Питане за винетен стикер!
Модератор: Общи модератори
43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Re: Питане за винетен стикер!
Колеги,не се карайте моля ви.....има толкова много важни теми,които да обсъдим(напр.За или против силиконовите нянки сте)
Вместо да се дъвчете тук,елате да разтегнем локумите кой кво е барал...

Вместо да се дъвчете тук,елате да разтегнем локумите кой кво е барал...

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: по нормални пътища, в нормална държава
smg написа:Дай линк към мнение, където съм казал, че Аз разменям винетка между няколко коли.
Дотогава си спести ръсенето на мозък.
Това какво имам и какво харесвам си е Моя работа! Както и мястото, където пиша!
Кой беше ти, за да ми държиш сметка?!
ГоУфовете ще умрат, но манталитета на Гоуфаджията ще живее вечно по нашите географски ширини.
Да си жив и здрав колега, приятна вечер!
- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Манчев73 написа:Колеги,не се карайте моля ви.....има толкова много важни теми,които да обсъдим(напр.За или против силиконовите нянки сте)
Вместо да се дъвчете тук,елате да разтегнем локумите кой кво е барал...![]()
Ето това е общността на БМВ ентусиастите.

- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
Пред гладни хиени няма спасение, купуваш си еднодневна винетка и такам 

- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
M3 E92 написа:Пред гладни хиени няма спасение, купуваш си еднодневна винетка и такам
ти се обърка нещо- тука дневни минетки НЯМА

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
ms написа:M3 E92 написа:Пред гладни хиени няма спасение, купуваш си еднодневна винетка и такам
Има, струват 13 лева, ма не са за бмв-та

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- M3 E92
- младши ентусиаст
-
- Кара: го по тъч линията на живота..
ms написа:M3 E92 написа:Пред гладни хиени няма спасение, купуваш си еднодневна винетка и такам
Оф, верно

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Не мога да повярвам,цял ден чета темата и сега още веднъж, че вие МЪЖЕ успяхте да спретнете такъв идиотски спор по въпрос за ВИНЕТКА
Към колегата ТиГониш, беше ти обяснено, ще го кажа просто и ясно...
Днес е сряда, купуваш си винетка,независимо дали в 8 сутринта или 23ч вечерта, тя започва от сряда(винетката няма час) и приключва във вторник в 23.59ч. Реално са 7 дни, защото другата сряда би била 8ми ден.
Ако закъснееш и тръгнеш в сряда в 00.15ч през ноща,вече нямаш валидна винетка и ако те спрат-рискуваш. Закона е еднакъв и за двете страни !!
Не стои въпроса изобщо каква винетка може или не може някой да си позволи !
Не ми казвайте, че за всичко се сещате предварително и НИКОГА не сте забравяли да си купите винетка ( особено в началото като влезе закона) !
Ако имате вече нещо лично, нека да е ЛИЧНО, защото това, което се разрази тук като спор беше меко казано грозно и смешно....
Има различни въпроси, ако някой ви се струва глупав,просто си трайте
Амин

Днес е сряда, купуваш си винетка,независимо дали в 8 сутринта или 23ч вечерта, тя започва от сряда(винетката няма час) и приключва във вторник в 23.59ч. Реално са 7 дни, защото другата сряда би била 8ми ден.
Ако закъснееш и тръгнеш в сряда в 00.15ч през ноща,вече нямаш валидна винетка и ако те спрат-рискуваш. Закона е еднакъв и за двете страни !!
Не ми казвайте, че за всичко се сещате предварително и НИКОГА не сте забравяли да си купите винетка ( особено в началото като влезе закона) !
Ако имате вече нещо лично, нека да е ЛИЧНО, защото това, което се разрази тук като спор беше меко казано грозно и смешно....
Има различни въпроси, ако някой ви се струва глупав,просто си трайте

Амин

Много като тебе вече плакаха ...
Ronka написа:Не мога да повярвам,цял ден чета темата и сега още веднъж, че вие МЪЖЕ успяхте да спретнете такъв идиотски спор по въпрос за ВИНЕТКА![]()
![]()
![]()
Има различни въпроси, ако някой ви се струва глупав,просто си трайте![]()
Амин

- Alien
- кандидат ентусиаст
-
Ronka написа:Не мога да повярвам,цял ден чета темата и сега още веднъж, че вие МЪЖЕ успяхте да спретнете такъв идиотски спор по въпрос за ВИНЕТКА![]()
![]()
![]()
Има различни въпроси, ако някой ви се струва глупав,просто си трайте![]()
Амин
Благодаря ти, че се включи да направиш разбор на мача!
Спора изобщо не беше за винетката, а за отношението към колега, който задава най обикновен въпрос.
И ще те помоля да си запазиш определенията и съветите за себе си или най-много да ги даваш на мъжа до себе си.
Приятен ден.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Колега нищо лично към теб и се надявам че няма да се расърдиш на това което ще кажа но не мисля че трябва да си милионер зада си позволиш закупуването на винетка било то и годишна,гледам всяка лада в квартала си има и не ги карат богаташи а нормални хора като нас,всичко става и вече да мръднеш малко от София има места на който има знаци за винетки и полицайте дебнат за това. И защо ни се подиграваш?! Ти щом можеш да си позволиш на всяко излизане да даваш още 10-лева и за винетка,ние с годишните сме накакви цървули защото сме избрали по-евтиния вариант.
Гледай да не те хващат защото на мой колега с камион миналия месец на излизане от София някъде му праснаха АКТ а при тира е няколко пъти повече от колкото в твоя случаи ако те санкционират и не в закона никаде няма вратичка че нямало от къде да си вземеш,нали това ти беше въпроса? Една английска поговорка гласи : "Не съм толкова богат че да купувам евтиното" ако недаи боже ти праснат акт си спомни за нея..
П.П Сигурен съм че по-форумите ако нямаш възможност на куп да дадеш тези пари за винетка има годишни на половин цена,един си беше взел за 35-лева.

П.П Сигурен съм че по-форумите ако нямаш възможност на куп да дадеш тези пари за винетка има годишни на половин цена,един си беше взел за 35-лева.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
boksioraE39 написа:Колега нищо лично към теб и се надявам че няма да се расърдиш на това което ще кажа но не мисля че трябва да си милионер зада си позволиш закупуването на винетка било то и годишна,гледам всяка лада в квартала си има и не ги карат богаташи а нормални хора като нас,всичко става и вече да мръднеш малко от София има места на който има знаци за винетки и полицайте дебнат за това. И защо ни се подиграваш?! Ти щом можеш да си позволиш на всяко излизане да даваш още 10-лева и за винетка,ние с годишните сме накакви цървули защото сме избрали по-евтиния вариант.Гледай да не те хващат защото на мой колега с камион миналия месец на излизане от София някъде му праснаха АКТ а при тира е няколко пъти повече от колкото в твоя случаи ако те санкционират и не в закона никаде няма вратичка че нямало от къде да си вземеш,нали това ти беше въпроса? Една английска поговорка гласи : "Не съм толкова богат че да купувам евтиното" ако недаи боже ти праснат акт си спомни за нея..
![]()
Ако на всяко излизане давах по 10лв. за винетка мислиш ли, че нямаше да си купя годишна? Наложило ми се е купил съм си седмична, къде са 10лв, къде са 67лв. И въпроса не е в това кой колко е богат, а защо да си купувам годишна като не ми е необходима - да дам 67лв за винетка, която може да използвам 1-2 пъти, вместо 10-20лв, когато ми се наложи. Реално се опитваш да ме убедиш да изхарча 67лв за годишна винетка, която реално е валидна още половин година, но не е на половин цена, вместо да дам 10-20лв - не ми допада този начин на мислене. И на никого не съм се подигравал, ти и останалите философи сте хората, които го правите. Аз съм задал конкретен въпрос, дори съм помолил да не се пише излишно, но вие си продължавате да ме убеждавате едва ли не, че се скатавам, опитвам се да заобиколя закона (не че и вие всички не го правите по един или друг начин, в което съм напълно убеден) и още какво ли не. Мен какво ме грее, че в твоя квартал ладите имали годишни винетки - ако искат и по джанти да карат, това си е въпрос на личен избор. Така че хайде да престанем ВСИЧКИ с излишните укори и безсмислени коментари, защото ако знаех, че в този форум от един съвсем елементарен въпрос ще направите от мухата слон, изобщо нямаше да се занимавам да си губя времето и да пиша постове. Каквото ми трябваше да знам на мен ми стана ясно и то благодарение на колегите, които пожелаха да споделят мнение, без да укоряват и дават класификации кой какъв бил или не бил.
Аз помолих още в началото темата да се заключи, но явно модераторите смятат, че трябва да си чешем езиците с безсмислени постове и да се убеждаваме кой прав, кой крив.
- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
Тази тема не е за този форум!Тук сме беемвисти и сме поне полуолигарси...сега в опел форума изнемогват да мятат линкове и да се смеят ехидно...Треа не да се заключи,ами направо да се погребе тази тема... 

43 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3