още един тъп въпрос за шоф.книжка
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- Skip_209
- младши ентусиаст
-
- Кара: e46 328ti
- Мечтае да кара: лястовица с рамка
още един тъп въпрос за шоф.книжка
такааа
преди доста време вече ми отнеха книжката поради липса на контролни точки,наказанието ми беше 6 месеца,взех си психотеста,изкарах тъпия курс,взех листовките и в сряда ми е кормуването пред ДАЙ.
въпроса е :
като си взема кормуването и отида в КАТ да си взема книжката - ще ми дадат старата ми книжка(тя е валидна и е само с кат.Б и М - пак за тези категории карам) или ще ме накарат да си вадя нова?
преди доста време вече ми отнеха книжката поради липса на контролни точки,наказанието ми беше 6 месеца,взех си психотеста,изкарах тъпия курс,взех листовките и в сряда ми е кормуването пред ДАЙ.
въпроса е :
като си взема кормуването и отида в КАТ да си взема книжката - ще ми дадат старата ми книжка(тя е валидна и е само с кат.Б и М - пак за тези категории карам) или ще ме накарат да си вадя нова?
www.Steroid-X.com
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
0887 474 880
Автосервиз SDP
Sofia DRIFT port
гр. София ул. акад. Дмитрий Лихачов 33
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: още един тъп въпрос за шоф.книжка
Дават ти старата, или поне преди беше така.
Сегаж с тия нови документи, може и да трябва нова да вадиш
Сегаж с тия нови документи, може и да трябва нова да вадиш

- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Няма стара книжка,старата книжка я забрави,ще си вадиш нова.
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
За да не отварям нова тема,да запитам и аз нещо.
Вчера ми се обадиха,че са пристигнали снимки от кат с превишение от 31км. което се е случило на 04,06,11г.
До колкото намерих инфо ме чака глоба от 200лв.Обаче на места чета,че се взимат и контролни точки и книжката,а на места че само глобата тъй като ми е първо провинение за изминалите 10г. от както имам книжка.По принцип съм със така наречения златен талон и за точките мисля,че няма да имам проблем,а може и да греша.Важно ми е да знам за книжката дали ще ми я отнемат за месец или повече,че ще ми трябва за другия месец ме чакат доста пътувания.
Надявам се някой да ми даде точно инфо за да съм подготвен в понеделник като ходя до Кат
Вчера ми се обадиха,че са пристигнали снимки от кат с превишение от 31км. което се е случило на 04,06,11г.
До колкото намерих инфо ме чака глоба от 200лв.Обаче на места чета,че се взимат и контролни точки и книжката,а на места че само глобата тъй като ми е първо провинение за изминалите 10г. от както имам книжка.По принцип съм със така наречения златен талон и за точките мисля,че няма да имам проблем,а може и да греша.Важно ми е да знам за книжката дали ще ми я отнемат за месец или повече,че ще ми трябва за другия месец ме чакат доста пътувания.
Надявам се някой да ми даде точно инфо за да съм подготвен в понеделник като ходя до Кат

- hell's angel
- младши ентусиаст
-
- Кара: овца във вълча кожа...
Нямаш грижи, ще ти вземат златния и си продължаваш със синия следващите 6 години 

Ubi dubium, ibi libertas
- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
6 мнения
• Страница 1 от 1