 11 Юни 2011, 17:00

В Скандинавията даже и затвор има за това, мой приятел след като си получи ЕГН то, веднага го хванаха и глобата е ужасна. Имало вратичка ако колата е на друг човек, уж че си я карал днес само, но не съм сигурен.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше Е 39 520 98 г.

Мнение от im0tep » 11 Юни 2011, 17:04

Е каква е тая глупост?!?! На сестра ми мъжа и една 4 години работеше в Солун,водеше се легално на работа там и си караше колата със Сливенска регистрация там през цялото време и постоянно си пътуваше до БГ !!!

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 11 Юни 2011, 18:32

А стига бе :shock: къде ти е сега колата колега и каква е тая глоба 8000 евро тия в час ли са :ranting: ,аз за пръв път чувам такова нещо :dunno: на мой приятел баща му работи в Атина 12 години и има 2 коли с български регистрации,едната му седи в Пазарджик с другата си ходи на Гърция и постоянно ги мени?!?! :roll:

Аватар
Кара: CLS350 и Е39

Мнение от ivoo » 11 Юни 2011, 18:38

вано написа:защото работя в Гърция и нямам право да карам кола с чужда регистрация имало такъв закон

Има колега , наистина. http://www.monitor.bg/article?id=262151
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 11 Юни 2011, 18:51

Да,но е трябвало първо да му съставят глоба която е от 80 евро нагоре,ако не я плати свалят номерата и чак тогава колата се конфискува или се плаща мито 8000 евро :kuku: а те директно са му я конфискували кретените,че то ще му излезе по изгодно на колегата,ако иде на търга на СОБСТВЕНАТА СИ КОЛА от колкото да плаща мито 8000 евро!!!! :ranting:

некъв ентусиаст
Аватар
Кара: F02 750iL

Мнение от Ilko Ivanov » 11 Юни 2011, 22:19

Темата,смятам не е за тук и я пращам където й е мястото ;)

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 11 Юни 2011, 22:38

големи боклуци са тия гърци братче :ranting:
www.bmwпрофесори-bg.net

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от вано » 11 Юни 2011, 23:02

Май наистена ще се ходи на търг за собствената ми кола, май друг начин няма. Всичко са го направили за пари,с моята кола ще върнат дълга на Гърция :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: е21

Мнение от magareto_yori » 11 Юни 2011, 23:09

Ми не,че нещо ама ако има такъв закон са си в правото.Ти що не си направи труда да разучиш как стоят нещата?Все пак живееш и работиш там.не си на екскурзия ;) Това се прилага в много държави и ако те хванат е дърво.Има си трикове,но не могат да продължават повече от година в повечето случаи.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 11 Юни 2011, 23:37

вано написа:Май наистена ще се ходи на търг за собствената ми кола, май друг начин няма. Всичко са го направили за пари,с моята кола ще върнат дълга на Гърция :mhihi:

На това се надяват, затова приеха закона миналата година, който пък влезе в сила от 1-ви януари тази година.. то да беше само това.. стой и гледай какви екстри за измислили за излизане от кризата :mhihi: яко ги хапе параноята, нали се сещаш защо измислиха закон с който задължават всеки работодател, фирма и всички останали да плащат на персонала през банката..закон! няма вече кинти в плик, както беше до сега..хубаво де, нали са умни, що не накарат някак си всеки шеф да плаща пълни и скъпи осигуровки, нали тези пари пак влизат в държавата... просто цялата работа е толкова тъпа че няма на къде повече.. каква е картинката в момента-- папаандреуй ще се опита да изцеди максимално народа да гладува 20/30 годинки докато се оправят нещата. Аз залагам на друг план, да започнат засилено производство и износ на сладолед делта и евга и да напечелят милиарди, за да покрият разходите, щото то май само това изнасят като цяло, но може и да бъркам.. :mhihi:

сори за офтопика, на автора искам да кажа, нема се плашиш, никой не може да ти конфискува колата и да я продаде после, или пък да плащаш 8000евро глоба, щото ще стане мазало ако си намериш добър адвокат :mhihi: като си вземеш колата я метни на някой роднина, който е без осигурвоки :winky:

я кажи кога си купил колата? от кога имаш документи? и само на твое име ли се води?
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 11 Юни 2011, 23:38

Или вика даваш 8000 евр0 или колата...
Абе тия знаят ли тука за 8000 евро ква кола се взима и кви са верно тия тъпи закони и защо верно без предупреждение став авсичко :bang:
Дано се намери някакво решение на проблема :yes:
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E39 520i M52B20TU

Мнение от mishoval » 11 Юни 2011, 23:52

Всичко са го направили за пари,с моята кола ще върнат дълга на Гърция :mhihi:[/quote]

Те и островите си продават заради дълга, ама никой не ги купува!.....Мръсни гърчоля! :bang:

Следваща

Назад към Извън Темата