Информация за Лозенец
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Информация за Лозенец
Решили сме там да ходим на почивка, от разни други форуми разбрах, че било сравнително тихо и спокойно място. Така ли е всъщност?
И това, което никъде не можах да намеря. Някаква информация за плажа ми трябва. Ветровито ли е(гледам едни сърфисти там по разните снимки), да няма някакви големи вълни, или пък другия проблем-да няма въобще вълни(какво море ще е тогава въобще без вълни). Ако някой е ходил и има сравнително нова информация, нека сподели
ПС:Умишлено питам, защото миналата година на Свети Влас нямаше въобще вълни или бяха твърде малки, за да ги нарека така и честно казано се чувствах все едно съм отишъл на язовир, а не на море.
И това, което никъде не можах да намеря. Някаква информация за плажа ми трябва. Ветровито ли е(гледам едни сърфисти там по разните снимки), да няма някакви големи вълни, или пък другия проблем-да няма въобще вълни(какво море ще е тогава въобще без вълни). Ако някой е ходил и има сравнително нова информация, нека сподели

ПС:Умишлено питам, защото миналата година на Свети Влас нямаше въобще вълни или бяха твърде малки, за да ги нарека така и честно казано се чувствах все едно съм отишъл на язовир, а не на море.
Re: Информация за Лозенец
Сравнително тихо място, не съм стоял много там и нямам големи впечатления, но задължително минете през ресторант Сезони, готвят много добре всякакви рибни неща..
what a helluva ride
- barty
- старши ентусиаст
-
- Кара: т му се стари БМВ-та
- Мечтае да кара: R6 turbo на задно и ръчни скорости
- Детайли за колата: отново с чарджър
Преди ходех често, т.е. 5 години поред все там ходих
спокойно е, чисто...става 

- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Имам инфо, миналата година бях там 10 дена.
Не съм доволен.
Едно че е малко и можеш да го обиколиш за 10-15 минути цялото, второ че има доста цигани. Много внимавай с хотелчетата, поне аз бях в някакъв семеен, който беше добре горе долу, но едни познати бяха в едни посред циганската махала.
А и аз оцелих най-задушното време август и не можеше да се спи, всички се разболяхме и това допринесе за отрицателните ми отзиви.
Плажа беше леко ветровит, има доста сърфисти в сравнение с други места, не че са чак толкова много
Иначе не е лош плажа, но не очаквай нещо особено
Доста беше евтино, но като цяло това си е някакво село.
Примерно ходил съм няколко пъти в Сарафово и там е село (то го водят квартал на Бургаса ама за мен не е) но там е къде къде по-приятно.
Аз лично на Лозенец никога повече няма да стъпя.
Ако нещо друго те вълнува питай
Не съм доволен.
Едно че е малко и можеш да го обиколиш за 10-15 минути цялото, второ че има доста цигани. Много внимавай с хотелчетата, поне аз бях в някакъв семеен, който беше добре горе долу, но едни познати бяха в едни посред циганската махала.
А и аз оцелих най-задушното време август и не можеше да се спи, всички се разболяхме и това допринесе за отрицателните ми отзиви.
Плажа беше леко ветровит, има доста сърфисти в сравнение с други места, не че са чак толкова много

Иначе не е лош плажа, но не очаквай нещо особено

Доста беше евтино, но като цяло това си е някакво село.
Примерно ходил съм няколко пъти в Сарафово и там е село (то го водят квартал на Бургаса ама за мен не е) но там е къде къде по-приятно.
Аз лично на Лозенец никога повече няма да стъпя.
Ако нещо друго те вълнува питай

Ми в някакъв хотел Емберли ще сме. Гледам го на картата, доста далеч е от селото, така че не вярвам да сме в циганската махала. Около него няма почти никакви постройки, пише, че бил в новата част на Лозенец(каквото и да значи това
)
Ще го видим какво е, резервацията е вече факт, но ако някой има да каже още нещо, нека го направи. Аз като се върна ще пиша какво е било, стига темата да не е заключена.

Ще го видим какво е, резервацията е вече факт, но ако някой има да каже още нещо, нека го направи. Аз като се върна ще пиша какво е било, стига темата да не е заключена.
- Huku
- ПотенЦял
-
- Кара: и се вози едновременно...пкхх
speedhokk написа:Решили сме там да ходим на почивка, от разни други форуми разбрах, че било сравнително тихо и спокойно място. Така ли е всъщност?
И това, което никъде не можах да намеря. Някаква информация за плажа ми трябва. Ветровито ли е(гледам едни сърфисти там по разните снимки), да няма някакви големи вълни, или пък другия проблем-да няма въобще вълни(какво море ще е тогава въобще без вълни). Ако някой е ходил и има сравнително нова информация, нека сподели![]()
Май имаш страх от вълни нещо-нито да са големи нито малки.
..некъв лош филм си гледал снощи...с вълни
Мисля, че между големи вълни и "изобщо да няма вълни" има едно средно положение, което представлява да си има вълни, но да не са огромни. Така по-разбираемо ли е вече?
На Приморско примерно ми харесва самото море и плажа, но искам да разнообразя.
На Приморско примерно ми харесва самото море и плажа, но искам да разнообразя.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
Лозенец е ... ми да, спокойно е, но откъм нощен живот, купон и прочие не можеш да очакваш много, има няколко прилични заведения, но в кръчметата особено, задължително резервация... Като плажове.. два са, по-добрия е този до лукс комплекса Оазис, но до там само с кола, не че е далече де, ползва се базплатен подземен паркинт на комплекса... Две-три капанчета има на плажа, едното от които Уйк ъп е... с готина музика, диджей партита имаше, направо на пясъка можеш да се завинтиш на едни дуди... За вълни, виж сам на снимките, хаххаха, от август са...Ако искаш хубав хотел, бях в Ембърли, може би един от най-добрите там, с едни балдахини мноо готини и лампи, коит си променят цвета вечер...препоръчвам го...
Хотела

Единия плаж, който не ме изкефи особено, и по-ветровития като че ли...

Има едно заведение тук, бивша дискотека, забравих и името, с едни матраци и масичка между тях, на коит можеш да се завинти, хем да си пиеш, хем да се печеш.. да изкараш целия ден, както и направихме в единствения ден на тоя плаж, преди да отидем на другия...

Ето го и другия плаж, до Оазис, препоръчвам ти го, в частта под Уейк ъпа

Хотела

Единия плаж, който не ме изкефи особено, и по-ветровития като че ли...

Има едно заведение тук, бивша дискотека, забравих и името, с едни матраци и масичка между тях, на коит можеш да се завинти, хем да си пиеш, хем да се печеш.. да изкараш целия ден, както и направихме в единствения ден на тоя плаж, преди да отидем на другия...

Ето го и другия плаж, до Оазис, препоръчвам ти го, в частта под Уейк ъпа

ти си взел пакет вече за там и разпитваш дали си се прееба ли 
След дъжд качулка ...

След дъжд качулка ...
- outworld
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 320d
Абе щом си си взел в готин хотел няма проблеми, а и както казва Апасионата ходи на другия плаж, тоя не е много готин, само заведението с канапенцата е готино, може да си се запиеш лекичко целия ден. От към заведения е бедничко, а дискотеки, по-добре ходи на тези барчета на плажа, че другите са пусти и гадни 

vlad0 написа:ти си взел пакет вече за там и разпитваш дали си се прееба ли
След дъжд качулка ...
Я когато питах, резервацията все още не беше факт

Ама вече на там вървят нещата-колко се прецаках. Ама явно не съм се прецакал, или поне не много.
Apassionata, outworld, благодаря ви за изчерпателните отговори. Ще пиша и аз после впечатление от този хотел.
- Apassionata
- РазБОЙниКА
-
- Кара: го на тройки
- Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
- Детайли за колата: Черна
speedhokk написа:
Apassionata, outworld, благодаря ви за изчерпателните отговори. Ще пиша и аз после впечатление от този хотел.
Всичко зависи от нагласата и компанията, с която отиваш. Може да си изкараш страхотно и на най-скапаното място, както и обратното... Между другото приятелите, с коит бяхме миналото лято в Лозенец пак ще ходят там, основно заради хотела и плажа... Така че... Аз може и да мина да ги видя за малко, но като цяло ми е твърде спокойно там... Желая ти хубаво море

Миналата година 10тима мои приятели бяха там на море и всичките се върнаха с някви стомашно-чревни проблеми. За това избягвайте, таратори, айрани, чешмяни води и т.нат.
Иначе курортчето е пенсионерско и няма много за У-а, но все пак, както всеки знае морето си го правиш ти и компанията!
Иначе курортчето е пенсионерско и няма много за У-а, но все пак, както всеки знае морето си го правиш ти и компанията!

- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
Че е скука-скука е.
Абе всичко на юг от Бургас е баси селянията.Не местата а хората които ходят там.
Мое си мнение.
Абе всичко на юг от Бургас е баси селянията.Не местата а хората които ходят там.
Мое си мнение.
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2