Тоя цървул от вашият форум ли е ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар

Тоя цървул от вашият форум ли е ?

Мнение от s_mitko » 25 Юни 2011, 12:32

Първо се извинявам за лошия тон и ако темата не е в правилния раздел . Просто искам да споделя една случка с вас . Действието се развива в Пазарджик пред закуските на ж.к. "Запад" / който е от града знае къде се намират / Заведох едни мой роднини от Канада да закусват , че там нямали боза :D и на връщане тръгваме да пресичаме , като аз съм най-отпред . В далечината се задава светло сива Е39 - ка с надпис отзад 530д - не му видях номера . Тръгвам да пресичам БМВ-то засилва вместо да намали и да ме пропусне и в последствие като мина на няколко сантиметра до мен нарочно даде газ до дупка да покаже колко голям "гъзар" / лайнар / е . На дясната седалка возеше някакво момче на около 13 -14 , пък може и мъж да си е било . Та ако си от този форум имам няколко въпроса : 1. Родителите ли са те възпитали да си такъв цървул с такава ниска култура на движение или си идиот по душа ? 2. Ако бях решил да се спра и ме беше отнесъл ? 3. Толкова ли е сложно да пропуснеш минаващите пешеходци , при положение , че ги видя от далече ?
П.С. Към колегите от форума - за дрифтовете и изпълненията които правите по улицата ви се носи слава - не съм против тях , даже напротив . Но що се отнася до подобни ситуации - като вашият колега ли постъпвате - просто ми е интересно дали това е изолиран случай или е масово ? Съжалявам , че не ти видях регистрационната табела за да те намеря тъпако прост или като ти видя някаде колата да и се случи случка - въпреки , че тя с нищо не е виновна за липсващите ти мозък и възпитание .

Автоморгаджията
Аватар
Кара: чорапи у тех и маратонки вънка
Мечтае да кара: E60 ///M5

Re: Тоя цървул от вашият форум ли е ?

Мнение от Flash » 25 Юни 2011, 14:13

Сигурно е било някакво прясно гъзарче, на което са му подарили Баварията и сега вдига левел и събира точки по улиците, съдейки по наличието на 14-годишния индивид на дясната седалка. Ще си намери майстора някъде, бъди убеден. А това, дали е от нашия форум, май никой няма да ти каже, защото E39 530D не е лимитирана серия и ги има хиляди в България, и не е казано, че всеки с БМВ е член на клуба.

П.С. Темата май е за "Извън Темата". Добре дошъл, прочети правилата и спазвай добрия тон в форума.
http://www.misterika.blogspot.bg - "Архивите на една друга реалност" - Паранормалният блог на България
На завоя заляга, конете яко напряга, задницата бяга - към мантинелата посяга...
Пол Уокър: 1973 - ∞
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2011, 17:01

Показвал е на младото поколение, че шофьорлъка не е за прости хора.
Никой не мое ма връне на селу!

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 25 Юни 2011, 18:15

Хубаво, че не му е показал как работи еърбега... :banghead:
Si non confectus, non reficiat.

ентусиаст
Аватар
Кара: 92' E30 M40 cabrio
Мечтае да кара: E30 M3

Мнение от Vasko_BP » 25 Юни 2011, 18:48

s_mitko написа:светло сива Е39 - ка с надпис отзад 530д

В Пазарджик сигурно има поне 20-30 коли с такова описание. :shock: Защо си мислиш че е бил от форума? :confused: Имало ли е стикер на клуба въпреки че не е показател?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от s_mitko » 25 Юни 2011, 19:01

Колеги , сега да не ми се обидите всички тук , не казвам че трябва да е бил от форума , даже се съмнявам , защото обикновено хората от авто-форумите имат елементарна култура на движение . Просто понеже знам , че много хора влизат и реших , че може въпросният господин също да ви посещава . Иначе относно стикери не можах да забележа , чак после се замислих , че е трябвало да погледна . Извинявам се пак за хапливия ми тон , но постът ми го написах минути след случката .Такива хора нямат право да застрашават нито моя , нито някой друг живот . Ами ако вместо мен пресичаше някое малко детенце , което да се стресне . Никой от нас , колкото и голяма да е страстта ни към високите скорости , няма право да застрашава живота и да опечалява близките на някой друг .

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 25 Юни 2011, 21:54

s_mitko написа:Никой от нас , колкото и голяма да е страстта ни към високите скорости , няма право да застрашава живота и да опечалява близките на някой друг .

:yes: По- скоро опира до големи комплекси.
Никой не мое ма връне на селу!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F30 318d
Мечтае да кара: ......... 750li

Мнение от b0bituy » 25 Юни 2011, 22:06

Рано или късно ще си намери майстора, само се надявам момчето което е било на дясната седалка да не стане свидетел как баща му (незнам дали му е баща просто предполагам :dunno: ) се прави на много велик за дето кара някакво си бмв и после яде шамарите....
Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Юни 2011, 22:08

и ти сега вместо да заведеш гостите от канада да пият по една ракия някъде , щото там нямат и ракия предполагам , реши да се регистрираш във форума да търсиш състезателя ???
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от escobar » 25 Юни 2011, 22:20

По форумите всички са много примерни, морални, еко и модерни. Простотиите ги правят хора, които не посещават форуми.

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Юни 2011, 22:32

не, не е от нашия форум
:no: ключ

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Юни 2011, 22:34

© написа:не, не е от нашия форум

ти пък от къде знаеш, че не е?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 25 Юни 2011, 22:37

adovet написа:
© написа:не, не е от нашия форум

ти пък от къде знаеш, че не е?

би трябвало да е от форума ... как иначе ше разбере че бмв-тата са си гъзария - справка

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 25 Юни 2011, 22:40

Кофтито е, че от подобни идиоти форума ни заприличва на голфаджийски :banghead:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW отново серия 3 бенз
Мечтае да кара: волска каручка
Детайли за колата: събира много и малко, според повода

Мнение от daka1972 » 25 Юни 2011, 22:41

Съжалявам , че не ти видях регистрационната табела за да те намеря тъпако прост или като ти видя някаде колата да и се случи случка - въпреки , че тя с нищо не е виновна за липсващите ти мозък и възпитание .
ЯВНО И ДВАМАТА СТЕ ЕДНАКВИ ПО МИСЪЛ И ДЕЙСТВИЯ :no:

Следваща

Назад към Извън Темата