ИЗДИРВА СЕ: Ивайло Садков Иванов
Модератор: Общи модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: трезвен
- Мечтае да кара: Dramiel
ИЗДИРВА СЕ: Ивайло Садков Иванов
Днес едно кожено портмоне с щампа на M-серията излита от прозорец на кола на бул. България и пръсва невиждан дъжд от пачки. Много коли спират, за да грабят парата, включително и водачи на прекалено луксозни за подобна лайнарщина возила.
Портмонето и малка част от парите са прибрани. Всички банкови карти са налични. Ако някой познава лицето, нека го упъти към мен. Телефонът ми е 087 88 77 11 4. Дано се намери човечецът.

Улици LIVE - Пътната обстановка на живо
- BMWALPINA
- и аз незнам
-
- Кара: E36 325i
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Re: ИЗДИРВА СЕ: Ивайло Садков Иванов
BMWALPINA написа:Лично карта има ли?
Евентуално на адрес, или ако не ти се занимава ако има ЕГН някъде из документите може да ми го пуснеш на ЛС и да ти дам телефони и адреси на човека, това естествено, ако никой от форума не познава човека.
- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
Не, няма нищо, освен много карти и клиентски номер в Райфайзен.
Защо не се обърнеш към МВР?
Едно е да се държи като отегчена съпруга, друго си е като ококорена комшийка.
- pro_01
- кандидат ентусиаст
-
Честно ли? Нещо съм загубил вяра в тая система. Но ако не се намери бързо по този начин, ще трябва 

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
Само не разбрах как разбра името на човека без лична карта .... и след като го знаеш от някъде там не казват ли и адрес за кореспонденция ?

GKuzmanov написа:Само не разбрах как разбра името на човека без лична карта .... и след като го знаеш от някъде там не казват ли и адрес за кореспонденция ?
pro_01 написа:....Всички банкови карти са налични.....
А на тях по принцип пише името на собственика.

- GKuzmanov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е36
- Мечтае да кара: по хубави пътища
еми да ходи в райфайзен банк и да им каже че е намерил картите и да видиш за колко време ще е при него човека 

Преди 15 години пред мен един моторист с руса мацка изръси едно тесте с банкноти - разбира се колите спряха и беше направена незабавна уборка. Аз събрах 550лв (май бяха около 20 долара). Моториста мина обратно след минута и аз му махнах (другите събирачи ми се скараха), ама той не спря и си ги прибрах с чиста съвест.
Прави ти чест, че се опитваш да го намериш, дано човека, който ги е загубил заслужава този жест.
Прави ти чест, че се опитваш да го намериш, дано човека, който ги е загубил заслужава този жест.
Тоя моторист ако беше изръсил и мацката кво ли щеше да и се случи 

pro_01 написа:Честно ли? Нещо съм загубил вяра в тая система. Но ако не се намери бързо по този начин, ще трябва
В никакъв случай колега не ги носи там. Преди 5-6 години, намерих лични документи и ги занесох във 2ро РПУ.Дежурния ги взе с явна досада, без да ми даде какъвто и да било документ

Не Мы такие, Жизнь такая
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
отиди в полицията и ги дай срещу протокол за доброволно предаване ,щото ако те те изпреварят по някаква случайност може и да отнесеш нещо от сорта --- Намерил и не предал - чл.207 от НК
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
daka1972 написа:отиди в полицията и ги дай срещу протокол за доброволно предаване ,щото ако те те изпреварят по някаква случайност може и да отнесеш нещо от сорта --- Намерил и не предал - чл.207 от НК
а добре, че подсети колегата. аз имах такъв случай с телефон ... и си е малко разправия после със полиции и такива работи. По-добре верно го предай доброволно.
- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
В никакъв случай колега не ги носи там. Преди 5-6 години, намерих лични документи и ги занесох във 2ро РПУ.Дежурния ги взе с явна досада, без да ми даде какъвто и да било документСлед 1-2 дни, съвсем случайно срещнах човека, който си ги беше загубил, познах го по снимката на личната карта и му казах да си ги вземе от райнното. Да ама греда - там не били и чували за такива документи
Явно на дежурния не са му се писали протоколи и ги е хвърлил в кофата. Не знам в последствие как приключи случая
Ама те в районните не раздават лични карти , имаше нещо си паспортна или документи за самоличност
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2