Автобус се преобърна на АМ "Тракия", 8 жертви
Модератор: Общи модератори
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Re: Автобус се преобърна на АМ "Тракия", 8 жертви
Хаос написа:ужас!
затова не пътувам с автобус въобще, само БДЖ : /
Мой познат пък изгоря преди няколко години в самозапалил се вагон, заедно с още много хора, ох къде се върнах, чак ми се дорева.
Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
spower написа:Моя приятелка се оказа, че е била в автобуса и е от загиналите на 30г с малко дете на 4г... Мир на праха им!
тея автобуси са на разпад,нулева поддръжка и после го отнася шофера,щото се качил да кара

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
- lowrider
- ентусиаст
-
- Кара: DUB bimmer down the road in style
Между другото, това изобщо не ми прилича на 20годишен автобус, да не е на 20години само по документи, на мен ми се струва доста по-нов.

Влаев made me do it…
силиконките да барам
шестаците да карам
силиконките да барам
шестаците да карам
- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Имаше една поста,тея старите Мерцедеси да им променят фейсовете
Едно време беше само в Турция,ама сигурно и тука са почнали да ги правят някъде 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Тамън и аз това щях да попитам,знам че тези автобуси са на 2003-4 и по-нови .....чак пък 23 годишен,нещо пак репортерите слъгват 

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
това е било истински кошмар, дано не са се мъчили поне загиналите 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
Хаос написа:ужас!
Колега не е гаранция ,че не може да стане и там белята просто така е станало ( така било писано )

просто това е УЖАСНО

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
В момента гледам по БНТ 1 директно включване в ''По света и унас'' на транспортния министър Ивайло Московски изявлението му че уволнява цялото ръководство на ДАИ Бургас и ДАИ София 
Сервизът, където е митал преглед автобуса също е затворен, а шофьорът на автобуса е в ареста за 72 часа.
Причината за инцидента е спукана гума при скорост 100 км в час.

Сервизът, където е митал преглед автобуса също е затворен, а шофьорът на автобуса е в ареста за 72 часа.
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
В такъв случай (спукана гума) какво са виновни гореизброените?
Това е частта,която понася най-много натоварване и нищо не пречи 10мин. след като излезе МПС от преглед да се спука примерно новата гума и какво - пункта за ГТП ли е виновен? Понякога си е въпрос на късмет.Няма нищо сигурно на тоя свят.Ей го здрав прав Ричард Груев си отиде за една нощ,а какво остава за една скапана гума...
Нещо избързана работа ми се струват действията им...а допускат ли,че може да е имало нещо на пътя и да е срязало гумата.Въобще версиите са много.
Това е частта,която понася най-много натоварване и нищо не пречи 10мин. след като излезе МПС от преглед да се спука примерно новата гума и какво - пункта за ГТП ли е виновен? Понякога си е въпрос на късмет.Няма нищо сигурно на тоя свят.Ей го здрав прав Ричард Груев си отиде за една нощ,а какво остава за една скапана гума...
Нещо избързана работа ми се струват действията им...а допускат ли,че може да е имало нещо на пътя и да е срязало гумата.Въобще версиите са много.

8.32
- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
nase7o написа:Хаос написа:ужас!
Колега не е гаранция ,че не може да стане и там белята просто така е станало ( така било писано )![]()
просто това е УЖАСНО
В един от форумите където беше оповестено за трагедията, имаше коментар от някой, който щял да хване този автобус, но вкрайна сметка си купил кола и по-късно по-пътя се обърнал с колата си...до колко е вярно незнам, просто имам напредвид, че каквото е писано, ще се случи.
Мир на прахта им!
наистина трудно може да се каже, че е на 23 години автобуса, но такива са фактите - 1988г(или някъде там). кола кара по 50 човека наведнъж всеки ден - по 700-800км
наистина им сменяха фейс-а в турция, поне преди съм чувал подобни работи
ужасна история ...
наистина им сменяха фейс-а в турция, поне преди съм чувал подобни работи
ужасна история ...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Пълна трагедия. Както сте разбрали от новините утрешният ден е обявен за траурен. Поклон пред светлата им памет. Много лошо, особено детето на 14 години, какво е видяло то от живота. Пълен ужас, днес като разбрах от съученици и ми стана доста гадно. Още веднъж- ПОКЛОН 

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Демирев написа:В момента гледам по БНТ 1 директно включване в ''По света и унас'' на транспортния министър Ивайло Московски изявлението му че уволнява цялото ръководство на ДАИ Бургас и ДАИ София
Според мен не е спукана гума. Минах от там следобед и нямаше абсолютно никакви следи по платното. Ако беше проблем с гумата и поднасяне, щеше да има следи от гуми преди първичния удар. А следите започват от там където е ударена мантинелата - заорано е в пръстта. Според мен човека е тръгнал сутринта от Бургас за София, там е разтоварил, починал е няколко часа и после по обратния път е заспал. След удара в мантинелата се е събудил и да не се удари в колоната на моста (има мост точно до мястото) е кривнал надясно и се е обърнал отрани. По пътя си личаха ясно разораната пръст до мантинелата и следите след удара към дясната част на платното. И със сигурност не е карал бързо. Цялото събитие е около 30 метра смачкана мантинела и още 30-40 метра влачене. Според мен е човешка грешка, с лош край.
- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Собственика на фирмата Юсуф Ченгел 90-ти набор
Автобусът минавал всяка сутрин преглед във фирмения сервиз на турската фирма.
Монтьорът на фирмата Кемал Асъл показва тефтера, където записвал на турски извършения ремонт - преглед всеки ден.,.,.,

Автобусът минавал всяка сутрин преглед във фирмения сервиз на турската фирма.
Монтьорът на фирмата Кемал Асъл показва тефтера, където записвал на турски извършения ремонт - преглед всеки ден.,.,.,
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
казаха,че македонец е помогнал като е изнесъл много от пътниците и е предложен за награда 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
75 мнения
• Страница 2 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5