Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки
Модератор: Общи модератори
Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки
Много неприятно...
Един изгубен живот и един провален живот!
Оставям снимките сами да говорят!
Един изгубен живот и един провален живот!
Оставям снимките сами да говорят!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: Катастрофа Цариградско - блъснат човек - снимки
и последната снимка
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Това май е Цариградско. С какъв акъл тръгват да пресичат от там.... 

Никой не мое ма връне на селу!
- bivola
- E30 M3 Dreamer
-
- Кара: `90 E30 M50B20 , Fiat Punto Bertone
- Мечтае да кара: E30 M3
Така като гледам човека май не е пресичал , ами просто е поддръжката и е работил на платното

Дилян Пенчев написа:МИнава се време, успокояваш се - караш супер лачена Е30-ка...която ти струва 20 бона![]()
![]()
И си викаш...аджеба аз що не си купих Е46... и в момента в който ти мине тая мисъл ти вече НЕ СИ МАНЯК
![]()

И естествено шофера ще го отнесе,та и в затвора може да го пратят,щото някой е решил,че е безсмъртен и може да лети.

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Е какво да направи водача.... кара си в най добрия случай 80 и изкача някакъв пич дето го е мързело да мине 300-400метра до прелеза .... Само се чудя дали се е мъчил да мине от мола към младост или от младост към мола 

- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
на околовръстното на дветв спирки между бензиностанциите и кръговото минават постоянно хора... с какъв акъл го правят, не знам...
жалко, много жалко...
жалко, много жалко...
Понеже офисът ни е точно отгоре, наблюдавахме случката с колегите, по-точно, събитията след нея.
Човекът е тръгнал да пресича и е бил ударен от джипа.
Инетересното е това, че три часа след инцидента, една тъпа овца, пресичайки, притича на няма и 20м. от локвата кръв оставена от жертвата.
Никога няма да се научат. Колкото и да ми е мъчно за загиналия, няма какво да оправдае глупостта му да се опита да пресече там!
Човекът е тръгнал да пресича и е бил ударен от джипа.
Инетересното е това, че три часа след инцидента, една тъпа овца, пресичайки, притича на няма и 20м. от локвата кръв оставена от жертвата.

Никога няма да се научат. Колкото и да ми е мъчно за загиналия, няма какво да оправдае глупостта му да се опита да пресече там!
Последна промяна Fear на 21 Юни 2011, 14:31, променена общо 1 път
и аз мисля, че не е поддръжка, защото човека беше само закрит с жилетката, а не беше облечен с нея.
Жилетката е от автомобила на bTV, който отразяваше събитието. Нито полицаите, нито хората от линейката покриха с нищо жертвата!
Трябваше да дойде репортерската кола, че да го покрият с тяхната жилетка!
Трябваше да дойде репортерската кола, че да го покрият с тяхната жилетка!

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
Абе докато не направят пасарелка като на малинов + 2 метра ограда като на Плиска, няма да се оправят там нещата.
А тоя подлез на окръжна никой не го ползва от мол-а понеже е далеч.
А тоя подлез на окръжна никой не го ползва от мол-а понеже е далеч.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Днес се прибирах от вилата по Цариградско точно към 12 часа, няколко минути след катастрофата. Ужасно беше - жертвата в локва кръв, линейка, маса полицаи, отбиваха движението. Мерджана беше със смазано предно стъкло, както се вижда от снимките, и видях шофьора вътре - беше се хванал за главата и ревеше. След като пешеходецът е пресичал неправилно, шофьорът би трябвало да е невинен, но за него животът му ще е кошмар оттук нататък - та той формално е убил човек, макар и да е законово невинен.
Как пресичат така тия хора, не ми го побира умът. Да пресичаш пеша на най-натовареният участък за движение в София, а може би и в България, и да се надяваш на късмет ли, и аз не знам. Този джип е 2 тона, дори и да се е движил в ограничението 80км/ч, дори и да е видял пешеходеца и да иска да спре, пак ще му трябват поне 40 метра спирачен път, то да не е колело. Много лоша преценка от страна на пешеходеца, и за съжаление фаталното се е случило.
Бог да прости жертвата, дано на никой, никога не се случва подобно нещо!
Как пресичат така тия хора, не ми го побира умът. Да пресичаш пеша на най-натовареният участък за движение в София, а може би и в България, и да се надяваш на късмет ли, и аз не знам. Този джип е 2 тона, дори и да се е движил в ограничението 80км/ч, дори и да е видял пешеходеца и да иска да спре, пак ще му трябват поне 40 метра спирачен път, то да не е колело. Много лоша преценка от страна на пешеходеца, и за съжаление фаталното се е случило.
Бог да прости жертвата, дано на никой, никога не се случва подобно нещо!
goguma написа:След като пешеходецът е пресичал неправилно, шофьорът би трябвало да е невинен...
Но сме в българия и шофьора винаги е виновен за всичко и ще го съдят все едно е избил 30 човека с пушка и както винаги ще се оправдаят с "несъобразена скорост"

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
zzuzi написа:goguma написа:След като пешеходецът е пресичал неправилно, шофьорът би трябвало да е невинен...
Но сме в българия и шофьора винаги е виновен за всичко и ще го съдят все едно е избил 30 човека с пушка и както винаги ще се оправдаят с "несъобразена скорост"
А тая "несъобразена скорост" как ще я докажат

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Днес и аз минах точно от там...отвратителна история...няма значение кой е виновен...човека го няма.
Бях в лява лента и нямаше как да не видя, че беше с жилетката (облечена), не хвърлена върху него...нямам думи...по-долу друг пресичаше малко след Плиска...асоциацията е ясна мисля...
Бях в лява лента и нямаше как да не видя, че беше с жилетката (облечена), не хвърлена върху него...нямам думи...по-долу друг пресичаше малко след Плиска...асоциацията е ясна мисля...