Буревестниците отново в България

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е90

Re: Буревестниците отново в България

Мнение от majstorapetkov » 22 Юни 2011, 8:16

Няма да присъства. Може да го видим, дано и в полет на БИАФ-а септември месец в Крумово. Сега само Буревестници. Айде не остана!

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 22 Юни 2011, 18:39

там сме :yes:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от majstorapetkov » 23 Юни 2011, 16:47

Те са вече тук! Преди малко завърши тренировката им, добре беше, но в предвид жегата в Пловдив днес, като че ли малко ги мързеше. :bchug:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 23 Юни 2011, 19:18

Тоо Cool написа:На 25-ти сме там! Единственото лошо нещо е, че няма входна такса-така всякаквата сган ще присъства и ще е страшната гъчканица...НО това в никакъв случай няма да ми попречи да се изкефя максимално на THUNDERBIRDS !!!!! Посредственият Еурофайтър просто ми е леко смешен така,че определно ще изразя досада ако този напън на евро-смешниците присъства.......

Ф-16 викаш много по-модерен самолет :mhihi:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Astra j 1.4 t

Мнение от b.bonev » 23 Юни 2011, 22:27

като дете съм бил на шоуто на сините ангели и много се изкефих, мисля да ида да видя и това. невярвам и българските пилоти да не покажат какво могат.
"Не Русия е проблемът на света в момента. Проблем са самозабравили се бездушни хора, които управляват Запада. Утре ще измислят още нещо. Това са някакви "зомбита", които само се стремят да рушат. Не знам до кога ще е възможно Русия да ги възпира, дори с цената на самоунищожение. Но ще направим каквото можем..."- завърши Путин.

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 25 Юни 2011, 18:34

един път да трябваше да е хубаво времето....
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 25 Юни 2011, 20:42

Въпреки времето беше УНИКАЛНО :bowdown:

Мат'рял :mrgreen:

Такива опашки съм виждала само едно време за купоните и в Лидл :mhihi: :

Изображение
Изображение
Изображение

Разбира се, 'гадните' беемвисти пак сме налазили :ok: :

Изображение

Красота !!! :bowdown: :

Изображение
Изображение

пс.Клипчета по-късно .... :winky:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

Мнение от Тоо Cool » 25 Юни 2011, 20:52

Викам тебе изобщо да не те отразявам палячо!

Иначе шоуто днес беше СТРАХОТНО! Жалко само, че насраното време съкрати наполовина програмата! За пореден път Американците доказаха, че за НОМЕР ЕДНО!!!!!!!!!
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

Аватар
Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
Детайли за колата: Бяла и стара

Мнение от kemakozeE36 » 25 Юни 2011, 21:13

Тоо Cool написа: че за НОМЕР ЕДНО!!!!!!!!!

Номер 1 в МакДоналдс обаче :mhihi: и в унищожаването на огромни количества гориво и т.н. и т.н.
Изображение
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 25 Юни 2011, 21:37

и аз много се изкефих, понеже закъснях малко и бях на паркинга когато почнаха да излитат...единия тръгна вертикално на горе с пълен форсаж...а аз бях под него...е няма такова настръхване на косми,сетива и какво ли още не...наркотик на 100% :bowdown:

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 25 Юни 2011, 22:00

Аз бях сигурен, че 4-ката ще довършат програмата си след като соло-пилотите кацнаха. Фронтът беше малък, колкото да разгони публиката. Изненада ме и излитането им, което си беше в противоречие с всички процедури в авиацията - по вятъра, който си беше доста силен. Все пак се отказаха от групово излитане, както правят обикновено и тръгнаха поединично. Честно казано, ако не е самолетът им да толкова зрелищен не правят кой знае какво. Ред Ароуз (с BAe Hawk 200) през 2007 и турците (с Ф-5) през 2009 показаха много по-стойностен и нестандартен пилотаж. Военноморските им колеги от Сините Ангели според мен правят много по-добро шоу, но те задържат пилотите си по-дълго време, докато Thunderbirds сменят пилотите си доста често, на 1-2 години.

Някой забеляза ли, че на дежурната стоянка в Графа стояха с въоръжение зачохлени 3 ... МиГ-21 :shock: Научих, че МиГ-29 са спрени от полети, но този път причината за това е върха на държавната малоумщина и безхаберие!!! Очаквам в най-скоро време ВВС да се закрият официално с указ :kuku: :bang:

А иначе експозицията на М-кар си беше съвсем на място. Нямаше участие на БМВ на автосалона, но на авиошоуто се вписваха идеално редом с изтребителите 8)

:OT: На връщане минах през Карлово и подбалканския път - е няма такъв кеф :driving: Никакво движение, пътят почти навсякъде е уникален направо. Покарах я сивушка "по предназначение" както се полага :twisted: Направо не ми се искаше да стигам София..

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 26 Юни 2011, 2:12

Ако не бях гледал цялата програма преди 4 години, сигурно щях да съжалявам за чакането в задръстване от Тракия до Графа. Обаче сега съм доволен, няма такъв звук като този на реактивен двигател на форсаж. Браво на летящите в група, че останаха във въздуха и направиха още няколко кръгчета за оредялата публика. Надявам се на хубаво време на БИАФ през септември.
Между другото, цялото шоу на Буревестниците може да се намери из интернет, включително в ютуб. Не е като да ги гледаш на живо, но пък можеш да си ги пускаш колкото си искаш.
Малко добри снимки от друг форум, ще видим какво ще излезе от апарата на колегата, с когото бяхме.
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от majstorapetkov » 26 Юни 2011, 8:56

Всичко беше страхотно, а времето съответстваше точно на името им...При хубаво време всеки може да прави шоу, но те не се отказаха, а продължиха заради публиката, вярно доста съкратиха програмата, но другия път повече. Сега остава да чакаме БИАФ и да видим участниците и програмата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 328i Turbo
Мечтае да кара: BMW F10 M5

Мнение от ///Ivan » 26 Юни 2011, 9:20

Тоо Cool написа:

Викам тебе изобщо да не те отразявам палячо!

Иначе шоуто днес беше СТРАХОТНО! Жалко само, че насраното време съкрати наполовина програмата! За пореден път Американците доказаха, че за НОМЕР ЕДНО!!!!!!!!!

Номер 1 са когато ги няма руснаците... :mhihi: :mhihi:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 26 Юни 2011, 9:33

majstorapetkov написа:Всичко беше страхотно, а времето съответстваше точно на името им...При хубаво време всеки може да прави шоу, но те не се отказаха, а продължиха заради публиката, вярно доста съкратиха програмата, но другия път повече. Сега остава да чакаме БИАФ и да видим участниците и програмата.

ами вече я има програмата.За жалост ще дойдат много малко от поканените,а още по малко ще правят демонстрация във въздуха

http://pan.bg/view_article-6-4641-Progr ... syrce.html

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата