БМВ фест или автопоход
Модератор: Общи модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
БМВ фест или автопоход
здравейте колеги,пускам тази тема ,за да видя дали ще се направи някаква организация за автопоход или фест.преди година -две имаше подобни теми с предложения за поход до румъния-трансилвания с посещение на замъка на граф дракула,фест на боровец....въпроса ми е,тази година ще има ли подобно мероприятие и къде(може да се дават предложения и да се направи анкета за мястото и дата).ако има интерес темата може да бъде преместена в -събори и мероприятия....така че,да действаме....
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- goguma
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: '09 E92 N47; '08 E60 N53B30
- Мечтае да кара: 911 Turbo S
- Детайли за колата: RIP E39 2010-2019 :(
Re: БМВ фест или автопоход
Колега, хубава ти е идеята, обаче за такова международно пътуване / до Трансилвания примерно/, ще трябва всеки от пътуващите да отдели по 2-3 свободни дни. Всеки може да отдели 2-3 дни, обаче я помисли какъв е шансът на всички желаещи да им съвпадне свободното време. Според мен такова пътуване изисква много сериозна организация, и трябва доста отрано да бъде заявена евентуалната дата, иначе едва ли ще се съберат повече от 10-15 коли.
Все пак приветствам идеята, и съм за
Все пак приветствам идеята, и съм за

Фест си има и се провежда обикновено септември.За международно пътуване-събирате се 2ма умни,решавате дата,обявявате я от мнооого рано и чакате.

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Е що бе,то лесно се организира международно пътуване с голяма група хора.За 2-3 часа са готови и са стегнали багажа 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
аз за толкова време жената не мога да организирам- тея организатори ще трябва да няк'ви супергерои

- Andronoff
- триногата
-
След колосалния успех на БМВ фестове 1 и 2, мога да кажа, че няма как да няма и тази година.
Всъщност след първия, който прекарахме на Боровец през 2009-та, това си стана традиция, както е годишният събор.
Нещата все още се уточняват, моля имайте търпение, колкото и да ви е трудно
Няма да казвам нищо повече, че ще се развали изненадата
Ръководството на клуба работи за всеобщото благо, затова моля бъдете търпеливи - насила хубост не става
Относно румънската екскурзия - аз я организирах. Просто след като нещата станаха сериозни от към организиране, съответно и събиране на пари, много хора се отказаха и всичко пропадна.
На някой ако му се занимава, може да ми изрови темата от Събори/Мероприятия, там си пишеше всичко в подробности - маршрутът беше уточнен, остана само да си намерим къде да нощуваме, но.. Иначе по спомен.. около 6 месеца по-рано я бях пуснал и пак по спомен - трябваше да тръгнем на 10-ти юни..
Дори преди малко си преглеждах бумагите из чантата на лаптопа, та се натъкнах на картите, диплянките, маршрута, който измислихме с колегата, както и всичко останало, което бях приготвил за това пътуване.
Всъщност след първия, който прекарахме на Боровец през 2009-та, това си стана традиция, както е годишният събор.
Нещата все още се уточняват, моля имайте търпение, колкото и да ви е трудно

Няма да казвам нищо повече, че ще се развали изненадата

Ръководството на клуба работи за всеобщото благо, затова моля бъдете търпеливи - насила хубост не става

Относно румънската екскурзия - аз я организирах. Просто след като нещата станаха сериозни от към организиране, съответно и събиране на пари, много хора се отказаха и всичко пропадна.
На някой ако му се занимава, може да ми изрови темата от Събори/Мероприятия, там си пишеше всичко в подробности - маршрутът беше уточнен, остана само да си намерим къде да нощуваме, но.. Иначе по спомен.. около 6 месеца по-рано я бях пуснал и пак по спомен - трябваше да тръгнем на 10-ти юни..
Дори преди малко си преглеждах бумагите из чантата на лаптопа, та се натъкнах на картите, диплянките, маршрута, който измислихме с колегата, както и всичко останало, което бях приготвил за това пътуване.

Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
Никога няма да бъдете забравени!
- PRADO
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: най-убавата....
не е задължително румъния,може и други дестинации,но ще се радвам ако се продължи с идеята за румъния(незнаех ,че похода е пропаднал)....след като има маршрути и нещата са наполовина готови.....ако има желаещи да възродим идеята.....
everything you say,can and will be used against to you....so shut up and drive ........
- Andronoff
- триногата
-
Сбогом, Сами! Сбогом, Писта!
- Convertible
- ентусиаст
-
- Кара: head turner и екзотики
- Детайли за колата: .... `90 E30`08 E61 `08 Z4
ex `00 E39
Andronoff написа:След колосалния успех на БМВ фестове 1 и 2, мога да кажа, че няма как да няма и тази година.
Нещата все още се уточняват, моля имайте търпение, колкото и да ви е трудно![]()
Няма да казвам нищо повече, че ще се развали изненадата![]()
не знам къде ще е таз годишния фест.. но ако има нужда от помощ по морето или в Бургаския регион съм насреща

"Всеки истински BMW ентусиаст рано или късно си купува Е30"
и печели награди с него
10 мнения
• Страница 1 от 1