Китайско-ловешките джипове вече и с цени...

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Китайско-ловешките джипове вече и с цени...

Мнение от Демирев » 14 Юни 2011, 21:18

acho.rs написа:
ineedmoney написа:
Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.

аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят :kuku:

Я виж колко е градския разход на Е36 320и и Е34(39) 520и - пак е 13-14 :winky: . И да ти кажа , че е нормално 2 пъти по-голяма кола 4х4 да има висок разход . Можеше да видиш , че и за 2300лв ти монтират ГИ и му дават гаранция ... освен , че всички в БГ ще и дръпнат ДДСто .

Определено Хувър с ГИ монтирано още в завода в Ловеч със запазване на гаранцията от 100 000 км. или 5 г. е голяма работа.

Ама Хувър 4х4 с тяхното ГИ и климатроник излиза 35 000 лв. с ддс и обикновен гражданин без фирма по ддс няма да го вземе определено!

3 г. е гаранцията на лака и 6 години гаранция против корозия :confused: последното е доста малко - само Лада дават 6 г.

Инак гледам и Каптива - Антара 2007-2009 г. се прадлага с 2400 сс бензин със 140 коня и харчи здраво. Логично има нулеви продажби с този мотор и всички заможни българи я купуват Каптивата с 2 литровия комън-рейл 150 коня харчещ 8 л. градско.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 14 Юни 2011, 21:26

Демирев написа:Инак гледам и Каптива - Антара 2007-2009 г. се прадлага с 2400 сс бензин със 140 коня и харчи здраво. Логично има нулеви продажби с този мотор и всички заможни българи я купуват Каптивата с 2 литровия комън-рейл 150 коня харчещ 8 л. градско.

е нищо ново- джип 4х4 се взима задължително дизел, бензин взимат само разни смешки дето са просто по-високи коли с 4х4 задвижване... в това число и Х3/5/6 моделите на БМВ, но там е нормално- те са всичко друго но не и джипове... просто 4х4 си иска тяга дето бензиновият мотор я няма и за да върви като хорато го тъпчеш => разхода скача...
Обаче при заводски ГИ със запазване на гаранцията нещата идват на кантар- дори и 15 градско да гълта цената идва като 7 нафта... а тоя камион едва ли ще дава 7-8 нафта разход с някой стар дизелов мотор...
но в крайна сметка скоро ще видим какво са произвели- дотогава съм оптимист...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 14 Юни 2011, 21:33

acho.rs написа:
ineedmoney написа:
Демирев написа:ср.разход 10.5 л. А95 л. - градско 13.7 л.

аз по-добре да карам 20 годишно БМВ като ще ми харчи толкова...тия тряя се застрелят :kuku:

Я виж колко е градския разход на Е36 320и и Е34(39) 520и - пак е 13-14 :winky:

нали тва ти казвам и аз....по-добре да карам бмв с такъв разход, отколкото това дето има гаранция колкото да не се разпадне докато го изкарват от завода до шоурумите
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

Аватар

Мнение от ms » 14 Юни 2011, 21:59

така се говореше и за дачиите, ама се оказа много здрави... дървени, но здрави- знам няколко на по 400 000+км на метан и не само, че вървят още, ами не се и чупят- то и да се строши пък са евтини частите, ама не се чупи пустото дърво... що ли си мисля, че и тея китайски пръчки ще се окажат такива- евтини, грозни, с кофти пластмаси в салона, а бе китайски боклуци, но здрави... мотора е Мицубиши- като нищо са взели и скоростите... а що не и окачването... ако се окажат реално задвижване и окачване мицубиши, китайски дизайн и сглобено в БГ хич няма да са лоши...
още повече май някъде гледах че в тея 32-35 бона ще влизат всички екстри- кожи, климатроници, мултимедия с тъчскрийн и т.н. глезотийки- ако е вярно ще имат много клиенти...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 14 Юни 2011, 23:31

Инак гледам и Каптива - Антара 2007-2009 г. се прадлага с 2400 сс бензин със 140 коня и харчи здраво. Логично има нулеви продажби с този мотор и всички заможни българи я купуват Каптивата с 2 литровия комън-рейл 150 коня харчещ 8 л. градско.

- гори 8 по цариградско след 22:00 часа :wave: Както казах , кашона ще се продава в РУСИЯ , където хората по обективни причини мразят дизела . Всичко друго го каза "ms" ...

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 14 Юни 2011, 23:48

"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 15 Юни 2011, 0:42

[FF]GODFLESH написа:http://forums.gwm-bg.com/

Доста интересна информация има в този форум :) Даже пише че в Италия Ховърите в момента ги пускали с 4000Е намаление :shock: Това ако го има и тука ще се появят Ховърки под път и над път :)

Честно казано съм ентусиазиран доста, най-вече поради факта, че отново ще произвеждаме автомобили. Това показва някакво развитие, и освен това като видим Ховърки из Европа ще се тупаме че ние сме ги произвеждали :mrgreen: А пък ако автомобилите, които излязат от завода имат приличен външен и вътрешен вид, то защо да не се купуват като топъл хляб. За качество още не се знае, но като цена за нов автомобил ще са без никаква конкуренция.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Това изглежда доста добре отвътре и отвън, със доста екстри а цената е просто трепач :shock: Ако беше БМВ, Тойота или нещо друго щеше да започва от 30 бона нагоре.

Тия китайчета наистина смятат да правят жестоко подбиване на пазара с тези автомобили. А ако се окажат и читави, на което силно се надявам, да му мислят големите компании :paranoid:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Юни 2011, 8:03

ами то не точно ще се произвеждат тука,защото една такава инвестиция и тнт струва над 1 милиард.Просто ще ги карат от китайско на парчета и тука ще се сглобяват...Този "завод" е по скоро нещо като работилница поне аз това знам
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Аватар

Мнение от ms » 15 Юни 2011, 8:36

[FF]GODFLESH написа:ами то не точно ще се произвеждат тука,защото една такава инвестиция и тнт струва над 1 милиард.Просто ще ги карат от китайско на парчета и тука ще се сглобяват...Този "завод" е по скоро нещо като работилница поне аз това знам

е ти к'во очакваш- ей така да ти изсипят милиардите ли :?: разбира се, че се почва със сглобяването им тук, ако им излязат сметките на хората със сигурност ще почнат тук да се произвеждат и някои детайли за колата стига да им излиза по-евтино- китай все пак е на майната си...
мен не ме притеснява, че само ще ги сглобяваме- и това е нещо... притеснявам се нещо да не осерат пейзажа нашите тук, че помня случая с Ровер ;)

ПС: тръгне ли всичко нормално и започнат продажби в БГ на тея коли/джипове/пикапи после ще псуваме, ама по друг параграф ;)
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 15 Юни 2011, 17:47

ms написа:
[FF]GODFLESH написа:ами то не точно ще се произвеждат тука,защото една такава инвестиция и тнт струва над 1 милиард.Просто ще ги карат от китайско на парчета и тука ще се сглобяват...Този "завод" е по скоро нещо като работилница поне аз това знам

е ти к'во очакваш- ей така да ти изсипят милиардите ли :?: разбира се, че се почва със сглобяването им тук, ако им излязат сметките на хората със сигурност ще почнат тук да се произвеждат и някои детайли за колата стига да им излиза по-евтино- китай все пак е на майната си...
мен не ме притеснява, че само ще ги сглобяваме- и това е нещо... притеснявам се нещо да не осерат пейзажа нашите тук, че помня случая с Ровер ;)

ПС: тръгне ли всичко нормално и започнат продажби в БГ на тея коли/джипове/пикапи после ще псуваме, ама по друг параграф ;)

Просто разясних, че това тук няма да е инсталация в чистия смисъл на думата завод както се говори по медиите. А "к`во" очаквам....разбира се да потръгнат нещата

ентусиаст
Аватар
Кара: DUB bimmer down the road in style

Мнение от lowrider » 15 Юни 2011, 17:57

Гледах го на изложението, където ми допаднаха копираните фарове от S classe и оная джипка на Санг Йонг, днес обаче го видях в движение - да, няма майтап това нещо може и да се движи, колкото и да не искам да хейтвам, ще кажа само, че му обърнах внимание, само защото звуците от генерацията бяха ужасни, все едно слушам СОЦ автомобил. Също така не ми харесва задната част. Прилича на пикап с хардтоп, таванът му стои като подарен отзад. Иначе стоповете му са диодни :mhihi:
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от benzin » 16 Юни 2011, 11:57

аз лично никога не бих купил това го*но :no: по добре по стара кола но от хубава марка и с претенции за джип, отколкото тази измислица
www.bmwпрофесори-bg.net

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 16 Юни 2011, 18:26

абе за лов пикапа си е супер

старши ентусиаст
Аватар
Кара: сребърна звезда
Мечтае да кара: RAUH

Мнение от kiko » 16 Юни 2011, 23:49

goguma написа:
[FF]GODFLESH написа:http://forums.gwm-bg.com/

Доста интересна информация има в този форум :) Даже пише че в Италия Ховърите в момента ги пускали с 4000Е намаление :shock: Това ако го има и тука ще се появят Ховърки под път и над път :)

Честно казано съм ентусиазиран доста, най-вече поради факта, че отново ще произвеждаме автомобили. Това показва някакво развитие, и освен това като видим Ховърки из Европа ще се тупаме че ние сме ги произвеждали :mrgreen: А пък ако автомобилите, които излязат от завода имат приличен външен и вътрешен вид, то защо да не се купуват като топъл хляб. За качество още не се знае, но като цена за нов автомобил ще са без никаква конкуренция.

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Това изглежда доста добре отвътре и отвън, със доста екстри а цената е просто трепач :shock: Ако беше БМВ, Тойота или нещо друго щеше да започва от 30 бона нагоре.

Тия китайчета наистина смятат да правят жестоко подбиване на пазара с тези автомобили. А ако се окажат и читави, на което силно се надявам, да му мислят големите компании :paranoid:

на 50 000км виждате ли волана в какво състояние е :shock:
иначе супер,ще доживееме и ние да си купуваме чисто нови коли

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от speedhokk » 16 Юни 2011, 23:53

Ем тя цялата кола струва колкото един Мков волан, евентуално един хубав кожен салон и една оригинална навигация :mhihi: Или айде малко повече да е :mrgreen:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата