Актове постановления и тн...
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Актове постановления и тн...
Така поредната тема .... имам някви стари актове на 2-3 години и преди няколко месеца си проверих в и-кат и ми излезна това

Вчера проверявам и виждам това..

Подчертавам никога през живота си не съм ходил в КАТ , само когато да си взема книжката на 18 ...
Та въпросите са ми , като не ти връчат в определен период наказателното постановление , акта отпада ли ? Защото сега излиза че нямам невръчени , тоест или са отпаднали или са ми ги връчили служебно , аз знам че без мое присъствие няма как да стане , КАТ не са ме канили и по пощата и тн .... Та кво е положението ? Има ли няква вероятност да отида в КАТ и да си зема талона като пич без да давам лев или това че нямам невръчено постановление нищо не значи ....
Вчера проверявам и виждам това..
Подчертавам никога през живота си не съм ходил в КАТ , само когато да си взема книжката на 18 ...
Та въпросите са ми , като не ти връчат в определен период наказателното постановление , акта отпада ли ? Защото сега излиза че нямам невръчени , тоест или са отпаднали или са ми ги връчили служебно , аз знам че без мое присъствие няма как да стане , КАТ не са ме канили и по пощата и тн .... Та кво е положението ? Има ли няква вероятност да отида в КАТ и да си зема талона като пич без да давам лев или това че нямам невръчено постановление нищо не значи ....
I'm slowly drifting

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Актове постановления и тн...
без да плащаш няма да стане- 6м. след излизането на НП май ги водят служебно връчени... уж са те търсили на адреса, а теб те е нямало...
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: e46 М3
днес дойде в пощата ми на адреса който живея да отида до пощата на центъра и да си взема някакво писмо?
може ли да е акт или някакъв фиш или глоба?не съм се сблъсквал с такъв проблем и затова питам??
мисля че ако беше акт трябваше куките да дойдат до вкъщи да ми го връчат нали така?
моля ако греша или някой има компетентен по въпроса да сподели и поомогне мерси
може ли да е акт или някакъв фиш или глоба?не съм се сблъсквал с такъв проблем и затова питам??
мисля че ако беше акт трябваше куките да дойдат до вкъщи да ми го връчат нали така?

- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio
^ Доста вероятно е. Или от данъчното ако не си я регистрирал 

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- DirtySouth
- старши ентусиаст
-
- Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
- Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини
Ще ходя май да видя ей така за спорта ... Макар че едва ли се връчват служебно след 6 месеца след като 3 години не ми беше връчено , мнооо странно
I'm slowly drifting

- JohnnyBlack
- младши ентусиаст
-
Аз тази седмица получих писмо от НАП относно наказателно постановление от 2006г. 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
shalashaska написа:днес дойде в пощата ми на адреса който живея да отида до пощата на центъра и да си взема някакво писмо?
едва ли е от куките- идват на адрес да ти го връчат според опита ми от преди 3-4 месеца... може да е от общината, че не си рег. колата, може да са данъчните, може още много неща да са, включително и от кат- макар шанса да е малък, просто ходи и виж... едно е сигурно- едва ли е за нещо хубаво...
ако не го вземеш- не си уведомен, но просто ще забавиш малко нещата...
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
ms написа:shalashaska написа:днес дойде в пощата ми на адреса който живея да отида до пощата на центъра и да си взема някакво писмо?
едва ли е от куките- идват на адрес да ти го връчат според опита ми от преди 3-4 месеца... може да е от общината, че не си рег. колата, може да са данъчните, може още много неща да са, включително и от кат- макар шанса да е малък, просто ходи и виж... едно е сигурно- едва ли е за нещо хубаво...
ако не го вземеш- не си уведомен, но просто ще забавиш малко нещата...
ами колега всичко съм си платил изряден съм от към данъчните,на мен също ако е акт ми го донесаха на крака миналата година пак по същото време и затова си мисля че може да не е акт а някой фиш ли деда знам?или някоя камера да ме е снимала незнам

- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Миналата година ме беше щракнала камера с превишение на скоростта в населено място, което беше доста далеч от моя град. 2 седмици след нарушението, шапкарите ме спряха в града и ме уведомиха за конкретното нарушение, датата и мястото на извършването му и последващата санкция.
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
DirtySouth написа:Ще ходя май да видя ей така за спорта ... Макар че едва ли се връчват служебно след 6 месеца след като 3 години не ми беше връчено , мнооо странно
И аз съм като теб... Откакто си взех книгата на 18 не съм ходил в КАТ. Нито съм си взимал НП, нищо. Та първия ми акт беше за 80 лв и някакви точки, и беше в началото, преди над 2 години... Та преди няколко месеца проверих в и-кат и този акт не фигурираше там. Акта не е за скорост. Имат ли давност тези актове и НП, и както каза ти - ще мога ли след известно време да си взема талона. За акта така или иначе нямам вина и не възнамерявам да го плащам, ако ще турско да е

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's
-------------------------------------
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.

2x Alpine white E30's
The BMW 2002 tii VIN 2719550 was manufactured on July 3rd, 1973 and delivered the same day to the BMW dealer Zeiss & Schwärzel in Mannheim. The original colour was Golf, paint code 070.
The BMW 320i touring VIN EA91537 was manufactured on September 14th, 1990 and delivered on September 19th, 1990 to the BMW dealer Autohaus Bärwald in Lampertheim (Germany). The original colour was Alpinweiß 2 (Alpine White), paint code 218.
- shalashaska
- младши ентусиаст
-
На 2.06 ме е снимал патрул с еди кво си устройство с 32км над позволената стойност
на снимките не се вижда кой кара до тук добре ще видя кой ще иска да си даде книжката
въпроса ми е такъв
колко точки взимат и книжката взимат ли я за месец или повече?
на снимките не се вижда кой кара до тук добре ще видя кой ще иска да си даде книжката
въпроса ми е такъв
колко точки взимат и книжката взимат ли я за месец или повече?

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Шофьорската книжка вече се отнема само при рецидив. Шофиране с над 50 км в час от позволеното или ако са те засекли с тези 32 км в час над позволеното два пъти за под 12 месеца. По-лошото е че търсят винаги да комбинират поне две наказания. Ще гледат освен за превишена скорост дали си и без колан или си говорил по телефон. Дали не е изгоряла някоя крушка ако е снимано нощем и така. Старят се всячески да впишат поне две наказания. 

Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- alpina-ma6inata
-
'2002' fanatic
-
- Кара: '08 Swift Sport, '73 BMW 2002tii
Не.
Аз първо, че не обичам да давам рушвети, пък и няма за какво да давам. Акта за изтекъл акт е 10 лв. Мен са се опитвали да ме метнат и да ми искат рушвети, и като ги попитам за какво искат да ги черпя, като акта е 10 лв и ме гледат като голям камък...
Повечето случаи ме питат защо ми е изтекъл акта и някакви глупости и почти винаги не им се занимава да пишат 15 минути акт за 10 лв и ме пускат...

'73 2002 tii Golf #2719550
2x Alpine white E30's

2x Alpine white E30's
- ShibinG
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39tdsA "97
- Мечтае да кара: c63amg
абсолютно същото е и при мен с стари надушение от 2-3 години изчезнаха от и-кат ще следя и аз темата за развитие 

6>4
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2