Трудно се намира работа в днешно време
Модератор: Общи модератори
Re: Трудно се намира работа в днешно време
Абе така е, но доста хора си казват " няма да работя за 300лв." и търсят с месеци работа за повече, но през това време не се трупа някакъв опит(какъвто и да е) ами се седи пред компа промерно..
I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
saleen написа:По шопско може и да е така, но в прованса положението откъм работа е много зле.
Сигурна съм,но аз примерно ако имах къща с гараж и талант, бих правила нещо за допълнително...а коли,я ракия ..

Витанов написа:Абе така е, но доста хора си казват " няма да работя за 300лв." и търсят с месеци работа за повече, но през това време не се трупа някакъв опит(какъвто и да е) ами се седи пред компа промерно..
За това говорех

Много като тебе вече плакаха ...
Syjalqvam , che pisha na latinicata , no gledam che postoqnno rabotodatelite sa winowni ... DA AMA NE.
Kato rabotodatel(naslednik) pri zaplata ot 1500-2000 kogato ima poveche rabota , rabotnoto wreme e plavashto w smisyl takuw ako ima rabota e ot 10 do kum 16 chasa , ako nqma rabota ima "dejuren" ot ekip 6 choveka edin sedi.
Emi prez 2-3 sedmici , uvolnqvam chovek zashtoto reshil da otkradne 5-10 lv , na avanta mineralna voda si wzima , udrq kolite i ne si priznava.
Ne se pravete na svetsi povecheto zashtoto , pri perfektni usloviq.... osigurovki , zaplata ... kogato e hubavo vremeto , skara .. bira i wse nedowolni i kradat.
Taka shte e , mantaliteta si ni e takuw i towa si e.
Kato rabotodatel(naslednik) pri zaplata ot 1500-2000 kogato ima poveche rabota , rabotnoto wreme e plavashto w smisyl takuw ako ima rabota e ot 10 do kum 16 chasa , ako nqma rabota ima "dejuren" ot ekip 6 choveka edin sedi.
Emi prez 2-3 sedmici , uvolnqvam chovek zashtoto reshil da otkradne 5-10 lv , na avanta mineralna voda si wzima , udrq kolite i ne si priznava.
Ne se pravete na svetsi povecheto zashtoto , pri perfektni usloviq.... osigurovki , zaplata ... kogato e hubavo vremeto , skara .. bira i wse nedowolni i kradat.
dani90 написа:Syjalqvam , che pisha na latinicata , no gledam che postoqnno rabotodatelite sa winowni ... DA AMA NE.
Съгласен с тебе, като човек сменил доста работодатели.. и съм забелязал едно нещо в живота си до сега, не знам дали си въобразявам, но винаги на хубави работи застъпват егати тъпите парчета и с лека ръка си пилеят шанса и правят глупости на хубавата работа..а има хора серизни и работливи, които с години не могат да се докопат до хубава/платена работа..

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- Ronka
- русата мафия!
-
То по тая логика да си честен няма смисъл ... 

- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
Дани, не сподели от къде си.
Може някой колега да се навие да дойде при теб да бачка и да е доволен
Може някой колега да се навие да дойде при теб да бачка и да е доволен

- taran
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: каквото набара:)
Съгласен с тебе, като човек сменил доста работодатели.. и съм забелязал едно нещо в живота си до сега, не знам дали си въобразявам, но винаги на хубави работи застъпват егати тъпите парчета и с лека ръка си пилеят шанса и правят глупости на хубавата работа..а има хора серизни и работливи, които с години не могат да се докопат до хубава/платена работа..
[/quote]
Най-вероятно-щото най-добре цункат г@@...ръка,исках да кажа.Едно от основните качества търсени от болшинството нашенски работодатели...

Най-вероятно-щото най-добре цункат г@@...ръка,исках да кажа.Едно от основните качества търсени от болшинството нашенски работодатели...
Ronka написа:То по тая логика да си честен няма смисъл ...
Има смисъл, но да се докажеш като честен човек отнема доста време, докато мошенниците се доказват доста по бързо.. мое мнение разбира се. Случвало ми се е да връщам пари на последния ми работодател, защото беше забравил, че ми е платил аванс.. аз ги взех и се замислих тоя човек ми дава хляб и лошо от него не съм видял, защо да постъпвам алчно? и ги върнах. Просто така са ме възпитали..

I am beton!
- Ronka
- русата мафия!
-
Витанов написа:Ronka написа:То по тая логика да си честен няма смисъл ...
Има смисъл, но да се докажеш като честен човек отнема доста време, докато мошенниците се доказват доста по бързо.. мое мнение разбира се. Случвало ми се е да връщам пари на последния ми работодател, защото беше забравил, че ми е платил аванс.. аз ги взех и се замислих тоя човек ми дава хляб и лошо от него не съм видял, защо да постъпвам алчно? и ги върнах. Просто така са ме възпитали..На който казах ми се изсмя в лицето и разбира се коментари от сорта "тоя не е в час" и т.н.
Всеки си знае,някои могат да играят и го правят..тея дето не могат..ги хващат

Аз съм правила същото и не съм слушала тъпи коментари,аре нЕма нужда

- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.
Никой не мое ма връне на селу!
- ms
-
-
- Кара: Кенеф от Инголщат
saleen написа:В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.

бизнесмените да не ми скачат колко са честни- тука бизнес честно НЕ МОЖЕ да се върти...
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92
saleen написа:В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
Значи не е лошо да си честен и да си пич, лошото е честните хора са и съвестни, и повечето шефчета акто надушат че си пич вършиш работа и т,н почват да те мачкат и да те експлатират.
А нЕ готините, дето лъжат краднат и въртат даалверки, шефчето вижда че са светнати и не ги тормози и не издевателства над тех.
В БГ това е истината която съм остановил.
А нЕ готините, дето лъжат краднат и въртат даалверки, шефчето вижда че са светнати и не ги тормози и не издевателства над тех.
В БГ това е истината която съм остановил.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- saleen
- старши ентусиаст
-
- Кара: Тъпата кака да маа с черпака
- Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
- Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....
Ми така е, бият с камшика коня, който тегли каруцата, не умрелия му събрат. А тия дето не вършат работа, шефовете ги ползват за друго- интрижки, кой какво казал за началството, кой с кого си легнал и така. Хора има за всичко.
Никой не мое ма връне на селу!
- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
deyan-enchev написа:^за банките в БГ имаш предвид че в момента не им е цветущо положението, а шуробаджанащината ги тресе с пълна сила.
Няма работни места - има само връзки, и обявите се пускат колкото да се покрият правните изисквания по наемане на нов персонал.
Те тва го заявявам и аз на 1000% от много близък досег - оказа се че в една банка имам познати и ... се яви кандидат , който доста по-добре се познаваше с моите познати

Тази пролет аз се сетих че
положението е кофти в момента но идва летния сезон ....няма срамна работа
и взех монтажните инструменти и хайде на бачкане . Август ми предстои същия филм - намиране на работа и този път ще има сериозни корекции на иначе и без това добрата автобиография