България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 20:21

Дайте Вашите прогнози,коментари,виждания за бъдещето на България в близките 10 години.
Пишете за всичко каквото Ви вълнува,притеснява,радва,имате желание да се случи.
Как лично Вие виждате нещата да се случат за в бъдеще у нас.
Икономика,обществен живот,инфраструктура,технологии,наука,образование,политика и всички области на живота.
Може да давате идеи кое как да стане,може много хора от тук четящите/пишещите да си вземат някакви идеи за бъдещето,да ги приложат в живота си или да следват някакъв път на развитие.
Не забравяйте че 10г. са много време,особео имайки в предвид как бързо се случват промените в последните години в световен мащаб.
Мислете кво пишете,след 10 г.живи и здрави ще извадиме темата. :bchug:
И ако може и да се обосновавате за това което казвате,защо мислите така/иначе.
Разбира се възможни са всякакви коментари ,спорове ,клавиатурни герой.

Дано няма простотии де,знаете си го това дефолт от форума и модераторите.

Дано се получи добра и полезна темичка,приятна за всички,някой да научи нещо,друг да затъпее,трети може да вземе идеи и утре да стане премиер,президент гордост за БМВ форума... :yes:

Който е най-близо до реалността след 10г. има една бира от мен /за сега/,може и други да изявят желание да го черпят след време :bchug:
Последна промяна bavarec на 20 Юни 2011, 22:01, променена общо 7 пъти

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Re: България в близките 10 години.

Мнение от ms » 20 Юни 2011, 20:23

кратка версия:
ако политиците не се вземат в ръце и продължават да крадат по всякакъв начин след 10г. ще сме 3 пъти по-зле от сега...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юни 2011, 20:27

Много цигани, много чавета, българите малцинство, кърджалъка - турска автономна провинция...все хубави неща :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Х5

Мнение от stambo_81dg » 20 Юни 2011, 20:30

Направо България е пълен кен..ф и ще си остане такъв с извинение, и върви на по зле.
една случка, отивам в "Лидъл" и преди 1 месец съм се върнал от УК и влизам си и гледам същите неща като тамошния, но какво да видя- един шоколад които в УК съм си го купувал за 1 паунд тука цената му е 2.90лв :shock: :shock: от къде на къде, така ли ние сме по напред с материала. направо сме ебати скъсаната и крадлива държава и всеки гледа да преебе другия, думи нямам....... :help: :help: :help:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 20:32

Мислете кво пишете,след 10 г.живи и здрави ще извадиме темата. :bchug:
И ако може и да се обосновавате за това което казвате,защо мислите така/иначе. 8)

Потребител
Аватар

Мнение от HEARTLESS » 20 Юни 2011, 20:40

Аз го виждам така...широки магистали с по 4 платна,еднопосочно движение вьв всеки град и забрана на двупосочното,като в малките градове еднопосочните ще са с по 3 платна +аварийна лента,а в големите (над 100 000) с по 5 ленти + аварийна.
Дупките вече ги няма,гладак асфалт нявсякьде..спокойно си дрифтим без да ни е страх,че идват коли отсреща или че 'е там има дупка и шахта)
Всички караме нови коли от нашата си марка и имаме по 2-3 стари за Фун :mrgreen:
Бензина е 1 стотинка литьр ,а минималната заплата 300 лева :mhihi: Затова е забранен Суап под 3.6 литра :ok:
Авточастите са безплатни за марките сьс задно :lalala:
Искате ли това да стане???

Реално само минималната заплата може да стигне 300..ама с тях накьде.Като оставим мечтите,не виждам оправия.Даже по зле и то още от 2012 с това тьпо евро

Дон Кроки
Аватар
Кара: и се усмихва :)
Мечтае да кара: със сина ми :)
Детайли за колата: С всички възможни екстри.

Мнение от Kroki » 20 Юни 2011, 20:41

Няма да има помен от цигани. Турците ще си мълчат. Полицията ще си върши работа. Хубави пътища, магистрали! Високи заплати, работа за всички! :) :yes:
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d

drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки не :lol: Както аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Юни 2011, 20:43

Оптимист :mhihi:
Айде с картинка Изображение
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
Мечтае да кара: 911 Turbo S
Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(

Мнение от goguma » 20 Юни 2011, 20:45

Аз пък съм оптимист :) В момента сме доста бедна държава, но мисля че скоро и парите ще дойдат при нас. С идването на парите и възможностите, мисля че доста от младите и перспективни хора които са в чужбина ще се върнат да си живеят в България. Политиците и полицията ще са адекватни /надявам се/.

Колкото до 'нашту 'сиган :mhihi: - не вярвам на мрачните прогнози че манго ще станат повече от нас българите. Факт е, че в последните години има изявена тенденция циганите да искат да се образоват и да работят нормална работа, което отнема време и усилия, които иначе отиват за гледане на чавета. Оттам джипси семействата вече масово са с по 2-3 циганета, а не с по 7-8. Мисля че след 10 години ще се стопят и ще останат малка и стабилна популация, пък ако се и пообразоват поне 50%, добре дошло за нас. Или това последното май прозвуча повече като фантастика :conf:

Както и да е, аз лично съм оптимист, смятам да остана в България, и мисля че най-тежкият период отмина и отсега нататък ще вървим нагоре, въпреки кризата в момента. Макар че усилено се говори че вече отминавала по целия свят, което е крайно субективно.

Да сме живи и здрави всичките, и след 10 години да отворим темата и да видим какви сме ги мислили, пък какво е станало :)

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 20:54

Разбира се възможни са всякакви коментари ,спорове ,клавиатурни герой.

Дано няма простотии де,знаете си го това дефолт от форума и модераторите.

Дано се получи добра и полезна темичка,приятна за всички,някой да научи нещо,друг да затъпее,трети може да вземе идеи и утре дастане премиер,президент... :mhihi:

Който е най-близо до реалността след 10г. има една бира от мен /за сега/,може и други да изявят желание да го черпят след време :bchug:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Юни 2011, 20:54

goguma написа:Аз пък съм оптимист :) В момента сме доста бедна държава, но мисля че скоро и парите ще дойдат при нас. С идването на парите и възможностите, мисля че доста от младите и перспективни хора които са в чужбина ще се върнат да си живеят в България. Политиците и полицията ще са адекватни /надявам се/.

Колкото до 'нашту 'сиган :mhihi: - не вярвам на мрачните прогнози че манго ще станат повече от нас българите. Факт е, че в последните години има изявена тенденция циганите да искат да се образоват и да работят нормална работа, което отнема време и усилия, които иначе отиват за гледане на чавета. Оттам джипси семействата вече масово са с по 2-3 циганета, а не с по 7-8. Мисля че след 10 години ще се стопят и ще останат малка и стабилна популация, пък ако се и пообразоват поне 50%, добре дошло за нас. Или това последното май прозвуча повече като фантастика :conf:

Както и да е, аз лично съм оптимист, смятам да остана в България, и мисля че най-тежкият период отмина и отсега нататък ще вървим нагоре, въпреки кризата в момента. Макар че усилено се говори че вече отминавала по целия свят, което е крайно субективно.

Да сме живи и здрави всичките, и след 10 години да отворим темата и да видим какви сме ги мислили, пък какво е станало :)

явно с теб ще си спорим тея дни :mhihi:

1: парите могат да дойдат и ще дойдат един ден- след 10г. едва ли... моли се да си жив тогава...
2: политиците ще са адекватни някога, но не и скоро...
3: полицията ще е адекватна също някога, но поне 10г. след политиците...
4: прогнозите за мангалите не са мрачни... щото прогнозата има максимум 50% истина- за тях е 100% сигурно, че с тея темпове на разплод много скоро ще са повече от нас и ще сменяме името на държавата...
5: дано след 10г. да сме толкова добре, че хич да не ни пука к'ви глупости сме писали тука...
6: и дано аз да съм в грешка, а оптимистите да са прави... ама надали...
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust

Мнение от А.Марчев » 20 Юни 2011, 21:01

Hие до сега не сме се оправяли камоли за напред мисля че всички българи ще избягат в чужбина ,а тук ще е пълно с "роуминг" и "туркиш" ,ако продължават така нашите политици до никъде няма да стигнем най много да пропаднем още повече както сме започнали ... :no:

Надявам да не се случи и да станем една истинска европейска държава като другите :angel:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 20 Юни 2011, 21:13

http://vbox7.com/play:2af2f15c :mhihi: Това е снимано до нашето пилицейско управление, в нашия китен град сиганите са 2 пъти повече от българите, кмета им узакони всичките колиби и сега прииждат утайките от цяла България, докато българите ги разпъват на кръст на една гаражна врата.Кажете ми какво да очаквам в близките 10 години...А само преди 20 години са били само няколко семейства и всичките са си изкарвали прехраната с труд.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 21:24

Един жокер,може да е полезен...

Европейската комисия за демокрация чрез право, известна като Венецианската комисия, вчера официално одобри законопроекта за гражданската конфискация.

За разлика от сегашния закон той предвижда отнемане на имоти и пари, придобити не само от престъпна дейност, но и от административни нарушения като укриване или неплащане на данъци, мита, осигуровки.

http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=933767

Все пак знаете и че в момента текат съдебни реформи в БГ.
Знаете че сме и в ЕС и НАТО + това.
Знаете че предстоят и избори в БГ наесен.
Последна промяна bavarec на 20 Юни 2011, 21:26, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от saleen » 20 Юни 2011, 21:27

Ми то досега Агенцията за държавни вземания къв го държа? :dunno:

Следваща

Назад към Извън Темата