Помощ за един спор с шефа :-)))))
Модератор: Общи модератори
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Re: Помощ за един спор с шефа :-)))))
нещо ми куцат ревютата- не само това дето си дал, но и другите... направо казано- не ми харесаха...
за дребните неща не знам колко ще са полезни... то к'во има да показваш на микрофон, камера, слушалки и т.н. дреболии- там се гледат техн. данни и търговският вид, които са ясни и на снимка...
пуснах няколко ревюта на лаптопите- слаба работа... говори се едно нещо- показва се друго, освен общи глупости за дизайна и техн. данни които мога и сам да прочета друго не видях... ревю на няк'во Сони с 3Д за 4 бона включваше точно едно голямо НИЩО- всичко казано го пише като данни за модела и мога и сам да го прочета... имал техн. за преобразуване на 2Д в 3Д- покажете я, дайте лично мнение как се справя машината с тея фокуси, как се държи като цяло, все пак цената е сериозна... имал УСБ 3- я кажете к'ва е ползата от него, не само, че го има...
поне на лаптопите ревютата са на ниво "онея ги мързи да четат данни, дай ние да им ги кажем"- е, повечето хич не ни мързи да прочетем 10 реда инфо като ще даваме 4-цифрени суми
за дребните неща не знам колко ще са полезни... то к'во има да показваш на микрофон, камера, слушалки и т.н. дреболии- там се гледат техн. данни и търговският вид, които са ясни и на снимка...
пуснах няколко ревюта на лаптопите- слаба работа... говори се едно нещо- показва се друго, освен общи глупости за дизайна и техн. данни които мога и сам да прочета друго не видях... ревю на няк'во Сони с 3Д за 4 бона включваше точно едно голямо НИЩО- всичко казано го пише като данни за модела и мога и сам да го прочета... имал техн. за преобразуване на 2Д в 3Д- покажете я, дайте лично мнение как се справя машината с тея фокуси, как се държи като цяло, все пак цената е сериозна... имал УСБ 3- я кажете к'ва е ползата от него, не само, че го има...
поне на лаптопите ревютата са на ниво "онея ги мързи да четат данни, дай ние да им ги кажем"- е, повечето хич не ни мързи да прочетем 10 реда инфо като ще даваме 4-цифрени суми

Мерси колеги, вдъхнахте ми повече увереност
и помоща ви ми е от полза :kiss3:
Ето и второто ревю на младежките подаръжи от които тръгна всичко и приказката беше главно за там, че такива аксесоари не буха били интересни на никой....но май няма да се окаже прав
http://www.digital.bg/tv/младежка-it-колекция-tv846.html
Мерси отново за подкрепата

Ето и второто ревю на младежките подаръжи от които тръгна всичко и приказката беше главно за там, че такива аксесоари не буха били интересни на никой....но май няма да се окаже прав

http://www.digital.bg/tv/младежка-it-колекция-tv846.html
Мерси отново за подкрепата

Подписът не служи за рекламно пано. Иво.

само незнам защо така се прецака линка 

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Айде стига с тия клипове... много комерс става.
Mollov написа:Айде стига с тия клипове... много комерс става.
Сори, още в началото съм го написал - става дума за два клипа - IT подаръците и младежката IT колекция, за които ми се скараха, че не са подходящи за гледане от широката публика и че няма да са интересни на никой

С първият клип имам успех - но за да не ми каже - случайно е станали да се гледа ми се ще и вторият да е със същото самочувствие като този

П.П. - ти кажи как да си оправя линка да работи, че нещо така е "счупен"

Dpy написа:Работи и вторият линк
Проблема е от изписването с кирилица...и за да се гледа трябва да се копне, а не да се цъкне директно

http://www.digital.bg/tv/%D0%BC%D0%BB%D ... tv846.html
Взех направо директният линк от сървъра и стана

- akula
- младши ентусиаст
-
- Кара: e21,е34, астрахаш,цлк-в208
- Мечтае да кара: 850
- Детайли за колата: петица- хубавица
не ги гледах, че рак ме хваща от презентации. трябва да отида на психолог. ама цъкнах на линковете, щом колегата така любезно моли.
така е с маркетинга и рекламата: на един му харесва едно, на друг друго. няма угодия на тия кучета, клиентите
колегата горе е прав за дизайна и опаковката. но особено жените страшно се влияят от тях. а и не само те.
така е с маркетинга и рекламата: на един му харесва едно, на друг друго. няма угодия на тия кучета, клиентите

колегата горе е прав за дизайна и опаковката. но особено жените страшно се влияят от тях. а и не само те.
-харчи малко а бега много, чупи се трудно а се поправя лесно, що е то?
-БМВ е34
-БМВ е34
25 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2