За жените.....
Модератор: Общи модератори
Re: За жените.....
...УАУУУУУУ
Караш ме да си сипя и аз едно голямо коняче и да се замисля колко феноменално капризен е мъжът. Като цяло много точно описание на мъжките капризи, макар и с доста пропуски, за които няма да споменавам сега за да не ставаме повече за резил
, но съм далеч от мисълта, че един нормален мъж може да събере всичко това в себе си.. по скоро около половината
но ако все пак съществува някой, кякъде, който покрива всички нормативи, то бих казал само - горката женица, която ще му угажда
Искам да добавя два малки каприза, които са от голямо значение за един мъж
61. никога не му казвай "пак ли си купил въдица или пушка" защото колкото и да има, те никога не са достатъчни
62. никога не го питай " тази неделя пак ли със дружинката за риба или лов" защото това ще го подразни и за да докаже какъв мъж е, ще намери начин да отиде
сега се сетих и още един важен
63. никога, ама никога не му казвай " защо събираш само боклуци в мазата/килера??" защото, ще го вбесиш и ще започнат едни обяснения, колко всъщност са могъщи и полезни тези неща и как някой ден за нещо щели да свършат работа
Лелеее.. много бързо ме изпрати в тайгата, не съм свършил курса още
, но и не вярвах че ще стигнеш до 60 честно, като прочетох 46-тото и вече бех каталясал и започнах да се чудя дали имам дебели зимни дрехи и терлици
и по-полека вече с мрънкането, че масово жените... тва онова
Съгласен при едно условие, ако отговорите на едно въпросче.. " кой от кого се нуждае повече, жената от мъж или обратното..? "

Караш ме да си сипя и аз едно голямо коняче и да се замисля колко феноменално капризен е мъжът. Като цяло много точно описание на мъжките капризи, макар и с доста пропуски, за които няма да споменавам сега за да не ставаме повече за резил

Искам да добавя два малки каприза, които са от голямо значение за един мъж

61. никога не му казвай "пак ли си купил въдица или пушка" защото колкото и да има, те никога не са достатъчни

62. никога не го питай " тази неделя пак ли със дружинката за риба или лов" защото това ще го подразни и за да докаже какъв мъж е, ще намери начин да отиде

сега се сетих и още един важен

63. никога, ама никога не му казвай " защо събираш само боклуци в мазата/килера??" защото, ще го вбесиш и ще започнат едни обяснения, колко всъщност са могъщи и полезни тези неща и как някой ден за нещо щели да свършат работа

Лелеее.. много бързо ме изпрати в тайгата, не съм свършил курса още

и по-полека вече с мрънкането, че масово жените... тва онова

Съгласен при едно условие, ако отговорите на едно въпросче.. " кой от кого се нуждае повече, жената от мъж или обратното..? "

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- St.Dilov
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318 TDS touring
Apassionata написа:...45. Да не му отказва секс, никога да не я боли глава, корем, тутурутка и прочие...
от кога центъра на равновесието Ви, се нарича глава !?
и що е то тутурутка !?!?

Aбе знае се колко нежни и раними душици са някой мъже/повечето/.
С две думи бих казал - какви госпожици са повечето мъже.
С две думи бих казал - какви госпожици са повечето мъже.
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
St.Dilov написа:Apassionata написа:...45. Да не му отказва секс, никога да не я боли глава, корем, тутурутка и прочие...
от кога центъра на равновесието Ви, се нарича глава !?

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
Apassionata написа:просто е нужно жената да е:
2. Дама и мръсница едновременно
3. Готвачка, перачка, чистачка
6. Да не пропуска БИРАТА в този списък
13. Да не тряска вратата на колата му
14. Да харесва колата му
18. Да не ревнува - като се загледа по красива жена да отбележи, че наистина мацката "става" - sooo true![]()
28. Да не му говори много за чувства, и най-вече да не иска той да ги споделя
29. Да не цупондри като не и кавалерства, това е отживелица, да отценява всеки такъв жест
30. Да не му иска пари
31. Да не му дава пари![]()
33. Да бъде на едно мнение с него, основно пред други хора, да не му противоречи пред публика, да не го критикува
34. Да се смее на шегите му
36. Да харесва приятелите му
45. Да не му отказва секс, никога да не я боли глава, корем, тутурутка и прочие![]()
46. Да прави с желание и ентусиазъм френска любов - абсолютно задължително
47. Да го чеше по гърба за приспиване/събуждане

аз трябва да призная че имаш талант и се чувствам затапен от изброените! но и от моя списък почти всичко е едно към едно. Аз спирам да пиша в тая тема

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Apassionata написа:
Хууу, я да видим...![]()
момент да да си сипя едно питие за вдъхновение
![]()
Та, не е трудно да направиш един мъж щастлив, просто е нужно жената да е:
1. Приятелка, събеседник, слушател, любовница, когато както се наложи
2. Дама и мръсница едновременно
3. Готвачка, перачка, чистачка
4. Да се грижи за семейния уют - покривки, свещи и пр.
5. Да прави списъци с продукти за пазаруване
6. Да не пропуска БИРАТА в този списък
7. Да не обръща внимание на киселата му физиономия като се прибира от работа, а директно да му отвори една бира
8. Да не се мотае пред телевизора, когато гледа мач, или концерт на любимата си група
9. Да не пита къде отива, с кой е и кога ще се прибере
10. Да не му звъни за щяло и не щяло
11. Никога да не казва "стига си пил" или "пак си се напил"
12. Никога да не му намалява музиката, или да не сменя станцията в колата му
13. Да не тряска вратата на колата му
14. Да харесва колата му
15. Да не прави проблем от това, че оставя вдигнат капака на тоалетната чиния
16. Да не мрънка, че пак си е оставил чорапите на пода
17. Да се научи да борави със сложната техника в къщи
18. Да не ревнува - като се загледа по красива жена да отбележи, че наистина мацката "става"
19. Да му вярва, че наистина отива в командировка
20. Да бъде красива, поддържана и винаги в настроение
21. Да не го пита "дебела ли съм" и да му вярва като каже "не си"
22. Да не му говори за това как няма никакви дрехи и как 30-те чифта обувки са и малко
23. Да не се приготвя за излизане по 2 часа, 1 е достатъчен
24. Да не го кара да я чака прав коридора, докато се чуди кой парфюм да си сложи
25. Да може поне вода в казанчето да си сипе.. на колата де
26. Да харесва майка му
27. Да не спи до късно
28. Да не му говори много за чувства, и най-вече да не иска той да ги споделя
29. Да не цупондри като не и кавалерства, това е отживелица, да отценява всеки такъв жест
30. Да не му иска пари
31. Да не му дава пари
32. Да не го подтиска, депресира, комплексира
33. Да бъде на едно мнение с него, основно пред други хора, да не му противоречи пред публика, да не го критикува
34. Да се смее на шегите му
35. Да вярва, че ще успее в бизнеса, да го подкрепя изцяло в тази връзка
36. Да харесва приятелите му
37. Да харесва жените на приятелите му
38. Да не си чисти лака и лакира в стаята, в която е
39. Да не мрънка че пак си е развалила лака
40. Да не пропуска да му каже, че го обича... и днес, повече от вчера
41. Да не ходи парцалива в къщи, да не излиза без поне малко грим
42. Да му лъска обувките и мие маратонките
43. Да не го манипулира
44. Да не използва секса като оръжие
45. Да не му отказва секс, никога да не я боли глава, корем, тутурутка и прочие
46. Да прави с желание и ентусиазъм френска любов
47. Да го чеше по гърба за приспиване/събуждане
48. Искрено да се радва на успехите му и да го покрепя при загубите
49. Да му прави комплименти за външния въд, нищо че има леко бирено коремче... примерно
50. Да му помага в избора на дрехи, щото повечето мъже са скарани с цветовата гама
51. Да не иска да кара колата му... и да не се нерви от постаяннните му забележки, че не кара и паркира добре
52. Да харесва сготвеното от него
53. Да слага една специална подправка "обичам те", когато готви тя
54. Да му благодари, че вместо нови джанти и е взел миална машина
55. Да не му рови в телефона
56. Да не прави проблем за безмислено похарчени според нея пари за "нещо, което работи на ток или батерии"
57. Да не го пита "Тая риба от магазина ли е" като се върне с пълна торба от риболов
58. Да не забравя розата, която и е подарил в ресторанта
59. Да не се сърди като не е забелязал новата и прическа, блуза, маникюр
60. Никога да не прави сравнение с други двойки - я виж, на Мимето мъжа и кво и е купил, направил, постигнал
61. Ае стига толкова![]()
...
Слабо- очаквах повече... тея маркираните влизат в категорията "Да го остави на мира"... мога и други да групирам...
- Alpina_fanatic
-
-
Apassionata написа:Хууу, я да видим...![]()
![]()
Хах, аз ще се въздържа да ти СИПЯ, че много меки китки има из МОД тиима и ще се засегнат ЛИЧНО

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Абе кво ли се хаба изобщо... да, понеже ме предизвикахте, за това се напънах, пък и мислех че ще е забавно /някой да каже само една точка дет не е вярна/... колкото до групирането, айде да не групирам "женските" ви 23 точки в три групи също... Тутурутка, Дилов, е тва дет... ох, не ща да сипвам и аз... :X
Да не се седна да напиша 120 точки как да направим едни мъж нещастен, може да съм по-добра там всъщност
...спирам да пиша и аз, койт разбрал нещо разбрал, може да продължавате да си обсъждате кви сме тъпи, некадърни, с лабилна психика, не знаем какво искаме и прочие... нещо не съм на кеф днес...наздраве 
Да не се седна да напиша 120 точки как да направим едни мъж нещастен, може да съм по-добра там всъщност

- Alpina_fanatic
-
-
Apassionata написа:Да не се седна да напиша 120 точки как да направим едни мъж нещастен, може да съм по-добра там всъщност![]()
...
Не се съмнявам, че там ти е силата

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Apassionata написа:Абе кво ли се хаба изобщо....наздраве
И аз тва ти се чудех

Наздраве

За да направиш тези неща за някой мъж,той трябва да ти върне поне половината,а такъв нЕма

Иначе и аз ще съм доволна на тея неща....въпреки че ги писа за мъж ...

Алпино-фанатичен, а ти не си Бай Ганьо нали

Много като тебе вече плакаха ...
- БаЯн
- ентусиаст
-
- Кара: Е30 340!!!
- Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3
[quote="Ronka"]
За да направиш тези неща за някой мъж,той трябва да ти върне поне половината,а такъв нЕма
Е що да няма такива мъже има много ясно ама са много малко

Е що да няма такива мъже има много ясно ама са много малко

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Alpina_fanatic написа:Apassionata написа:Хууу, я да видим...![]()
![]()
Хах, аз ще се въздържа да ти СИПЯ, че много меки китки има из МОД тиима и ще се засегнат ЛИЧНО
Офф като те знам на живо къв палячо смешен си не знам как може да имаш очи да наречеш някой мъж "мека китка".
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
БаЯн написа:Ronka написа:За да направиш тези неща за някой мъж,той трябва да ти върне поне половината,а такъв нЕма![]()
![]()
Е що да няма такива мъже има много ясно ама са много малко![]()
Я дай координати или доказателства, че нещо Уеко се усъмнявам в думите ти

Много като тебе вече плакаха ...
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Apassionata написа:Абе кво ли се хаба изобщо... да, понеже ме предизвикахте, за това се напънах, пък и мислех че ще е забавно /някой да каже само една точка дет не е вярна/... колкото до групирането, айде да не групирам "женските" ви 23 точки в три групи също... Тутурутка, Дилов, е тва дет... ох, не ща да сипвам и аз... :X
Да не се седна да напиша 120 точки как да направим едни мъж нещастен, може да съм по-добра там всъщност![]()
...спирам да пиша и аз, койт разбрал нещо разбрал, може да продължавате да си обсъждате кви сме тъпи, некадърни, с лабилна психика, не знаем какво искаме и прочие... нещо не съм на кеф днес...наздраве
веднага казвам кое НЕ Е вярно:
5. Да прави списъци с продукти за пазаруване- що ми е списък, и без друго купувам к'вото ми е кеф и не го спазвам
6. Да не пропуска БИРАТА в този списък- важното е да не пропусна Бушмилс-а, не бирата
12. Никога да не му намалява музиката, или да не сменя станцията в колата му- стига да слушаме едно и също може да прави с радиото к'вото иска
13. Да не тряска вратата на колата му- може бе, само да не строши някое стъкло
14. Да харесва колата му- не е нужно, стига да не мрънка много, че не я харесва
17. Да се научи да борави със сложната техника в къщи- невъзможно, значи не е нужно
18. Да не ревнува - като се загледа по красива жена да отбележи, че наистина мацката "става"- ако НЕ ревнува за к'во ми е

19. Да му вярва, че наистина отива в командировка- ако ще да вярва, аз наистина отивам в командировка...
26. Да харесва майка му- не е нужно... ако може обаче да дава вид, че я харесва в нейно присъствие ще е безценно...
33. Да бъде на едно мнение с него, основно пред други хора, да не му противоречи пред публика, да не го критикува- не е нужно... да НЕ се съгласява лошо няма, ако може обаче пред публика да не ме изкарва пълен идиот... нищо, че съм... само да покаже, че греша е нормално...
35. Да вярва, че ще успее в бизнеса, да го подкрепя изцяло в тази връзка- да вярва- не е нужно, да подкрепя- също... ама поне да не пречи ще е достатъчно...
36. Да харесва приятелите му- и що

37. Да харесва жените на приятелите му- тях и аз не ги харесвам половината, що да я карам изобщо да харесва някоя

40. Да не пропуска да му каже, че го обича... и днес, повече от вчера- е няма нужда всеки ден, ама да се сеща понякога...
41. Да не ходи парцалива в къщи, да не излиза без поне малко грим- да ходи както ще, аз си я обичам всякак...
42. Да му лъска обувките и мие маратонките- е к'во ми е направила да я наказвам

46. Да прави с желание и ентусиазъм френска любов- поне да понякога да прави не е лошо, чак за желание и ентусиазъм не говорим...
47. Да го чеше по гърба за приспиване/събуждане- айде няма нужда...
50. Да му помага в избора на дрехи, щото повечето мъже са скарани с цветовата гама- по-добре да не се бърка...
51. Да не иска да кара колата му... и да не се нерви от постаяннните му забележки, че не кара и паркира добре-докато не се научи да кара и паркира като хората да забрави да приближи колата, след това е добре дошла- аз пия, тя кара

55. Да не му рови в телефона-нема грижи да рови, всичко важно е кодирано и скрито... или е в друг телефон/компютър

58. Да не забравя розата, която и е подарил в ресторанта- к'во да и помни

ПС: за правенето нещастен не се хаби да пишеш- да не вадим наръчника "как да унижим и сринем психически една жена"....
ПС2: Ронсън- има ги, няма се плашиш... к'во координати искаш да ти дам- тел., адрес, гпс

- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Alpina_fanatic написа:Apassionata написа:Да не се седна да напиша 120 точки как да направим едни мъж нещастен, може да съм по-добра там всъщност![]()
...
Не се съмнявам, че там ти е силата...., но ако трябва да бъдем чесТни....бай Ви Ганьо толкова ви е прегазил, че само може да подсмърчате на статуса на западноевропейските ви посестрими....,а и не само на тях
Ти случайно да ме познаваш? И да знаеш къде ми е силата и слабостта? АМ? Да знаеш как мога да обичам? И нещо кво, под некъв общ знаменател слагаш всички българки ли, що ли? И пак питам - нещо да знаеш за МОЯ статус? Пфффф Да, тъпа съм и не вденах от къде изригна тая злоба и желание за храна - към мен явно... щот ви написах кво искате ли? И щот някои жени, предстааш ли си може би знаем как да ви направим щастливи, или нее, такива жени няма... Българката е комплексирана, нон стоп реве как я налага мъжот, то не са тупаници, но те са унижения... и подсъмърча само като види "красивите" западноевропейки, на снимка при това

И не си прави труда да ми отговаряш, мъж, реагирал по този начин, ми е ясен, да вкарам ли малко психология, а?
Ще се позволя едни съвет само и млъквам наистина: Към всички мъже, които са сами и все още не са загубили уважението и вярата в жените: не се озлобявайте, негативизма и тежестта от минали разочарования, ще ви тежи и ще ви пречи занапред да изградите нормална и пълноценнна връзка... Жените не са "боклуци" масово, отричането, желанието да оплюеш наред де що е в пола, търсенето само на отрицателните им черти, самонавиването, че няма свестни, че видиш ли и тая е "такава" и ще ми забие нож в гърба... само ви отдалечава от ЛЮБОВТА... А всеки иска да обича и да бъде обичан, нали?

Хубава вечер от мен

ПС, гледам доста сте писали, докат писах тва, но.. нещо луеко ми писна... Само искам Бум Бум да ми каже на ЛС, за Мистър Палячо, буахахха, не че не ми беше ясно че е от няква такава порода