България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Re: България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.

Мнение от saleen » 20 Юни 2011, 22:58

Пътуване до Разград, или Кърджали-само с международен паспорт :mhihi:
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 20 Юни 2011, 23:02

че там пък що ти е да ходиш тогава :?:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 20 Юни 2011, 23:02

За 15 - 20 години "средно статистическият" българин не е напреднал с почти нищо. Сленил си е само дограмата и колата.
И за следващите 10 нищо кардинално няма да се промени.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 20 Юни 2011, 23:12

Не коментираме,че след 10 години още няма да сме изтрезнели от 20тия юбилеен събор на който по пистата ще късат гуми изтърбушени Е90ки с присадени кой знае от какво мотори по 600 коня :mhihi:
Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 23:16

spens_82 написа:Претиснително е,Българите се топим

Целия западен свят има проблеми с това.
spens_82 написа:няма как да не се тревожа,всяка държава каквото каже наще избранници изпълняват-слагат наколенките на др. ЛИВАЙН

Няма друг начин,след като последното Българско царство/Ив.Шишман/ е последното Българско.
spens_82 написа:Имам син-не искам да живее в цигано-турска република

Това не е задължително.

spens_82 написа:БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Над кое всичко ?

spens_82 написа:Управляващите ще продължават се овълчват от ден на ден,не мислят за народа дето ги е избрал,трупат си мангите в банки зад граница,гласуват закони които тях устройват,имат се за недосегаеми.

Кои управляващи да мислят,като и те са управлявани.Кои са недосегаеми?

spens_82 написа:След 10г и македонците ще са повече от нас БЪЛГАРИТЕ

Ми ако правят повече деца !

spens_82 написа:сигорно ще прояват и териториални претенции.

Ако има кой да им го даде. :dunno:

spens_82 написа:съдбата ни е май-всеки или всички да ни тъпче и мачка.

Поне това го разбираш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 23:18

acho.rs написа:
Kroki написа:А защо не попитат, българското население, иска ли да интегрира ромите ?

Изцяло в наш интерес е да ги "интегрираме" циганите !

Много си прав колега.
acho.rs написа:Лошото е че 95% от тях нямат никакво желание за това , щот ще трябва да работят и мислят , което за тях е абсолютно табу .
Ще им се наложи обаче.

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: България в близките 10 години.

Мнение от Flash » 20 Юни 2011, 23:26

Kroki написа:Няма да има помен от цигани. Турците ще си мълчат. Полицията ще си върши работата. Хубави пътища, хубави магистрали! Високи заплати, работа за всички! :) :yes:

:yes: :cry: Ама надали...
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavarec » 20 Юни 2011, 23:36

BAHKATA_TDI написа:За 15 - 20 години "средно статистическият" българин не е напреднал с почти нищо. Сленил си е само дограмата и колата.
Въпрос на приоритети. :dunno:

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 20 Юни 2011, 23:39

bavarec написа:
Apassionata написа:Абе нищо няма да се е изместило особено, променило де,
Е ,колежке това не го очаквах от Вас. :(

А какво очаквахте, колега? Някви дълги постове... Ок, в общи линии това е, което мисля.. Че нещата няма да се се променили много... Да, вероятно малко по-висок стандарт, но като цяло парите ще са си при същите хора, в които са сега, в които бяха и преди 10 години... Не знам колко ще напредне техниката до тогава, но се забавя като че ли ... или ще се забави, само като си помисля какво беше преди 10 години, или преди 15... само от към телефони примерно...Е, ще има много последни модели извънцемни BMW-та по улиците със сигурност :mhihi:
А колкото до хората... вариантите са два, или ще се обърнат към природата, ще търсят повече духовното и истинските ценности, или по-вероятното - взаимоотношенията и комуникациите съвсем ще се изкривят и изродят... както вече и го виждаме, колко от нас сега седят и си говорят с приятели във скайпа, вместо да се видят на живо... или като се видят наживо :evil: , ей откачам като се почне нон-стоп ръчкането пак във нета с тия айфони и пр... скоро казах на една приятелка, че не искам да я виждам повече, ако не си изключи телефона поне за час докато е с мен... Но се отклоних от темата, това е глобално...
За България не виждам наистина особен напредък и развитие... а изобщо не съм песимист принципно, сериозно! Много кадърни млади хора напуснаха страната, масата е мързелива, не им се учи на "бъдещето" на България, чалга-културата увреди в голяма степен младото поколение... много материално и комерс стана всичко... и няма спирка, в близките 10 години...
Сори, ама това ми е мнението... дано не съм права, но в някои отношения отдавна престанах да вярвам в чудеса...
Сори, ама ми е малко късно за такива теми :bchug: :ok: :mhihi: И по-интересното е как виждат бъдещето на България 20-25 годишните, не аз ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: с колкото пари изкара
Мечтае да кара: BMW S1000RR
Детайли за колата: корава 316-ка (M40B20)

Мнение от T0nk00 » 21 Юни 2011, 8:31

Аз като 23 годишен ще кажа, че работата е на кантар. И следващите 10 години ще зависят от действията на Бойко.
По какъв начин ще приемем еврото и как ще усвоим оставащите еврофондове, защото и те ще спрат в един момент и тогава ще си видим "дереджето". Пари от друго място няма, а и няма да има. Големите инвеститори сега са в България и си правят заводи, слънчеви централи и др. подобни, като говоря от личен опит от работата ми с хората които ги проектират и строят. По-скоро съм оптимист, но не и прекалено наивен.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
Мечтае да кара: new BMW

Мнение от BAHKATA_TDI » 21 Юни 2011, 8:45

Колеги, да не се самозалъгваме. Не че съм голям песимист, но нека всеки се оглега и допита до родителите си.
Ще разбере колко са им объркали всичките представи за тез 21 години. Те нямат вече никаква надежда, не вярват на никой. Тях ги смачкаха и не им оставиха нищо. Те живеят по инерция.
На 32 г. съм и знам че и следващите 32 няма да са ми много по ралични.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Долното
Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.

Мнение от Elesar74 » 21 Юни 2011, 9:13

Аз викам да помислим за България днес, а след 10 г., я камилата, я камиларя.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: e36 318is M44
Мечтае да кара: камаро.

Мнение от Nukem » 21 Юни 2011, 10:30

Като гледам бизнеса на приятели и роднини как е закъсал и какво циганизация настава, вие си нямате представа минеш ли в центъра на Димитрвград и Хасково през деня е пълно със шляещи се мангали, като казвам пълно имам предвид всеки 2-ри, в селото на бапката са останали 3-къщи пенсионери всичко друго е мангал, въпреки, че мога да кажа че съм преосигурен имам предвид цял живот мога и да не работя, навивам нашия да продаваме всичко и да се изнасяме докато е време, бил съм навън и знам как се живее в белите страни! Аз чесно не знам кой ще остане след 3-4 години тук, като имате предвид че ще махнат визите за щатите и ще може да работим без ограничения в ЕС!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от radio_manbg » 21 Юни 2011, 11:21

Аз ще съм малко по сериозен и ще го подкарам по точки :)
ЕС и България
В следващите 10 годинини кризата в ЕС ще се задълбочи и страните членки ще се дистанцират една от друга което след 15 год. вероятно ще доведе до преразглеждане на съществуването на ЕС. България в следващите 5 години ще продължи да затъва както икономически така и политически. Това ще е продиктувано от приемането на Евро-то и обвързващо договори със страни членки на ЕС отностно енергиините източници - което ще доведе до енергиина криза и повишаване на цените на електро енергията.
България и останалия свят.
след първите 5 години правителството ще се преструктурира и в следствие на безредици ( най вероятно) ще бъдат преразгледани стари проекти - като строеж на АЕЦ Белене и проектите с Русия - Южен Поток и Бургас Александрополис.
За да се стигне до подписване на тези договори Русия ще изисква гаранции и по дистанцирана политика спрямо САЩ относно програмата ПРО. Това ще доведе до задълбочаване на отношенията м/у България и САЩ.
Останалият свят
Отношенията м/у държавите членки на НАТО ще се изострят след като бъде взето решение за сухопутна операция в Либия и след намесата в Сирия. Търция, Русия и още няколко държави членки ще наложат вето което ще доведе до разногласия е по нататъчни проблеми.
Лично аз очаквам подписване на обвързващи спорузомения м/у Русия, Китай, Индия и още няколко страни включително и Турция.
България и Балканският Полуостров
Гърция ще продължава да се влушава а Сърбия и Румъния ще търсия сътрудничество, към което ще се присъедини и България и Македония но това поне след 8 години :)
За нашата родина съм оптимист ако успеем да търсим личната си изгода в затягащата се икономическа обстановка.
Позицията ни трябва да е умерена и поне в близко бъдеще да не заемаме позиция в крайностите и всичко ще е наред.
Иначе след 10 години смятам че населениято ще е намаляло с поне още 200-300 хиляди... а това, че решиха да добива тоя шеи***** газ ще ни донесе много главоболия, предивид че ще го добиват в "житницата" и предвид че метода на добиване е предпоставка за земетресения... (поне доколкото съм запознат де)
Поздрави и повече оптимизъм :) от нас си зависи :)
ИзображениеИзображение
Изображение
БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД

ентусиаст
Аватар
Кара: е60 525 x-drive
Мечтае да кара: M6

Мнение от Sesko » 21 Юни 2011, 16:27

saleen написа:Пътуване до Разград, или Кърджали-само с международен паспорт :mhihi:

Ей туй не го разбрах ся много ли турци има в Разград викаш ?!? :D
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата