Магистрала СТРУМА.
Модератор: Общи модератори
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
Re: Магистрала СТРУМА.
Просто мисълта ми е,че е абсурдно до 2014 да стане готова магистралата...Е освен ако го пропуснеме дефилето...
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
те колко километра са Лот 2 и 3 заедно дето минават през дефилето? километри магистрала....
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
ineedmoney написа:те колко километра са Лот 2 и 3 заедно дето минават през дефилето? километри магистрала....
3 е 67 километра. Само той.. 2 е 30-тина, ако не ме лъже паметта. 2 започва на север от Дупница и свършва около Благоевград.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
F*natic написа:Runnaway написа:Ако ББ продължава така всичко ще е супер и искрено се надявам това да се случи, защото транспортната инфраструктура е най-важната основа на икономиката.
Минавал ли си скоро по бул. България? Аз лично се надявам да не продължава ТАКА, защото ще трябва да си купя нещо с висока проходимост...
Надявам се, че правиш разлика между общински бюджет, в който влизат градските "подобрения" по пътищата и бюджета за пътищата от националната транспортна мрежа.
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
С тунел ще е.

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Така и така сте подхванали тая магистрала, от долна диканя до перник пуснато ли е вече официално като магистрала, защото ограниченията 90 още си стоят, а преди редовно и хранилки имаше. Снощи и сутринта нямаше полицаи, та нямаше кой да спра да питам колко все пак е ограничението в тоя участък. До колкото си спомням, официалното откриване беше само за люлин-перник
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
XaMaB написа:Така и така сте подхванали тая магистрала, от долна диканя до перник пуснато ли е вече официално като магистрала, защото ограниченията 90 още си стоят, а преди редовно и хранилки имаше. Снощи и сутринта нямаше полицаи, та нямаше кой да спра да питам колко все пак е ограничението в тоя участък. До колкото си спомням, официалното откриване беше само за люлин-перник
Докато не свалят 90-тките и не сложат зеления знак - не карай по-бързо от 100

- XaMaB
- ентусиаст
-
- Кара: мел
- Мечтае да кара: танк
Е те табелите с ограничения за ремонти "забравят" с години да ги свалят, за да има поминък. Дано тоя участък да не е същото положението.
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата
- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
XaMaB написа:Е те табелите с ограничения за ремонти "забравят" с години да ги свалят, за да има поминък. Дано тоя участък да не е същото положението.
"Забравят" се нарочно. Не се притеснявай - закачат ли зелените табели - значи магистралата е завършена.
39 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3