Мнение за Vacheron Constantin
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- paco_sf
- младши ентусиаст
-
- Кара: E36 318IA Cabrio
Мнение за Vacheron Constantin
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
Re: Мнение за Vacheron Constantin
Този е реплика 100%.това е една от най-скъпите марки часовници в света.Най-евтиния модел който съм вижда е 10000евро а повечето струват на 20 000, имат и по 100 000.Мнение за тях нямам......просто не мога да си ги позволя и не мога да ти кажа впечатление от първа ръка......

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Аз часовници НЕ нося и ми се набиват на око 2 неща- надписа GENEVE и шевът на верижката... сещай се сам колко е "оригинален" тоя часовник 

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
Дам,часовникът е менте,което не накра да си спомня,как едно време на Илиянци,как китайката продаваше часовници,а зад щанда китаеца ги сглобяваше

- bate koko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ....ЖЪЛТО ТАКСИ....
АЗ само да допалня-по цената ,колега,ще го познаеш,по цената...там евтините сам по 10-12000$

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Менте е, и то от най грозните. Има реплики за 4-500лв. който се доближават на 80% до истинските, но този не е от тях.
Менте. Оригиналът на този модел трябва да има емблема и на копчето отстрани. Репликите обиконовено нямат. Всеки часовникар ще ти каже за 2 секунди дали е истински, дали е добра реплика или е пълен болкук. Както каза колегата по-горе, има някой много добри реплики на тези часовници. Иначе оригинален такъв струва доста хиляди ...
- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Мммм този е менте, продавах такива преди 6 години по родното черномирие - но искам да поправя колегата над мен НЕ всеки часовникар ще ти каже това, колко боси часовникари има ... не е истина, точно колкото боси доктори, шофьори и хора.
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
10 мнения
• Страница 1 от 1