Бокс..

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

вълкодав
Аватар
Кара: go na 3ki :)

Re: Бокс..

Мнение от RSxRacer » 25 Юни 2011, 17:02

Мен ми е интересно кое е по-добре? Бокс или КикБокс...
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 25 Юни 2011, 17:45

RSxRacer написа:Мен ми е интересно кое е по-добре? Бокс или КикБокс...

В смисъл за какво? Да тренираш или ? Ако е за тренировка и двата спорта са хубави, развиват се доста мускулни групи, белите дробове, краката.. и цялото тяло общо взето :)
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 25 Юни 2011, 18:04

Витанов написа:

В смисъл за какво? Да тренираш или ? Ако е за тренировка и двата спорта са хубави, развиват се доста мускулни групи, белите дробове, краката.. и цялото тяло общо взето :)

По-скоро е за влизане във форма. Преди съм тренирал джудо и съвсем малко кикбокс,но след едно ПТП получих малко проблеми в кръста и бях принуден да се откажа,сега пак искам да почна понеже не мога да се търпя такъв :)
20 кинта Рушвет,50 кинта Бензин, 100 кинта Задни Гуми - Да си в www.BMWPower-bg.net БЕЗЦЕННО
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 25 Юни 2011, 18:15

Не съм специалист, но ще ти кажа какво мисля. Можеш да започнеш със лека атлетика, със нея развиваш също цялото тяло, като най вече краката и белите дробове, но не си мисли, че не се натоварват и други мускули, напротив, когато тичаш цялото тяло е под напрежение.. паралелно със това едно плуване ще се отрази много добре, но ако ти се тренира боен спорт можеш примерно със бокс да започнеш, но там пък много бой се носи това трябва да ти е ясно. Може да продължиш отново със джудото, защото вече си го тренирал и няма да започваш от А-Б. Това вече е твой личен избор, аз бокс не съм тренирал никога.. преди време за няколко години тайкондо спортувах, но беше повече за кеф и като спорт и не съм го проемал насериозно :) Спорт какъвто и да е, е много по добре от бездействие през свободното време :)

п.п. Тук мисля, че имаше колеги дето са тренирали бокс, те могат по добре да ти кажат дали е препоръчително като си имал проблеми с кръста да се захващаш със такъв спорт.
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520i

Мнение от emil_shumanov » 25 Юни 2011, 18:49

Ако имаш проблеми с кръста въобще не се захващай с БОКС. Ако изкаш може да се занимаваш с БОКС, но просто като хоби нищо повече и трябва много да внимаваш. Може да попиташ всеки треньор във всяка зала, като му обясниш за проблема си той ще прецени. Тук компетентен отговор ми се струва, че няма да получиш.

кандидат дрифтър
Аватар
Кара: 535d M-sport
Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..

Мнение от boksioraE39 » 25 Юни 2011, 20:08

Много ясно че бокс.
Изображение
https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 25 Юни 2011, 20:19

boksioraE39 написа:

Много ясно че бокс.

защото?

Витанов написа:... Можеш да започнеш със лека атлетика, със нея развиваш също цялото тяло, като най вече краката и белите дробове, но не си мисли, че не се натоварват и други мускули, напротив, когато тичаш цялото тяло е под напрежение.. паралелно със това едно плуване ще се отрази много добре, но ако ти се тренира боен спорт можеш примерно със бокс да започнеш, но там пък много бой се носи това трябва да ти е ясно. Може да продължиш отново със джудото, защото вече си го тренирал и няма да започваш от А-Б. Това вече е твой личен избор, аз бокс не съм тренирал никога.. преди време за няколко години тайкондо спортувах, но беше повече за кеф и като спорт и не съм го проемал насериозно :) Спорт какъвто и да е, е много по добре от бездействие през свободното време :)

п.п. Тук мисля, че имаше колеги дето са тренирали бокс, те могат по добре да ти кажат дали е препоръчително като си имал проблеми с кръста да се захващаш със такъв спорт.

Лека атлетика не е за мене понеже мразя безсцелното бягане,плувам когато имам време,но за съжаление това е рядко.Общо взето не мързелувам много,защото работата ми не го позволява.По цял ден съм в движение.Нямам някакви спортни надежди за да мисля за яденето на бой.По-скоро ми трябва за раздвижване на ръцете и отчасти на краката,може би и за самоотбрана като цяло.
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 25 Юни 2011, 20:33

Няма да ме разбереш. :yes:
Изображение
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 25 Юни 2011, 20:37

boksioraE39 написа:Няма да ме разбереш. :yes:

Е нали за това питам кое е по-добре,за да получа мнения.Обясни пък дали ще те разбера е друга тема... :bchug:
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 25 Юни 2011, 21:02

RSxRacer написа:

Е нали за това питам кое е по-добре,за да получа мнения.Обясни пък дали ще те разбера е друга тема... :bchug:

Значи не мога да ти дам точно обяснение "защо" просто от личен опит ще ти кажа че за мен бокса е много по-ефективния и красивия спорт,бях на 16-когато в Славия решиха да играем с момчетата от кикбокса и се случваше следното те ритат примерно с лоукик и на всеки техен удар с крак отнясят по-един хубав десен прав а имаше и маркучи който се опитваха да ритат в главата и падат като круши не примерно от тежък удар а от това че гарда им пада и просто не са стабилни,говоря са кикбоксьори на горе-доло средно ниво с който няколко пъти съм играл,примерно пък Валентин Вълев-питбула (много готин пич) ще смачка много боксьори със своя кик бокс защото на него и бокса и краката са му много добре,има страшна взривност и е много прибран + това повечето кикбоксьори гледат да наблягат повече само на чистия бокс защото само с крака не става.. :mhihi: Само сега да не почнете да вадите машинте от К1,аз говоря принципно и т'ва мнение си е мое. Примерно да праснеш човек на улицата с крак в главата го могат мноого малко хора в България.. а махачи на балтий колкото щеш.. :mhihi: 2006 година щях да играя на едно състезание по-кикбокс обаче нашите се отказаха щото трябвало 6-задължителни удара с крак във всеки рунд и така и не играх а може само т'ва да е било оправдание защото не знам дали го има т'ва с задължителните удари. Бе който к'вото го влече важното е да се спортува нещо..
Изображение

вълкодав
Аватар

Мнение от RSxRacer » 25 Юни 2011, 21:21

boksioraE39 написа:
RSxRacer написа:

...решиха да играем с момчетата от кикбокса и се случваше следното те ритат примерно с лоукик и на всеки техен удар с крак отнясят по-един хубав десен прав а имаше и маркучи който се опитваха да ритат в главата и падат като круши не примерно от тежък удар а от това че гарда им пада и просто не са стабилни,говоря са кикбоксьори на горе-доло средно ниво с който няколко пъти съм играл,...

с това уточнение е добре да се знае :)
www.bizzart.info
Изображение
Изображение

кандидат дрифтър
Аватар

Мнение от boksioraE39 » 25 Юни 2011, 21:23

Кое е добре да се знае?
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Pavel Marinov » 28 Юни 2011, 14:01

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Bmw x5 4.4
Мечтае да кара: Муха

Мнение от ditko1 » 28 Юни 2011, 15:56

Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Юни 2011, 19:00

ditko1 написа:Хайдеее събота http://www.youtube.com/watch?v=8gRgA9EZ ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MxQ9ebKSPgY
David Haye Is Ready.........
:bowdown: :bowdown: :bowdown:

Задължително.. като знам и двамата как се дънят оставам без фаворит.. някакви прогнози? да поразцъкаме малко семки.. :lol:
по кой канал може да се гледа тая среща, че нещо не намирам никакво инфо..

гледах последната среща на Любо Симеонов срещу Джими Амбриз.. :mhihi: интересно беше, но много кратко... в туба го няма все още, но във вбокса може да е качен, а аз нямам достъп. Ако на някой му се занимава може да провери и да го качи тук да видят и други как се бие гребеца :lalala:

http://topsport.ibox.bg/news/id_859265257
I am beton!

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата