Какво мислите за силиконовите цици ?
Модератор: Общи модератори
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Re: Какво мислите за силиконовите цици ?
да си имплантираш 15 кила цици,кипрене ли е бе колега...и ти треа и джип да си ги носиш,щот в пунтото не се събират
и аз цици си имам...мога и търговия на едро да завъртя...но от жена ми знам,че са неудобни и тежки...колко са жените де си правят нормален размер?
същата работа беше навремето с ланците,сега с циците,скоро мое да излезе мода да си имплантираме боулинг топки за мадури....за всичко си требва мярка,но в нашата мила родина добрия вкус липсва...

и аз цици си имам...мога и търговия на едро да завъртя...но от жена ми знам,че са неудобни и тежки...колко са жените де си правят нормален размер?
същата работа беше навремето с ланците,сега с циците,скоро мое да излезе мода да си имплантираме боулинг топки за мадури....за всичко си требва мярка,но в нашата мила родина добрия вкус липсва...

- radio_manbg
- младши ентусиаст
-
Аз съм леко против този вид тунинг 
Смятам че това е за мързеливите ... демек за тези девоики дето тренировка не са помирисали
а и да добавя от опита си по хубаво от истинско няма... силиконките ми седят някак не на място... да не говоря за ботокс и другите простотии дето си бият жените... Това малко е с като татуировите - в смисъл - една не стига - в случай 50-60 не стигат трябва си нещо 200 и нагоре и после няма потуване деа тия шамандури 

Смятам че това е за мързеливите ... демек за тези девоики дето тренировка не са помирисали

БЪЛГАРИЯ Е ВЕЛИКА ДЪРЖАВА
БЪЛГАРИТЕ - ВЕЛИК НАРОД
^^ То па добре че в чужбина ги слагат с невероятен вкус, тва го разбирам само за жени с операции на гърдата и последващо добавяне на импланти, ма тя мацката си има цомба, ама видяла по телевизията, че Памела има по-големи и решила и тя да ги надуе...
Иначе сигурно ако са ти малки циците има известен комплекс, но пък точно 2ма от близките ми приятели харесват малки цици!!! Не ги разбирам, но явно такъв им е вкуса, така че за всеки влак си има пътници... Ма като гледам за силиконовия влак бая народ се е наредил
Иначе сигурно ако са ти малки циците има известен комплекс, но пък точно 2ма от близките ми приятели харесват малки цици!!! Не ги разбирам, но явно такъв им е вкуса, така че за всеки влак си има пътници... Ма като гледам за силиконовия влак бая народ се е наредил

- kiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: сребърна звезда
- Мечтае да кара: RAUH
одобрявам ги на напълно,още повече наистина как на повечео зърната са винаги щръкнали на човек да му потекат лигите
вижте за устните кадет си ги правят се едно са целунали котлона,тва не го разбирам

вижте за устните кадет си ги правят се едно са целунали котлона,тва не го разбирам
Визуално- Ако интервеницията е лека... Бива
За ползване - не ми харесва защото като ги пипаш винаги усещащ "и още нещо" което разсейва усещането че жената в момента си е само твоя...
Но като цяло е без значение за мене защото манталитета на жената която би си сложила цици ми е генерално противопоказан и такива нямам желание да ги пипам...
За ползване - не ми харесва защото като ги пипаш винаги усещащ "и още нещо" което разсейва усещането че жената в момента си е само твоя...
Но като цяло е без значение за мене защото манталитета на жената която би си сложила цици ми е генерално противопоказан и такива нямам желание да ги пипам...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
давам за пример Емануелa
страшно тяло - поддържано с хубави големи естествени гърди, но тъй като 100% от колежките имат силикон и жабата се наредила да я "подковат"
e бива ли такова слабоумие?
аз опит със силикони нямам, ама той Димитров нали ще напише книга, та ще прочетем там
колкото до големи и малки - по-добре малки и стегнати, отколкото големи и увиснали
страшно тяло - поддържано с хубави големи естествени гърди, но тъй като 100% от колежките имат силикон и жабата се наредила да я "подковат"
e бива ли такова слабоумие?
аз опит със силикони нямам, ама той Димитров нали ще напише книга, та ще прочетем там

колкото до големи и малки - по-добре малки и стегнати, отколкото големи и увиснали

Последна промяна vicho на 21 Юни 2011, 15:15, променена общо 1 път
You said: "Time will change!" What if it changes you?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Както казаха колегите по-горе, ако оргиналдъто са тип "пъпка на ребро" съм съгласен и то само в умерени количества.
Колкото до пластична и естетична хирургия като цяло, смятам че е за хора с истински проблеми, а не за Пенка дето вчера беше селянка, днеска стана гражданка, носа и порастна и ся дай да го преправяме.

Колкото до пластична и естетична хирургия като цяло, смятам че е за хора с истински проблеми, а не за Пенка дето вчера беше селянка, днеска стана гражданка, носа и порастна и ся дай да го преправяме.

- Zapa
- ентусиаст
-
- Кара: сивушка на нафта
Снимал съм на двата конкурса мис силикон.......еми грозна гледка общо взето, осакатени момичета, не само физически. По 45кила мърши и си нашибали по един галон протези. Тази година мисля да пропусна
Одобрявам единствено минимални естетически корекции, но да надуваш цици и джуки като невидял си е грозновато

Одобрявам единствено минимални естетически корекции, но да надуваш цици и джуки като невидял си е грозновато

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
повечето прекаляват щото губят мярка. колкото повече толкова повече и се самозабравят.
а могат да останат и доста кофти белези (особено като трябва да се реже няколко пъти, щото тия тъпни искат поддръжка). а има и други не много приятни странични ефекти.
в крайна сметка колкото и да си оправи самочувствието после на детето си какво ще обесняваш.
тръгнеш ли по наклонената плоскост веднъж и край според мен...
а могат да останат и доста кофти белези (особено като трябва да се реже няколко пъти, щото тия тъпни искат поддръжка). а има и други не много приятни странични ефекти.
в крайна сметка колкото и да си оправи самочувствието после на детето си какво ще обесняваш.
тръгнеш ли по наклонената плоскост веднъж и край според мен...
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Мен си ме кефи, кефа се да има баш цица, и да е стегната, 99% е силикон, и на допир (мачкане ) си е супер и изглежда супер
Като вида малки и некакси гадно ми е, друго си е да има 250 кубика
Като вида малки и некакси гадно ми е, друго си е да има 250 кубика

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
а на вкус може да питате змията: http://mnogozle.com/video9815_zmiq-zaxa ... ikona.html
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
Който не е имал щастието да пипне,той не ги харесва силиконовоте
На мене много повече ми допадат и ги предпочитам пред желетата до пъпа 

- Radinka
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: се
uricatoli написа:а на вкус може да питате змията: http://mnogozle.com/video9815_zmiq-zaxa ... ikona.html
надявам се, че можете и сами да си направите извода, защо змията умира

на едни господ е дал цици, на други гъз, на трети крака, очи и така нататък и като нямаш цици - развий и впечатлявай с друга част от тялото...минаха от мода напомпаните, като на петокласник тъпанар главата цици

never drive faster, than your guardian angel can !
Що бря, друго си е да замяташ мекицата през рамо да не ти пречи