Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 320 136hp И BMW 530XiA 258hp

Re: Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

Мнение от Krasimir19 » 15 Юни 2011, 23:02

magareto_yori написа:Тоя номер върши работа,но не винаги и не на всякъде.В Норвегия имаш право да караш една година от датата на която си се регистрирал тук и то само ако докажеш,че напускаш страната периодично и при условие,че семейството ти не е в Норвегия с теб.След една година или си махаш колата или я регистрираш тук.Няма пълномощни,няма фирми,няма семейства.Имал си една година да влезеш в час,кат не си могъл си плащаш и тва е :D и така трябва да бъде :yes:

Аз пък го разбрах по друг начин в Норвегия....

Значи можеш да караш 1 година дори и без да си семеен като тази 1 година важи от датата на регистрацията ти в Норвегия, откакто си получил person nummer. След тази 1 година трябва да я разкараш колата от там, или ако си семеен можеш да си я караш пак но както ти го каза ако семейството ти не е регистрирано в Норвегия, и да се прибираш на всеки 3 месеца като трябва да си пазиш касови бележки, билети от ферибота и други за доказателство за пред митницата че си си ходил през 3 месеца. Пък дали семейството ти е в Норвегия си е отделен въпрос ;) . Или колата да се води на фирма но за фирма търсят договор и дейност, мисля че ти бях казвал че сме карали кола с БГ номера тук и си я бяхме откарали... е сега е възможно пак да се докара тази кола тук просто ще се опитаме да я караме с генерално пълномощно от човек който хич го няма в Норвегия. Пък да видим как ще мине. :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Re: Конфискуваха ми колата копелетата гръцки

Мнение от benzin » 16 Юни 2011, 11:40

www.bmwпрофесори-bg.net

Предишна

Назад към Извън Темата