Подигравка с паметник
Модератор: Общи модератори
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha Tracer 9GT
Re: Подигравка с паметник
МакДоналдса е зад Супер Мен като се загледаш.
Ами как да коментирам за да не ме нападнете. Не ми харесва гаврата с паметници, защото те са направени да останат с времето като части от историята дали на нашата или на друга държава.
Но пък какво в България е в ред, че един паметник да ни направи такова голямо впечатление?
Дори и да е гавра, аз лично се смях поне 15 мин. на тези рисунки. Готино се е получило. Изкефи ме. Хайде сега не ме плюйте, дадох си и другото мнение по-горе.
Ами как да коментирам за да не ме нападнете. Не ми харесва гаврата с паметници, защото те са направени да останат с времето като части от историята дали на нашата или на друга държава.
Но пък какво в България е в ред, че един паметник да ни направи такова голямо впечатление?
Дори и да е гавра, аз лично се смях поне 15 мин. на тези рисунки. Готино се е получило. Изкефи ме. Хайде сега не ме плюйте, дадох си и другото мнение по-горе.

The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- ineedmoney
- младши ентусиаст
-
- Кара: на фотосинтеза
абе тоя паметник така или иначе тряя да го демонтират, кво се палите. Както и онова цинментено чудовище на гарата и да не изброявам колко още подобни 

- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
Паметника далеч не е обрисуван от някой 15 годишен пръдльо . Според тия от дейли майл "Banksy" го изрисувал , за тоя специално доста има изписано по вестниците на острова . Дори едно от последните му пройзведения - нарисувана щора на магазин била продадена за +110£к
Ето за тия дето не знаят кой е автора :
http://en.wikipedia.org/wiki/Banksy
Ето за тия дето не знаят кой е автора :
http://en.wikipedia.org/wiki/Banksy

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
чети внимателно
демек българския банкси, не този за който даваш линк от уикипедията.
иначе, абсолютно ненужна вандалщина за мен
by the Banksy of Bulgaria
An unknown artist - dubbed Banksy of Bulgaria
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- vvaskoo
- младши ентусиаст
-
- Кара: E92 335d
steeN написа:чети внимателноby the Banksy of BulgariaAn unknown artist - dubbed Banksy of Bulgaria
Опа , нещо не съм се разсънил още , сорри

Иначе според мен се е получило добре и без това трябва да ги измахат тия страшните паметници от комунизма .

- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
vvaskoo написа:steeN написа:чети внимателноby the Banksy of BulgariaAn unknown artist - dubbed Banksy of Bulgaria
Опа , нещо не съм се разсънил още , сорри![]()
Иначе според мен се е получило добре и без това трябва да ги измахат тия страшните паметници от комунизма .
И като ги махнат тия комунистически паметници,да сложат демократични на Иван Костов?????И извинявай,но май забравяте кой ни е освободил от турците.....
П.С така като се замисля да сме си били останали под робство.Явно хората не уважават смъртта на загиналите за свободата!
- ehot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMX
Мен пък ми харесва как се е получило 

Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..
- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
- Пинтев
- младши ентусиаст
-
- Кара: СамУет
ehot написа:Мен пък ми харесва как се е получило
Да добре се получило,но не мислиш ли че не е там мястото за да се пряват тези неща???Всеедно сега някой да отиде и да изрисува всички надгробни плочи в някое гробище???Изкуството си е изкустово,историята си е история и трябва да я пазим и оценяваме...защото примерно след 30 години какво ли ще пише за историята ни????
Всичко се крие под самите рисунки, в надписа....едно време сваляхме гащи пред руснаците и строяхме техни паметници, сега се дупим на 'американците' и автора е решил да преобрази паметника за да е актуален и днес....
Жалко, но пък в крак с всичко случващо се в България.
Жалко, но пък в крак с всичко случващо се в България.
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- Helix
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Lexus GS;E30 325i
- Мечтае да кара: Самолет
bmw520i5063 написа:vvaskoo написа:steeN написа:чети внимателноby the Banksy of BulgariaAn unknown artist - dubbed Banksy of Bulgaria
Опа , нещо не съм се разсънил още , сорри![]()
И като ги махнат тия комунистически паметници,да сложат демократични на Иван Костов?????И извинявай,но май забравяте кой ни е освободил от турците.....
П.С така като се замисля да сме си били останали под робство.Явно хората не уважават смъртта на загиналите за свободата!
Колега имперска Русия ни е освободила от турците, а това е паметник на комунистическите окупатори който избиха като кучета хората който ни освободиха!

- -Юли-
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: на бензин.....
- Мечтае да кара: на ток.....
- Детайли за колата: 2007--2012->е36 m43b16 95г седан
2012--2013->е36 m52b28 95г седан
2013--2015->е46 m52b20tu 2000г купе
2015--2016->е46 m54b30 2001г купе
2016---e46 m47TUd20 2003г компот
2019---e90 m47 2006
2020—е38 m62b44 1999 + golf 6 2010
добре са го обрисували
даже ми Аресва
вече няма нужда да го рушат!!хубава идея му е дошла на "banksy"

Тия опели горящи много и невървящи, трошливи, с външен вид на фейслифтова каруца, с пластмасови табла и салони от плат за пердета, гниещи и без никви екстри ......,бмв-та ги оставeте на нас балъците!!!!
- Joro_Paveto
- ентусиаст
-
- Кара: '99 E46 318i; '01 E53 3.0i
Груб намек на това в чий анус сме си навряли езичето...за пореден път... 

Лека нощ, добър ден, пак съм с моя...
- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Няма ли тая голяма лъжа от българската история да я сринат вече или поне да я разкарат от центъра на столицата? Тоя паметник е срам за нас като българи и нация. За всеки, непредубеден и знаещ историята ни, тази бетонна грамада е символ на една голяма лъжа. А тук има хора дето се разтревожили, че го били осквернили, светинята тя българска.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
не ми се коментира рисунките, готини са
но друго ми прави впечатление
това е в центъра на София и никой нищо не е видял и няма виновни, нали?
Лошото е, че няма еднаква отговорност между данъкоплатец и хората облечени във власт (държава) - щом не са могли да го опазят, при положение, че им се плаща(МВР) сега трябва персонално да глобят някой ... както мен биха ме глобили ако не внеса някой данък или такса

но друго ми прави впечатление
това е в центъра на София и никой нищо не е видял и няма виновни, нали?
Лошото е, че няма еднаква отговорност между данъкоплатец и хората облечени във власт (държава) - щом не са могли да го опазят, при положение, че им се плаща(МВР) сега трябва персонално да глобят някой ... както мен биха ме глобили ако не внеса някой данък или такса