Катастрофа на бул. България - тотал щета

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E65 745D

Катастрофа на бул. България - тотал щета

Мнение от nforced » 18 Юни 2011, 15:30

Днес докато карах видях нещо много неприятно, колежка в 8-ми месец бременна е била брутално засечена след което водача на другият автомобил е избягал. Действието се развива на бул. България, близо до бензиностанция ЕКО в посока Витоша. Ето и това което успях да заснема с телефона, ако някой познава колата и жената нека пише дали е добре детето, стискам палци всичко да е ОК :|

Ето линк към всички снимки http://www.bormo-racing.net/bmw-crash/
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Едни врати напред

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Катастрофа на бул. България - тотал щета

Мнение от jordanov » 19 Юни 2011, 0:33

Дано всичко с жената и детето е наред ...

ПС: Не ти ли беше неудобно да снимаш? Баси сеираджийските истории. Извинявам се за :OT:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e12 525

Мнение от Bъ3eLa_csl » 19 Юни 2011, 0:37

ебаси ужаса дано сичко е ОК с жената и детето
Изображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Юни 2011, 9:42

Тая паяжина на стъклото над волана- от сега нататъка съм сигурен че тази жема ще кара само с колан...
алекс
трабант 601с
разни други возила

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от дид0 » 19 Юни 2011, 9:53

alx написа:Тая паяжина на стъклото над волана- от сега нататъка съм сигурен че тази жема ще кара само с колан...

Била е без колан по разбираеми причини, все пак е била бременна.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Юни 2011, 9:58

точно като е бременна има 2 пъти по-голяма причина да е с колан.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 19 Юни 2011, 10:04

дид0 написа:
alx написа:Тая паяжина на стъклото над волана- от сега нататъка съм сигурен че тази жема ще кара само с колан...

Това е една много опасна заблуда. Бременните жени трябва да носят колан точно толкова колкото и всички останали, просто се поставя по определен начин- през рамото между гърдите и покрай пупата отгоре и отстрани. Долната препаска трябва да е ниско под пупата.

Обаче ако няма колан при най- малкото рязко спиране което жената не може да контролира с ръцете и волана на 6- часа е първото нещо дето се впива в корема и при това на изключително опасно място.

А лично мисля, че тази част от закона където пише че бремени жени не е задължително да слагат колани и някаква очевАдна отживелица и трябва да бъде премахната.
алекс
трабант 601с
разни други возила

младши ентусиаст
Аватар
Кара: на фотосинтеза

Мнение от ineedmoney » 19 Юни 2011, 12:37

определено сигурно е страшно неудобно, но във всеки скучай много глупаво че не го е сложила
Стрелката на оборотомета сочи към цифри ,но всъщност изразява Ващето съкровенно ЖЕЛАНИЕ!
Изображение
╭∩╮(︶︿︶)╭∩╮
And the greatest rapper that dared to touch the mic, tattooed on his belly the words of "thug life".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Юни 2011, 13:21

човек без колан в автомобила е пълно безумие ...

дори незначителен "квартален" удар с 30-40 км/ч и си размазваш лицето в обектите пред теб :banghead: , предни/задни пътници - няма значение! КОЛАН!

както казаха колегите по-горе, при бременните жени той е двойно по-задължителен, защото отговаряш за 2 живота, освен за собствения си!

радвам се, че жената и детето са добре, дано обаче тя да си вземе поука :yes:

п.с. а засичането ... никой не е застрахован от малки/средни и големи случки по пътя :paranoid:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 19 Юни 2011, 16:22

alx написа:
дид0 написа:

Това е една много опасна заблуда. Бременните жени трябва да носят колан точно толкова колкото и всички останали, просто се поставя по определен начин- през рамото между гърдите и покрай пупата отгоре и отстрани. Долната препаска трябва да е ниско под пупата.

Обаче ако няма колан при най- малкото рязко спиране което жената не може да контролира с ръцете и волана на 6- часа е първото нещо дето се впива в корема и при това на изключително опасно място.

А лично мисля, че тази част от закона където пише че бремени жени не е задължително да слагат колани и някаква очевАдна отживелица и трябва да бъде премахната.

Незнам как си ги представте нещата. Но като беше бременна жена ми в осмият месец корема и беше бая голям. Детето вече се е обърнало надолу с главата и е доста ниско.
Жена ми се возеше докато е бреммена с колан, но зад гърбът и, колкото да се отворят евентуално беговете.
При евентуална катастрофа тоя колан като се самонатегне и я залепи за седалката, кво правим - мачкаме бебето.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 19 Юни 2011, 16:45

http://www.youtube.com/watch?v=dY6Zg08_SCU

знам ли, вие разбирате повече от докторите

:ok:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от archimedius » 19 Юни 2011, 16:48

Според мен историята или има скрити подробности, или някой те е подвел...
След това БМВ карахме по Цариградско, влезе с висока скорост от Горубляне пред Метро, пресече пътя на всички автомобили и отиде директно в лявата лента, където сякаш не виждаше загражденията, изкопите и знаците пред Експо центъра, щеще за малко да се забие директно в тях :kuku: В последния момент реагира и на косъм щеше да събере знаците покрай оградата, като при това почти не намали :kuku: Ние гледахме отзад ето така :shock: После като излязохме пак на цариградско, караше много агресивно, натискаше колата отпред докато не се отмести, и с висока скорост се загуби напред. По-късно минахме по България, вече имаше полиция и пожарна, не знам с каква скорост е дохвърчал, щом по същия път като нас е имал време да стигне, да се удари и да дойдат чак и пожарната... Ние карахме в ограниченията, не по-бавно.
Говорехме си с колегата ми още при първата ситуация, че едва ли е пиян водача, а може би нещо е употребил. Да не видиш до последната секунда тоя Огромен ремонт насред цялата улица, трябва нещо да не си съвсем в съзнание. И бременна жена да кара толкова агресивно и безумно, просто не ми се вярва. По-скоро покрива за някое друсано приятелче. И честно казано, не вярвам на историята със засичането, поне на база видяното по-рано от същия шофьор. Вероятно е загубил контрол над колата от силене.

ПП не съм някой ник от форума под прикритие, от време на време чета тук, но не съм си правил досега регистрация, понеже не съм имал какво да напиша.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 19 Юни 2011, 17:18

vicho написа:http://www.youtube.com/watch?v=dY6Zg08_SCU

знам ли, вие разбирате повече от докторите

:ok:

Ей тез американци не ща да ги слушам за нищо. Те са от друг свят.
Всеки сам си решава.

Вичо, по между другото да ти кажа, лекарите в САЩ и Канада непрепоръчват да къпеш новороденото си бебе един месец :mhihi: , както изобщо и да не му даваш и вода.

Мафиозо!
Аватар

Мнение от rado_rf » 19 Юни 2011, 18:24

alx написа:
дид0 написа:

Жената си слагаше колана точно по този начин, но не заради безопасността, а за да не й се лашка корема заради дупките :mhihi: Самия колан просто й крепеше корема и наистина й беше по-удобно да шофира с него. Колкото до американците... ае, шси затрая защото ако почна да говоря от първо лице, ще бъда баннат!! Само ще кажа, че наистина са много прости, алчни и с голямо самочувствие. Тфа, за доктор Хаус не е верно!
"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Мнение от steeN » 19 Юни 2011, 18:39

очевидно провокация, но само ми е интересно колко време си живял в щатите и колко американци познаваш, че си толкова убеден ;)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”

Следваща

Назад към Извън Темата