Лепнаха ми ФИШ за халогени насред мъглата !!!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Кара: е30 с М43 :)
Мечтае да кара: същото, страхотно е
Детайли за колата: е30-ка 316и по документи, '94 файнъл едишън, с мотор М43 от 97-ма, черно металик...и разни хубавинки

Re: Лепнаха ми ФИШ за халогени насред мъглата !!!

Мнение от bgfreaks » 24 Мар 2011, 12:34

Здравейте колеги!
Моето скромно мнение е ,че фуражките просто мразят хора с Баварки.2-години летя като луд с Ауди купе спирали са ме много рядко и то при очевадни нарушения.Качих се на Бмв... само докато ме видят и съм заподозрян :kuku:
Това са ми личните наблюдения.
Поздрави

И според мен има нещо такова :mhihi: :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 15 Юни 2011, 18:12

Има я и тази истина, че в Бг всеки втори кара на халогени, вечер, а и даже през деня, без значение дали вали или има мъгла. Това ми направи огромно впечатление февруари като си бях в Бг.
Аз лично незнам какво яко и гъзарско има в това да караш на халогени, ама може и някой ден някой гъзар да ми го обесни.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 16 Юни 2011, 13:50

Е как да покажеш, че още не са ти свили халогените, освен като ги държиш постоянно включени?

С тройката преди ме спираха постоянно, откакто съм с петица само 2-3 спирания за 5 години и то при очеизвадни нарушения на скоростта
Кой ми затри подписа, за неспазване на правилата, при условие че подписа ми беше по-стар от правилата

Потребител
Аватар
Кара: E90 316i М-Пакет; Golf 5 2.0 TDI

Мнение от Leudi » 17 Юни 2011, 13:58

Поне пускат някви светлини, тука е модерно нощем да се кара на изключени фарове, щото имало улично осветление.
Nope ... it's Chuck Testa !!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 20 Юни 2011, 15:53

Ти остави ами и в моя град засякох двама самоубийци като тия... :shock:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: го по тъч линията на живота..

Мнение от M3 E92 » 21 Юни 2011, 14:58

Адски неприятно е вечерно/нощно време някой насреща да ти кара с халогени :bang: На такива всеки път бия дълги докато се разминем :ranting:

Мен онзи ден ме спряха в града за превишена скорост - карах със 77км/ч, полицаят 3 пъти ме мерил - 3 пъти с превишена скорост. Казах му с колко съм карал и той вика "Точно :yes:" Попитаха ме какво да пишат - акт или фиш - казах им да пишат каквото искат, те се отказаха и ми върнаха документите :roll: И вече карам с максимум 60км/ч градско :idea:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 21 Юни 2011, 15:11

M3 E92 написа:Адски неприятно е вечерно/нощно време някой насреща да ти кара с халогени :bang: На такива всеки път бия дълги докато се разминем :ranting:

Мен онзи ден ме спряха в града за превишена скорост - карах със 77км/ч, полицаят 3 пъти ме мерил - 3 пъти с превишена скорост. Казах му с колко съм карал и той вика "Точно :yes:" Попитаха ме какво да пишат - акт или фиш - казах им да пишат каквото искат, те се отказаха и ми върнаха документите :roll: И вече карам с максимум 60км/ч градско :idea:

100% са се пробвали да им бутнеш, не са те и засекли, щом и фиш не са писали или ги е било мързяло, смятай какви кретени има и работят на държавен пост.
Мен 2 пъти ме спряха за 1 месец и на двата пъти карах с 20 отгоре при знак 40, демек със 60, и на двата пъти ги бях видял от далече куките, но и на 2та пъти бях пропуснал знака 40, а бях видял само тоя 60 където е. Единия беше просто абусрден знак 40, на влизане в Плевен, ама си извън Плевен и там си е да не кажа извънградско, път като за 3 ленти е сигурно, ама са сложили някъде там знак 40, евала.
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 21 Юни 2011, 15:23

Бях чел в правилника може и стария да е, че използването на светлините за мъгла е разрешено когато видимостта е под 50м. Най ми е чудно било защо някои си пускат стоповете за мъгла от зад та да заслепяват другите които карат зад тях. Същото важи и за халогените от пред. :kuku:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 21 Юни 2011, 15:38

adovet написа:Бях чел в правилника може и стария да е, че използването на светлините за мъгла е разрешено когато видимостта е под 50м. Най ми е чудно било защо някои си пускат стоповете за мъгла от зад та да заслепяват другите които карат зад тях. Същото важи и за халогените от пред. :kuku:

Абе може и да си мислят, че така ги виждаш по-добре вечер за да не ги удариш, щото аз не се сещам за какво друго може да е. Аз по принцип заради това денем карам с пуснати светлини, щото си казвам, че може някой наистина кривоглед или токущо станал от леглото да не ме види и да ме удари.
Още по-тъпо ми е и наистина искам да питам тези които карат и през деня с пуснати халогени, защо го правите?
Аз си представям следното: той влиза в колата, пали я, натиска копчето за халогените с мисълта, че колата му е по-гъзарска по този начин и тръгва.
Аз друго обеснение нямам....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Юни 2011, 17:35

makaveli316 написа:Аз си представям следното: той влиза в колата, пали я, натиска копчето за халогените с мисълта, че колата му е по-гъзарска по този начин и тръгва.

В 99% от случаите си е точно така. А фаровете за мъгла изключително много уморяват очите на каращия отзад, никога не ги пускам без причина, нито тях, нито халогените. Понякога забравят, че са ги включили и като включат фаровете, светват и халогените.
Никой не мое ма връне на селу!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 21 Юни 2011, 17:46

saleen написа:
makaveli316 написа:Аз си представям следното: той влиза в колата, пали я, натиска копчето за халогените с мисълта, че колата му е по-гъзарска по този начин и тръгва.

В 99% от случаите си е точно така. А фаровете за мъгла изключително много уморяват очите на каращия отзад, никога не ги пускам без причина, нито тях, нито халогените. Понякога забравят, че са ги включили и като включат фаровете, светват и халогените.

Е като си включил халогените и после като изгасиш колата не се ли изключват и те?
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 21 Юни 2011, 19:21

На моето Е30 при включени халогени същите работят само при включени къси/дълги светлини, които пък бачкат само на контакт, ако не е на контакт може да си включил всички светлини, но светят само габаритните, не знам дали и при другите БМВ е така.
Ако си оставил натиснат бутона на халогените и така си угасиш колата и после палиш и пуснеш примерно къси-се включват и халогените с тях.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F10, 535i X Drive LCI

Мнение от Deo_10 » 12 Авг 2011, 10:28

Нарочи ли те чичко полицай, няма спасение. Аз веднъж минах на зелено, по средата на кръстовището като бях светна жълто и 10м. след това - палка. Вика ми че ме спрял, защото съм минал на червено. Обяснявам му, че съм минал на зелено даже, а в последствие е станало жълто, а той "ако беше минал на жълто хич нямаше да се натягам да вдигам палката". Ходи докажи, че нямаш сестра! После се започна с доброто и лошото ченге. Единия вика "пусни го", другия вика "как ще го пускам бе!? ще пиша!". На края като сам предложих да почерпя, защото видях, че няма спасение "лошия" вече стана добър и с умивка вика "клекни и пусни във вратата, и да не се разбира нали?"

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 320d
Мечтае да кара: Боинг 747

Мнение от vortep » 20 Окт 2011, 0:46

Мен преди няколко месеца ме спряха за телефон. Бях спрял на светофара втора или трета кола, телефона ми се разцепваше да звъни и реших да вдигна за 5 секунди, че ми звъняха за 3-ти път. Вдигнах наистина за секунда, но явно от някъде ме е видял полицая и като светна зелено човечеца ме чкаше след световара. Поздрави представи се провери ми документите и тъкмо си мислех, че съм се разминал и той ми вика за телефона те спирам глабата е 50лв фиксирано, само кажи акт или фиш искаш. Аз му казах щом няма друг начин пиши фиш. Отговорът му беше нали знаеш че ако не го платиш в 7 дневен срок фишът става акт, като стойността му е пак 50лв но ти взимат и 6 точки (не съм сигурен дали 6 или 8 точки ми каза). Може и да ме е финтирал, но аз го платих още след 2 дни не съм чакал да видя става ли на акт или не.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 22 Окт 2011, 18:54

Аз мисля да си вържа на халогените дейлайт модул (демек да светят през деня с 30% сила,а при мъгла да си светят на 100%),ма нещо не съм сигурен куките как ще реагират на обяснението,че тва не са халогени...
Изображение Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата