SNOOPER 3 ZERO

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07

SNOOPER 3 ZERO

Мнение от armagedon01 » 20 Юни 2011, 8:56

Здравейте колеги, след изчетени позитивни мнение за този радар детектор си го взех. Камерите ги засича, но те реално са си зададени ГПС точни, обаче полицаи с радар не :no:. Събота и неделя пътувах доста и полицаи имаше на доста места, но никъде не ги засече тая "пущина". Всички честоти са му включени, понякога пищи покрай бензиностанции/това е разбираемо/, ама само покрай тях. И вчера карайки по магистралата, полицаи спират кола на около 400 - 500 метра преди мен, никакъв звук не издаде радара, като ги доближих отворих страничния прозорец и спътничката ми направо изкара радара отвън :no: "тц"- никакъв звук, а след като са го засекли радара им би трябвало да е постоянно включен :dunno: - честно казано нямам никакъв опит с такива джаджи. Колегите с такъв радар нека споделят при тях как е, и ако трябва някви настройки да се правят .......
На улицата се пазя не от крадци,а от полицията да не ми вземе парите.
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Re: SNOOPER 3 ZERO

Мнение от Cinder » 20 Юни 2011, 9:54

При мен си работи, в случаите когато куките са си включили радара :mhihi: Оставил съм си само X банд-а мисля, може би и Ка, но не съм сигурен. Всички радари в БГ са на Х банд-а така или иначе, само камерите са на К или Ка, ама те са си стационарни така или иначе. Ааа и лазер детекшъна мисля че съм оставил, ама файда от него, след като са те стрелнали ...

А това че са спрели някой без да ти пищи радар детектора, не ми звучи невъзможно, все пак и те семейства имат да хранят и трябва да мислят алтернативи :mhihi:

Ако искаш да си сигурен, следващия път спри при господата и ги помоли да си включат радара, едва ли ще ти откажат :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 20 Юни 2011, 10:27

Cinder написа:Ако искаш да си сигурен, следващия път спри при господата и ги помоли да си включат радара, едва ли ще ти откажат :mhihi:

:D :D Или карам докато някъде не ме спрат и то така и така ще се черпим поне да има още една причина ..... :mhihi:

Иначе при мен са си пуснати всички честоти въпреки, че в БГ засичат предимно на Х - банд .......

Някой знае ли ако радара на полицайте е пуснат със засечана скорост на него/т.е спрели са някой/ дали радар датектора пищи???
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: F90 M5C

Мнение от Cinder » 20 Юни 2011, 10:39

Няма смисъл да ги държиш пуснати всички честоти, на повечето от тях само ще ловиш сигнали от космоса дето се вика :mhihi: На твое място бих си оставил само Х, Ка и Laser ;)

А относно радара, след като са го спрели и са засекли скорост, вероятно спира да излъчва и съответно радар детектора ти няма да го засича. Една кука веднъж ми обяснява на дълго и на широко как точно работел, след като ме бяха стрелнали, а радар детектора ми не беше изпищял :mhihi: Общо взето, ако седят и дебнат да те стрелнат, с какъвто радар детектор да си, все ще изядеш дървото. Тези по магистралата редовно ги виждам оборудвани с бинокли и дебнат да стрелнат някой, когото са видели да кара по-бързо :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от armagedon01 » 20 Юни 2011, 12:29

[quote="Cinder"]Няма смисъл да ги държиш пуснати всички честоти, на повечето от тях само ще ловиш сигнали от космоса дето се вика :mhihi: На твое място бих си оставил само Х, Ка и Laser ;)
[quote]
:yes:

Относно стрелването няма спасение ...... прав си. Ама на мен ми направи впечатление, че едни от многото полицаи покрай, които минах, бяха оставили радара на капака на патрулта, а те си стояха на няколко метра под едно дърво :) само мога да гадая дали е бил включен .......
Изображение

Назад към Извън Темата