За жените.....
Модератор: Общи модератори
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: За жените.....
bum_bum написа:Нещо се опита да ме засегне ама аз не изпитвам съмнения в половата си принадлежност, не знам защо така е решил.
Или може би се е надявал

Много като тебе вече плакаха ...
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Стига офтопик.... ако ше продължавате така да хвърлям катинара...
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Аз не мога да ви разбера...
Момче се отнася с момиче по адски неприятния начин, обижда я, само я разиграва, но тя ПРОДЪЛЖАВА да му се слага! (Имаха 1-седмична "връзка"!)
Това за игнора от момчето и само допълнителното амбициране на момичето май е вярно
Момче се отнася с момиче по адски неприятния начин, обижда я, само я разиграва, но тя ПРОДЪЛЖАВА да му се слага! (Имаха 1-седмична "връзка"!)

Това за игнора от момчето и само допълнителното амбициране на момичето май е вярно

"май" ? 100% е вярно
на жените, особено на красивите им присяда само като си помислят, че могат да загубят нечие внимание итн
обаче и момент, от който нататък тя ще ти го върне тъпкано : )
на жените, особено на красивите им присяда само като си помислят, че могат да загубят нечие внимание итн
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
krystal написа:И защо беше всичко това, не е ясно..![]()
Паси, много добре казано!
Едва ли ще разберем.. а темата беше тръгнала някак си.. весело, но някой хора не се спряха да обиждат ((((
"май" ? 100% е вярно
Това много рядко се случва

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
Искам да повдигна дискусията, поради скорошни случки в моето обкръжение. Споделете мнения по въпроса:
много красива колежка, малко си пада въртиопашка с всеки, има приятел от 5 години, тя заминава за чужбина за няколко месеца и среща един смешник, в когото се влюбва итн
или пък друга много красива колежка, която спи с едно старо гадже, на следващата вечер щом приятелката му замине
къде отиде морала, съвестта и ценностите?
много красива колежка, малко си пада въртиопашка с всеки, има приятел от 5 години, тя заминава за чужбина за няколко месеца и среща един смешник, в когото се влюбва итн
или пък друга много красива колежка, която спи с едно старо гадже, на следващата вечер щом приятелката му замине
къде отиде морала, съвестта и ценностите?
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Хаос написа:къде отиде морала, съвестта и ценностите?
никога не ги е имало..

над 90 и плюс процента не ги интересува нищо освен собствения им задник..
а останалите се бият с вятърни мелници и страдат само
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Страдат от комплекси да покажат колко са вървежни и какви са плейбои. Туй е най- загубената работа-да тъчеш на 2 стана, без да си даваш сметка какво причиняваш на близките хора.
Никой не мое ма връне на селу!