SNOOPER 3 ZERO
Модератор: Общи модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- armagedon01
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320 D "01, E90 320 D" 07
SNOOPER 3 ZERO
Здравейте колеги, след изчетени позитивни мнение за този радар детектор си го взех. Камерите ги засича, но те реално са си зададени ГПС точни, обаче полицаи с радар не
. Събота и неделя пътувах доста и полицаи имаше на доста места, но никъде не ги засече тая "пущина". Всички честоти са му включени, понякога пищи покрай бензиностанции/това е разбираемо/, ама само покрай тях. И вчера карайки по магистралата, полицаи спират кола на около 400 - 500 метра преди мен, никакъв звук не издаде радара, като ги доближих отворих страничния прозорец и спътничката ми направо изкара радара отвън
"тц"- никакъв звук, а след като са го засекли радара им би трябвало да е постоянно включен
- честно казано нямам никакъв опит с такива джаджи. Колегите с такъв радар нека споделят при тях как е, и ако трябва някви настройки да се правят .......

- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Re: SNOOPER 3 ZERO
При мен си работи, в случаите когато куките са си включили радара
Оставил съм си само X банд-а мисля, може би и Ка, но не съм сигурен. Всички радари в БГ са на Х банд-а така или иначе, само камерите са на К или Ка, ама те са си стационарни така или иначе. Ааа и лазер детекшъна мисля че съм оставил, ама файда от него, след като са те стрелнали ...
А това че са спрели някой без да ти пищи радар детектора, не ми звучи невъзможно, все пак и те семейства имат да хранят и трябва да мислят алтернативи
Ако искаш да си сигурен, следващия път спри при господата и ги помоли да си включат радара, едва ли ще ти откажат

А това че са спрели някой без да ти пищи радар детектора, не ми звучи невъзможно, все пак и те семейства имат да хранят и трябва да мислят алтернативи

Ако искаш да си сигурен, следващия път спри при господата и ги помоли да си включат радара, едва ли ще ти откажат

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
Cinder написа:Ако искаш да си сигурен, следващия път спри при господата и ги помоли да си включат радара, едва ли ще ти откажат

Иначе при мен са си пуснати всички честоти въпреки, че в БГ засичат предимно на Х - банд .......
Някой знае ли ако радара на полицайте е пуснат със засечана скорост на него/т.е спрели са някой/ дали радар датектора пищи???
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
Няма смисъл да ги държиш пуснати всички честоти, на повечето от тях само ще ловиш сигнали от космоса дето се вика
На твое място бих си оставил само Х, Ка и Laser
А относно радара, след като са го спрели и са засекли скорост, вероятно спира да излъчва и съответно радар детектора ти няма да го засича. Една кука веднъж ми обяснява на дълго и на широко как точно работел, след като ме бяха стрелнали, а радар детектора ми не беше изпищял
Общо взето, ако седят и дебнат да те стрелнат, с какъвто радар детектор да си, все ще изядеш дървото. Тези по магистралата редовно ги виждам оборудвани с бинокли и дебнат да стрелнат някой, когото са видели да кара по-бързо 

А относно радара, след като са го спрели и са засекли скорост, вероятно спира да излъчва и съответно радар детектора ти няма да го засича. Една кука веднъж ми обяснява на дълго и на широко как точно работел, след като ме бяха стрелнали, а радар детектора ми не беше изпищял

- armagedon01
- младши ентусиаст
-
[quote="Cinder"]Няма смисъл да ги държиш пуснати всички честоти, на повечето от тях само ще ловиш сигнали от космоса дето се вика
На твое място бих си оставил само Х, Ка и Laser
[quote]
Относно стрелването няма спасение ...... прав си. Ама на мен ми направи впечатление, че едни от многото полицаи покрай, които минах, бяха оставили радара на капака на патрулта, а те си стояха на няколко метра под едно дърво
само мога да гадая дали е бил включен .......

[quote]

Относно стрелването няма спасение ...... прав си. Ама на мен ми направи впечатление, че едни от многото полицаи покрай, които минах, бяха оставили радара на капака на патрулта, а те си стояха на няколко метра под едно дърво

5 мнения
• Страница 1 от 1