Кради, Кради Made in BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

FiRe WaLK WiTh Me !
Аватар
Кара: винаги с усмивка :)
Детайли за колата: 316is touring - Виолетка

Re: Кради, Кради Made in BG

Мнение от SpUd3r » 25 Юни 2011, 11:39

Спорът между стиловете е точно толкова безсмислен, както и този между поколенията ;)
Tux0 Ca !
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 25 Юни 2011, 12:14

незнам ама май свършиха училище на 15ти Юни и стана лудница във форума :mhihi:

Low Is A Lifestyle
Аватар
Кара: ниско на земята

Мнение от SuPeR_FLY » 25 Юни 2011, 12:33

Файда няма от тея спорове, всеки си е прав за него си и няма как да промениш вкуса на някой :mhihi:
Ся по темата песента за мен е лудница и си я слушам с кеф! Много е брутална и ще депресира доста хора както вече се случва като ви гледам мненията :mrgreen: :mrgreen: Не се стягайте толкова, по-спокойно го давайте :winky:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 530da turing

Мнение от nightdriver » 25 Юни 2011, 12:39

не знам за вас , ама аз продължавам да я гледам и още не ми е омръзнала , а и тези пичове са си живи артисти...много добре е направено всичко :yes:
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 25 Юни 2011, 13:39

Е чак пък да се депресираме..моето мнение, е че тази пародия не заслужава 7 страници... нали колегата ме нахрани тактично със "фък дъ хейтърс" на Спенснята, затова че си траем тука, какво да правим.. :mhihi:

Едно поздравче за всички фенове на тази музика :)

http://www.youtube.com/watch?v=iyVC0nIameU
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
Мечтае да кара: "samodelna" kola

Мнение от BMW_RIDER » 25 Юни 2011, 14:25

Леле, това е за гледам и не вярвам на ушите си. Такива коментари в тая тема.

Как въобще слагате рап до рок/метал незнам.

Рапа наистина има добри парчета готино се купонясва на рап, приятно и небрежно е ама това е. Някой колега хубаво го сложи на едно ниво с чалгата. Даже ако погледнеш най-комерсялните рап песни - фърги, мърги, пъф деди, това е абсолтна американска чалга. Имало и песни със смисъл, да има то и в България има политици които не крадът, ама са 1 на 1000. Така и в рапа измежду многото- "голям ти е гъза, виж ми ескалейда шорти", има някой дето да драмтизира как израстнал в гетото с патлака - а бегайте това да ми го слагате до рока.

Нещо подобно да се случвало на рап?
http://www.youtube.com/watch?v=1QP-SIW6iKY
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on

Потребител
Аватар
Кара: e39 530d Touring
Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31

Мнение от joro_e30 » 25 Юни 2011, 14:48

BMW_RIDER написа:Леле, това е за гледам и не вярвам на ушите си. Такива коментари в тая тема.

Рапа наистина има добри парчета готино се купонясва на рап, приятно и небрежно е ама това е. Някой колега хубаво го сложи на едно ниво с чалгата. Даже ако погледнеш най-комерсялните рап песни - фърги, мърги, пъф деди, това е абсолтна американска чалга. Имало и песни със смисъл, да има то и в България има политици които не крадът, ама са 1 на 1000. Така и в рапа измежду многото- "голям ти е гъза, виж ми ескалейда шорти", има някой дето да драмтизира как израстнал в гетото с патлака - а бегайте това да ми го слагате до рока.

Фърги и Мърги са малко поп ама ай от мен да мине :lol: :winky: А какъв според теб трябва да е текста на една песен?"Убий ме,обичам те,умри ЩА зема,ти си мъртва за мен" by the all rock динозаври..?
А тия дето са израстнали в гетото с патлака,няма как да ги разбереш поради една простищчка причина..Надявам се сам се досещаш коя е ;)
Малко ти е ограничена културата относно музиката,та поне недей плюй като си босичък :winky:
И да не изключваме,че създателите на хубавата музика,която слушаш,уважават всеки друг стил..Одеве го казах ама пак трябва да се повтаряме..Да не говорим,че и на малкия пръст на най-долната чалгаджийка не можеш да стъпиш!Защо ли?Музикална култура,приятелю,музикална култура :)
Хората си пеят за живота,а ти си хейтвай,никому не пречиш :winky: :guitarist:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 25 Юни 2011, 15:18

joro_e30 написа:
BMW_RIDER написа:Леле, това е за гледам и не вярвам на ушите си. Такива коментари в тая тема.

Фърги и Мърги са малко поп ама ай от мен да мине :lol: :winky: А какъв според теб трябва да е текста на една песен?"Убий ме,обичам те,умри ЩА зема,ти си мъртва за мен" by the all rock динозаври..?
А тия дето са израстнали в гетото с патлака,няма как да ги разбереш поради една простищчка причина..Надявам се сам се досещаш коя е ;)
Малко ти е ограничена културата относно музиката,та поне недей плюй като си босичък :winky:
И да не изключваме,че създателите на хубавата музика,която слушаш,уважават всеки друг стил..Одеве го казах ама пак трябва да се повтаряме..Да не говорим,че и на малкия пръст на най-долната чалгаджийка не можеш да стъпиш!Защо ли?Музикална култура,приятелю,музикална култура :)
Хората си пеят за живота,а ти си хейтвай,никому не пречиш :winky: :guitarist:

Господин разбирач недей ми дава определения и не ми мери музикалната културата ако обичаш и ако не обичаш.

Не хейтвам рапа, както писах на рап се купонясва, и аз хода чат пат, three 6 mafia, 504 boys, Westside connection, DMX, tupac, NWA ги слушах доста преди време. Просто за мен тази музика не е на нивото на рока, както някой колеги бяха я сравнили. Дали заради заряда, дали заради влиянието дали просто защото такива са били годините - 70, 80 , 90-те.
И поне сме автомобилен форум ще ти дам един пример. Вземи едно ферари 458 италия - страхотна кола, последен модел, всички ахкат по нея в момента. На нивото и статуса на Макларън Ф1 от 92ра ли е? Ми не е!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe 328i , Е36 Sedan 316i
Мечтае да кара: E36 M3 , E30 M3 , E31 850csi и все такива гадни стари кочини

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 15:52

Е ти кво каза :mhihi: , рап през 90те нямало ли е ? Имало е ! Има и Сега и е най-слушаната музика факт който няма как да отречеш ти и още колеги ;) Рок е имало , сега не се прави и качествените песни са на дядовците на по 60 ,а след тях ? Спор няма тук защото просто единия стил прогресира ,а другия умира за жалост на повечето хора :) Сигурен съм че не сте запознати но в USA се пробват да възродят рока като го смесват с рап или го правят рап изпълнителите , даже има и стил RapRock ;)

Само да спомена че на Metallica - Nothing Else Matters е гледана 28 милиона пъти в youtube ,a 2pac - Dear Mama да речем е гледана 52 милиона пъти и вие ми сравнявате тази музика с чалгата при положение че е 2 пъти по слушана от рока , е смешно е ... Пичове не всеки москвич е зелен ...
I'm slowly drifting
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от BMW_RIDER » 25 Юни 2011, 17:30

DirtySouth написа:Е ти кво каза :mhihi: , рап през 90те нямало ли е ? Имало е ! Има и Сега и е най-слушаната музика факт който няма как да отречеш ти и още колеги ;) Рок е имало , сега не се прави и качествените песни са на дядовците на по 60 ,а след тях ? Спор няма тук защото просто единия стил прогресира ,а другия умира за жалост на повечето хора :) Сигурен съм че не сте запознати но в USA се пробват да възродят рока като го смесват с рап или го правят рап изпълнителите , даже има и стил RapRock ;)

Само да спомена че на Metallica - Nothing Else Matters е гледана 28 милиона пъти в youtube ,a 2pac - Dear Mama да речем е гледана 52 милиона пъти и вие ми сравнявате тази музика с чалгата при положение че е 2 пъти по слушана от рока , е смешно е ... Пичове не всеки москвич е зелен ...

Ама малко ти е тъпо сравнението. По тая логика понеже в БГ слушат чалга 2 пъти повече и оот рап и от рок я прави най-хубавата музика.
Бил прогресирал вмомента. То и кризата и световния глад прогресират ама незначи че са хубави.
Не ме разбирай погрешно като колегата по горе, щото ако на него му кажа още нещо сигурно ще дойде да ме- " бау уау уау стрелне със патлака"
Както писах и аз слушам и съм слушал рап и аз съм ходил със смъкнати дънки огромна фанела с номер, виках уестсайд и карах баща ми да си сложи спинъри на джипа. Ама съм бил на 14-15. И сега като се замился просто е смешно. Хубавата музика си носи послание и заряд. Обичаш някакви статистики - е бях на ac/dc имаше към 80 000 човека. Бях на Металика пак толкова, на sonisphere пак толкова. Тука някой рапър да е събирал повече от 5-10К и то повечето на по 15 дето днеска са рапъри , утре са скейтъри, други ден незнаят кво са.

Направо се чуда закво вода тоя спор.Толкова е безсмислен

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 17:50

Не че нещо ама БГ не е целия свят :kuku: само да ти кажа за да дойдат металика ac/dc и други подобни групи в БГ какво ти говори това ? Че вече не са на топ класацията и са закъсали толкова че са почнали да обикалят страни от 3тия свят да правят концерти , е сори брат ама на lil wayne просто тука няма кой да му плати толкова че да дойде ;)
I'm slowly drifting
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Юни 2011, 18:02

BMW_RIDER написа:...

я да добавя още един пирон в ковчега на рапърите :mhihi: :mhihi: :mhihi:
няк'во мижаво концертче, няк'ва умряла публика- жив ташак са тея рокаджии, за нищо не стават... Когато рапър постигне това: http://www.youtube.com/watch?v=Y0gi57BGSHA ми се обадете, ще го призная... в описанието на клипа има едни дребни подробности, метнете едно око :winky:
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от DirtySouth » 25 Юни 2011, 18:08

Ковчега на рапарите дето е приготвен за рока защото няма вече под 60 дето да го правят ? :mhihi: Ох така не се бях смял от доста време толкова НЕкомпетентни мнения ... Сякаш съм в опел форума и ми говорят колко са зле BMW , там става подобен смях :mhihi:
I'm slowly drifting
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: e39 530d Touring
Мечтае да кара: e30 m3;e34 m5;e31

Мнение от joro_e30 » 25 Юни 2011, 18:16

BMW_RIDER написа:
DirtySouth написа:Е ти кво каза :mhihi: , рап през 90те нямало ли е ? Имало е ! Има и Сега и е най-слушаната музика факт който няма как да отречеш ти и още колеги ;) Рок е имало , сега не се прави и качествените песни са на дядовците на по 60 ,а след тях ? Спор няма тук защото просто единия стил прогресира ,а другия умира за жалост на повечето хора :) Сигурен съм че не сте запознати но в USA се пробват да възродят рока като го смесват с рап или го правят рап изпълнителите , даже има и стил RapRock ;)

Ама малко ти е тъпо сравнението. По тая логика понеже в БГ слушат чалга 2 пъти повече и оот рап и от рок я прави най-хубавата музика.
Бил прогресирал вмомента. То и кризата и световния глад прогресират ама незначи че са хубави.
Не ме разбирай погрешно като колегата по горе, щото ако на него му кажа още нещо сигурно ще дойде да ме- " бау уау уау стрелне със патлака"
Както писах и аз слушам и съм слушал рап и аз съм ходил със смъкнати дънки огромна фанела с номер, виках уестсайд и карах баща ми да си сложи спинъри на джипа. Ама съм бил на 14-15. И сега като се замился просто е смешно. Хубавата музика си носи послание и заряд. Обичаш някакви статистики - е бях на ac/dc имаше към 80 000 човека. Бях на Металика пак толкова, на sonisphere пак толкова. Тука някой рапър да е събирал повече от 5-10К и то повечето на по 15 дето днеска са рапъри , утре са скейтъри, други ден незнаят кво са.

Направо се чуда закво вода тоя спор.Толкова е безсмислен

Виж сега колега,далече си от идеята на тоя стил!Хип-хопа не е само както го каза ти"бау-уауу-уау".
За 14-15те..кво да ти кажа..Гледам как младото поколение ходят с кобинки,дълги мазни коси,мешки..че и забравят да се къпят :lol: :lol: Това стил ли е?Ниска музикална култура пак ти го казвам!
На колко инструмента можеш да свириш?Китара,пиано?Нещо друго?Не ми отговаряй!Знам!На нищо :lol:
И внимавай да не те издебна,да те стрелна със патлака "бау-уау-уау" :bang: :kuku:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 25 Юни 2011, 18:24

DirtySouth написа:Ковчега на рапарите дето е приготвен за рока защото няма вече под 60 дето да го правят ? :mhihi: Ох така не се бях смял от доста време толкова НЕкомпетентни мнения ... Сякаш съм в опел форума и ми говорят колко са зле BMW , там става подобен смях :mhihi:

леееко си се объркал, че няма млади да свирят рок- има повече от достатъчно, и то добре се справят. това, че ти не си ги чувал е разбираемо, не слушаш такава музика... имам прост въпрос- като е толкова велика тая музика рапа, я ми кажи 20 изпълнителя задържали се дълго... под дълго разбирай 15+г.- повече и не мога да искам, че то от 20г. има рап...
Като каза, че рока го свирят няк'ви на 60+г. я ми кажи и друго- колко от днешните звезди на рапа, ще ги има след 40+г. :?: ако приемем, че дотогава ще са живи де... ще има ли на кой да кажеш "рап динозавър" :?:

ПС: Ей ти и гадна чалгаджийка със 150 000 публика... та кой рапър казваш прави такива концерти :?: едни динозаври събират 250 000 (умиращи и то), няк'ва в Сърбия събира 150 000 (с проста чалга), къде ги големите рапъри :?:
http://www.youtube.com/watch?v=rjYakcwJy2c

ПС2: бил велика музика рапа- може, зависи колко ти е акъла :dunno:
Изображение
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата