България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.
Модератор: Общи модератори
- Nukem
- старши ентусиаст
-
- Кара: e36 318is M44
- Мечтае да кара: камаро.
Re: България в близките 10 години. Поглед в бъдещето.
Прав си разбира се и аз го видях това в старата фирма, идват току що завършили студентчета с претенций а не знаят неща който аз знаех във 3-ти курс и искат да работят и да взимат колкото нас!
Но, аз в предния си пост под "млади хора" имах предвид човек на 30г. завършил и с поне 5г. стаж, от тях имам предвид че няма вече балами!
Но, аз в предния си пост под "млади хора" имах предвид човек на 30г. завършил и с поне 5г. стаж, от тях имам предвид че няма вече балами!
Германеца кадет бутне друг не може да бутне така!!!
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i m52
Поглед в бъдещето. 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- Nukem
- старши ентусиаст
-
Само дето при нас вместо зомбита ще ни залеят мангустите!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
Nukem написа:...Но, аз в предния си пост под "млади хора" имах предвид човек на 30г. завършил и с поне 5г. стаж, от тях имам предвид че няма вече балами!
Аааа, това са млади специалисти- затова не съм те разбрал

Абсолютно.ms написа:... никак не върви да си сополанко на 18-19г., току-що завършил и да искаш заплата като човек с 10-15г. стаж и опит в областта...

Те са си резон,ама гледам сега и на тях им съставят програми от ЕС.Nukem написа:Само дето при нас вместо зомбита ще ни залеят мангустите!

- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
Само дето при нас вместо зомбита ще ни залеят мангустите!-щтеше да ги оправи
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- ms
-
-
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
niki0007 написа:Само дето при нас вместо зомбита ще ни залеят мангустите!-щтеше да ги оправи
ms написа:само заради това ме е яд, че не е успял...
Расси-та такива...niki0007 написа:да сега сьпуна щте ше да е бесплатен

Последна промяна bavarec на 24 Юни 2011, 21:24, променена общо 1 път
- niki0007
- кандидат ентусиаст
-
- Nukem
- старши ентусиаст
-
niki0007 написа:Само дето при нас вместо зомбита ще ни залеят мангустите!-щтеше да ги оправи
Жалко е найстина, нали се сещате, че историята я пишат победителите, ако беше победил той какво ли щяхме да учим в учебниците!
Ама бялата книжка си ми стой в библиотечката

- ms
-
-
нещо ти трепери ръката... от ЕГН-то ли е или от вълнение 

- ((:BuKcu:))
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: F32 M4
Не знам за след 10 години, но животът може да върви към прогрес още от сега, просто....малкоооо трябва да почнат да се гледат националните интереси, а не индивидуалните. Да се изкоренят някои български черти от характерите и ще може да се гледа по-глобално.
- Larbi
- Потребител
-
- Кара: каквото има
- Мечтае да кара: FERRARI 458 Italia
Честно казано който вярва, че след 10 години ще е същото или по-добре от сега просто гледа някой друг филм. Виждам как цялата електорална маса повярвала на поредните розови обещания за светло бъдеще се втурва на изборите на есен.
Просто никога няма да се събудите нали? Ама то така ви харесва. Ваш избор. Ако не стане някой голям катаклизъм, то след 10 години (защото е такава темата) ще са се случили няколко неща.
1. Много хора ще са избягали от хубавия живот, високите заплати и културното отношение тук.
2 Много Хора ще са се самоубили или просто измрели заради непосилните лихви и тем подобни задължения които нарастват всеки ден. Примерно има много хора които изплащат жилища и са се хванали за хорото за 20-30 години. Ако в един момент се стане колапс в цените и човека изплаща жилище за 150 000 лв. , а утре същото струва вече 75 000 и от друга страна банките вдигнат лихвите какво правим? Не забравяйте, че преди старта на така наречената криза повечето хора имаха скътани пари и не беше толкова лошо, но сега на всички им свършиха вече парите и работата отива на изуй гащи
3. Може да се стигне до военно положение, защото колко и робски народ да сме и да си такова тихо, все може да стане нещо като в арабския свят - уж случайно всички се вдигат на бунт срещи нещо, там лидерите тук като цяло.
Не съм песимист, а реалист и гледам добре и чета между редовете за разликата от масата зомбирани и смачкани хора
Просто никога няма да се събудите нали? Ама то така ви харесва. Ваш избор. Ако не стане някой голям катаклизъм, то след 10 години (защото е такава темата) ще са се случили няколко неща.
1. Много хора ще са избягали от хубавия живот, високите заплати и културното отношение тук.
2 Много Хора ще са се самоубили или просто измрели заради непосилните лихви и тем подобни задължения които нарастват всеки ден. Примерно има много хора които изплащат жилища и са се хванали за хорото за 20-30 години. Ако в един момент се стане колапс в цените и човека изплаща жилище за 150 000 лв. , а утре същото струва вече 75 000 и от друга страна банките вдигнат лихвите какво правим? Не забравяйте, че преди старта на така наречената криза повечето хора имаха скътани пари и не беше толкова лошо, но сега на всички им свършиха вече парите и работата отива на изуй гащи

3. Може да се стигне до военно положение, защото колко и робски народ да сме и да си такова тихо, все може да стане нещо като в арабския свят - уж случайно всички се вдигат на бунт срещи нещо, там лидерите тук като цяло.
Не съм песимист, а реалист и гледам добре и чета между редовете за разликата от масата зомбирани и смачкани хора

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
Самия факт , че го вярваш това , те превръща в зомби
България след 10 години ще е с красиви курорти , пусти села и ... фасадна топлоизолация
. Надявам се да се подобри положението със селското стопанство , щото колкото и да плюят селския изказ на Бойко , наистина трябва да се наблегне много силно на този отрасъл . Ест. държавата трябва много да помогне , защото е парадокс , една страна като България да внася храни . В Кипър почва внасят и на голите камъни правят градини , ние тук ...
Също предполагам , че ще идват и все повече туристи - от всяка една гледна точка това е добре , защото някой туристи са и потенциални инвеститори .
А не трябва да забравяме и че минахме (минаваме) през една от най-големите финансови кризи в света и честно казано , минахме "метър" . Това ме кара да си мисля , че мечтите на някой - да се опраим - може и да се сбъднат донякъде .

България след 10 години ще е с красиви курорти , пусти села и ... фасадна топлоизолация

Също предполагам , че ще идват и все повече туристи - от всяка една гледна точка това е добре , защото някой туристи са и потенциални инвеститори .
А не трябва да забравяме и че минахме (минаваме) през една от най-големите финансови кризи в света и честно казано , минахме "метър" . Това ме кара да си мисля , че мечтите на някой - да се опраим - може и да се сбъднат донякъде .