Кради, Кради Made in BG

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: му се с шпер

Re: Кради, Кради Made in BG

Мнение от Nikito_nn » 27 Юни 2011, 15:46

Абе сегашните песни в стил "тъжни негри" не ме кефят нещо, но незнам какво и е на песничката която е пуснал автора на темата. Мен лично си ме кефи адски много и в колата само това слушам от 2 дни :mhihi:

А това изказване че интелигентните хора не слушали такава музика :no: :no: :no:
Ами аз не претендирам, че съм най-интелигентният човек на света, но познавам доста интелигентни хора на които им харесват подобни песни.

Аз пък примерно немога да понасям "жица" (под каквато и да е форма), ами слушал съм има една две добри песни дето са класика, ама немога да си я пусна таз музика и да й се изкефя, ами гадна ми е. Обичам по ритмичната музика. Принципно всякаква слушам, но в колата най-често преобладаващо е черното :yes:

И сега какво да спадам ли към утайките или какво.... :mhihi:
BMW - the POWER
Изображение - малолитражка
Изображение - М3
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Юни 2011, 16:43

kemakozeE36 написа:песента както повечето бг песни не ме кефи :bang:

Доста грозно изказване...
Ама не те кефи, щото е БГ или щото просто не е яко? Ма ако ти пусна няква музика и ще си кажеш "брее, ми тва много добро" и после като ти кажа, че е БГ и погледа се променя и вече коментара е "ми става, не е лошо, ма е БГ бе дееба, не струва..."

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Юни 2011, 17:05

Съвета ми към всички фенове на рапа е да поживеят още 10-15 годинки и после пак да си помислят над темата що е рап и може ли да се прави сравнение с рока.

Даже си мисля да сменя името на темата РАП VS РОК

http://www.youtube.com/watch?v=25QAcUBLt3o
http://www.youtube.com/watch?v=ZwUyT1rD ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=MG-Ww77jA44
http://www.youtube.com/watch?v=3udpdEkW6go
http://www.youtube.com/watch?v=RHsNLp0Opog
http://www.youtube.com/watch?v=UfhiE3Jn-NA :yes:

Лично аз не познавам човек, който да не е заклатил глава на поне едно от тези парчета, като включвам върли чалгаджий, рокаджйи, хард мелати и др. и др. това са една малка част от класиките в рапа, който няма кой знае какво минало, но бъдеще мисля че тепърва предстои :)
Колега не сменяй заглавието на темата, защото спора е безумно глупав.. рока никога няма да умре, ама никога.. дори и да няма нови банди феновете ще си слушат старите парчета, които пък от своя страна ще се актуални сигурно докато съществува човечеството :lol: просто тези класики колкото по стари стават, толкова хората повече ги харесват, отделно че сега музиката знаем как се прави и с какви цели, не да достигне до сърцата на хората, а по скоро джобовете им..същото е и с рапа прави се една песен хубава, тя става хит и за да се реализират печалби албума се пълни със шитове измислени набързо, колкото за пълнеж и това е.. :banghead:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

Lulin Boys Cska Sofia
Аватар
Кара: го на все по силни тройки, е46 330i
Мечтае да кара: ///M4™ /G65 ////AMG

Мнение от HeBePeH » 27 Юни 2011, 17:18

Песента е много силна , клипа е добре замислен , но съм против човека който е направен ато Исус Христос
Американски форум: питаш и ти отговарят.
Руски форум: питаш и те питат.
Български форум: питаш и ти обясняват колко си ТЪП
.

Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от pampo » 27 Юни 2011, 17:25

DirtySouth написа: Ох така не се бях смял от доста време толкова НЕкомпетентни мнения ...

Верно си е тва. Тука освен коментарите на joro_E30 (и няколко други колеги след него) всички други мерат пишки на разни несравними величини. Рапа ли е по-як или рока, ма кое от къде и как и защо е тръгнало, корени, история, нема братче. Едните викат АцДц (дето ще ме извинявате е една от най-големите чалги в рока и групи като Пинк Флойд да кажем, ги слагат не в малкия си джоб, ми не знам къде) Другите викат, че Рапа била най-слушаната музика в света, тва по каква точно статистическа справка го разбрахте, гледанията в тубата на клип на Лил Уейн, или Акан, или другите Гей-рап звезди. Я се осъзнайте, бе пичове! Всяка музика си има фенове и нещо ценно, даже и циганската музика, дето нахранихте инструментално кине глави, и тва да се прави музикално състезание кое е по-по-най е най-голямата грешка. Музиката не е спортна дисциплина и за всяка музика си има време, място фенове и т.н. Кефете се на "вашата" музика и оставете хората да си обсъждат "долнопробния" рап и така.

Иначе по темата, тоя точно трак е доста силен и "подложката му" също е направена много яко според мен, текста също.
Последна промяна pampo на 27 Юни 2011, 17:42, променена общо 2 пъти

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Делян » 27 Юни 2011, 17:26

Nikito_nn написа:Абе сегашните песни в стил "тъжни негри" не ме кефят нещо, но незнам какво и е на песничката която е пуснал автора на темата. Мен лично си ме кефи адски много и в колата само това слушам от 2 дни :mhihi:

А това изказване че интелигентните хора не слушали такава музика :no: :no: :no:
Ами аз не претендирам, че съм най-интелигентният човек на света, но познавам доста интелигентни хора на които им харесват подобни песни.

Аз пък примерно немога да понасям "жица" (под каквато и да е форма), ами слушал съм има една две добри песни дето са класика, ама немога да си я пусна таз музика и да й се изкефя, ами гадна ми е. Обичам по ритмичната музика. Принципно всякаква слушам, но в колата най-често преобладаващо е черното :yes:

И сега какво да спадам ли към утайките или какво.... :mhihi:

Напълно споделям мнението :yes:
Само в колата ми дето преобладава хаус и денс, а не черно.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: по Аутобан А14 и А9
Мечтае да кара: ALPINA B7 S Turbo Coupé E24

Мнение от Alpina_Johnnie » 27 Юни 2011, 18:57

pampo написа:
DirtySouth написа: Ох така не се бях смял от доста време толкова НЕкомпетентни мнения ...

Верно си е тва. Тука освен коментарите на joro_E30 (и няколко други колеги след него) всички други мерат пишки на разни несравними величини. Рапа ли е по-як или рока, ма кое от къде и как и защо е тръгнало, корени, история, нема братче. Едните викат АцДц (дето ще ме извинявате е една от най-големите чалги в рока и групи като Пинк Флойд да кажем, ги слагат не в малкия си джоб, ми не знам къде) Другите викат, че Рапа била най-слушаната музика в света, тва по каква точно статистическа справка го разбрахте, гледанията в тубата на клип на Лил Уейн, или Акан, или другите Гей-рап звезди. Я се осъзнайте, бе пичове! Всяка музика си има фенове и нещо ценно, даже и циганската музика, дето нахранихте инструментално кине глави, и тва да се прави музикално състезание кое е по-по-най е най-голямата грешка. Музиката не е спортна дисциплина и за всяка музика си има време, място фенове и т.н. Кефете се на "вашата" музика и оставете хората да си обсъждат "долнопробния" рап и така.

Иначе по темата, тоя точно трак е доста силен и "подложката му" също е направена много яко според мен, текста също.

:bowdown:

и един линк към "истинският" РАП
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: на изпарения
Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355

Мнение от xpl0d » 27 Юни 2011, 20:19

pampo написа:...ма кое от къде и как и защо е тръгнало, корени, история, нема братче...

Хех, те повечето тука не могат да ти кажат хипи-хопа от кои три важни под-жанра да го кажа се състои ти корени и история търсиш. Не само че няма, ми няма и да има. То погледни само какъв е критерия за добра/лоша песен - има добър бас - баси якото, няма бас(примерно) - баси тъпата песен. Тва само за пример го давам, но по принцип на такива елементарни принципи се оценява дадената "негърска" песен. Пък за олд скуул хитс феновете да не говорим, повечето само знаят, че дадената песен/изпълнител е олд скуул пускат разни линкове, ама да ги питаш да ти обяснят как, защо и т.н. има да мълчат като.....сещате се.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 27 Юни 2011, 20:52

Кво ми сравнявате двата отдавна починали жанра - Хип-Хоп и Рок?
И двете бяха големи култури и и двете си заминаха одавна, особено Хип-Хопа.
Днешния рок не е вече рок, а най-свестния рапър днес е бял, тъйче правете си сметка....
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30

Мнение от zzuzi » 27 Юни 2011, 21:04

Е тука се изсра с големия гъз.А кой жанр е живия-тоя с 15 годишни лигави лапета дето се имат за музиканти?Или наще цигании с крадените текстове?Щото аз друга читава музика освен черното и рока не знам да има.Има и блус де,ма тва едва ли си го чувал.
Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 27 Юни 2011, 21:18

zzuzi написа:Е тука се изсра с големия гъз.А кой жанр е живия-тоя с 15 годишни лигави лапета дето се имат за музиканти?Или наще цигании с крадените текстове?Щото аз друга читава музика освен черното и рока не знам да има.Има и блус де,ма тва едва ли си го чувал.

Живите жанрове са днешните "хип-хоп" песничките на ония дето се кефят на блинг блинг, чалгата и тийн метъла.
Добрата музика се намира в миналото ;)
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от zazomazo » 27 Юни 2011, 21:27

zzuzi написа:....Има и блус де,ма тва едва ли си го чувал.

не им споменавай за блус, че за доста от писалите в темата "блус" не е музикален стил, а танц м/у двама човека...:mhihi:
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 27 Юни 2011, 21:32

zazomazo написа:..."блус" не е музикален стил, а танц м/у двама човека...:mhihi:

не е стил, не е и танц бе, друго е... ама те децата де да знаят :mhihi:
Изображение
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 27 Юни 2011, 21:40

Добрата музика се намира в миналото.

Като гледам как вървят нещата се замислям, че далеч не само музиката, а доста други стойностни неща останаха в миналото..

http://www.youtube.com/watch?v=BYeU07kj ... re=related :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от makaveli316 » 27 Юни 2011, 21:46

Витанов написа:Добрата музика се намира в миналото.

Като гледам как вървят нещата се замислям, че далеч не само музиката, а доста други стойностни неща останаха в миналото..

http://www.youtube.com/watch?v=BYeU07kj ... re=related :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Ти мани, ми гледай само с кви коли се дърпат хахахаха :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата