Трудно се намира работа в днешно време

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Трудно се намира работа в днешно време

Мнение от Витанов » 28 Юни 2011, 19:31

Абе така е, но доста хора си казват " няма да работя за 300лв." и търсят с месеци работа за повече, но през това време не се трупа някакъв опит(какъвто и да е) ами се седи пред компа промерно..
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 28 Юни 2011, 19:32

saleen написа:По шопско може и да е така, но в прованса положението откъм работа е много зле.

Сигурна съм,но аз примерно ако имах къща с гараж и талант, бих правила нещо за допълнително...а коли,я ракия .. :paranoid: :mrgreen:

Витанов написа:Абе така е, но доста хора си казват " няма да работя за 300лв." и търсят с месеци работа за повече, но през това време не се трупа някакъв опит(какъвто и да е) ами се седи пред компа промерно..

За това говорех :yes:
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

Потребител
Аватар
Кара: '00 S3

Мнение от dani90 » 28 Юни 2011, 19:41

Syjalqvam , che pisha na latinicata , no gledam che postoqnno rabotodatelite sa winowni ... DA AMA NE.

Kato rabotodatel(naslednik) pri zaplata ot 1500-2000 kogato ima poveche rabota , rabotnoto wreme e plavashto w smisyl takuw ako ima rabota e ot 10 do kum 16 chasa , ako nqma rabota ima "dejuren" ot ekip 6 choveka edin sedi.

Emi prez 2-3 sedmici , uvolnqvam chovek zashtoto reshil da otkradne 5-10 lv , na avanta mineralna voda si wzima , udrq kolite i ne si priznava.

Ne se pravete na svetsi povecheto zashtoto , pri perfektni usloviq.... osigurovki , zaplata ... kogato e hubavo vremeto , skara .. bira i wse nedowolni i kradat.

Taka shte e , mantaliteta si ni e takuw i towa si e.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Юни 2011, 19:52

dani90 написа:Syjalqvam , che pisha na latinicata , no gledam che postoqnno rabotodatelite sa winowni ... DA AMA NE.

Kato rabotodatel(naslednik) pri zaplata ot 1500-2000 kogato ima poveche rabota , rabotnoto wreme e plavashto w smisyl takuw ako ima rabota e ot 10 do kum 16 chasa , ako nqma rabota ima "dejuren" ot ekip 6 choveka edin sedi.

Emi prez 2-3 sedmici , uvolnqvam chovek zashtoto reshil da otkradne 5-10 lv , na avanta mineralna voda si wzima , udrq kolite i ne si priznava.

Ne se pravete na svetsi povecheto zashtoto , pri perfektni usloviq.... osigurovki , zaplata ... kogato e hubavo vremeto , skara .. bira i wse nedowolni i kradat.

Taka shte e , mantaliteta si ni e takuw i towa si e.

Съгласен с тебе, като човек сменил доста работодатели.. и съм забелязал едно нещо в живота си до сега, не знам дали си въобразявам, но винаги на хубави работи застъпват егати тъпите парчета и с лека ръка си пилеят шанса и правят глупости на хубавата работа..а има хора серизни и работливи, които с години не могат да се докопат до хубава/платена работа.. :banghead:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 28 Юни 2011, 19:59

То по тая логика да си честен няма смисъл ... :conf:
ИзображениеIs...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Юни 2011, 20:00

Дани, не сподели от къде си.
Може някой колега да се навие да дойде при теб да бачка и да е доволен ;)
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: каквото набара:)

Мнение от taran » 28 Юни 2011, 20:09

Съгласен с тебе, като човек сменил доста работодатели.. и съм забелязал едно нещо в живота си до сега, не знам дали си въобразявам, но винаги на хубави работи застъпват егати тъпите парчета и с лека ръка си пилеят шанса и правят глупости на хубавата работа..а има хора серизни и работливи, които с години не могат да се докопат до хубава/платена работа.. :banghead:[/quote]

Най-вероятно-щото най-добре цункат г@@...ръка,исках да кажа.Едно от основните качества търсени от болшинството нашенски работодатели...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 28 Юни 2011, 20:12

Ronka написа:То по тая логика да си честен няма смисъл ... :conf:

Има смисъл, но да се докажеш като честен човек отнема доста време, докато мошенниците се доказват доста по бързо.. мое мнение разбира се. Случвало ми се е да връщам пари на последния ми работодател, защото беше забравил, че ми е платил аванс.. аз ги взех и се замислих тоя човек ми дава хляб и лошо от него не съм видял, защо да постъпвам алчно? и ги върнах. Просто така са ме възпитали.. :dunno: На който казах ми се изсмя в лицето и разбира се коментари от сорта "тоя не е в час" и т.н. :dunno:
I am beton!

русата мафия!
Аватар

Мнение от Ronka » 28 Юни 2011, 20:20

Витанов написа:
Ronka написа:То по тая логика да си честен няма смисъл ... :conf:

Има смисъл, но да се докажеш като честен човек отнема доста време, докато мошенниците се доказват доста по бързо.. мое мнение разбира се. Случвало ми се е да връщам пари на последния ми работодател, защото беше забравил, че ми е платил аванс.. аз ги взех и се замислих тоя човек ми дава хляб и лошо от него не съм видял, защо да постъпвам алчно? и ги върнах. Просто така са ме възпитали.. :dunno: На който казах ми се изсмя в лицето и разбира се коментари от сорта "тоя не е в час" и т.н. :dunno:

Всеки си знае,някои могат да играят и го правят..тея дето не могат..ги хващат :yes:

Аз съм правила същото и не съм слушала тъпи коментари,аре нЕма нужда :mhihi:
ИзображениеIs...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Юни 2011, 20:23

В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.
Никой не мое ма връне на селу!

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 28 Юни 2011, 20:30

saleen написа:В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.

:nono: означава в общият случай беден :banghead:
бизнесмените да не ми скачат колко са честни- тука бизнес честно НЕ МОЖЕ да се върти...
Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 28 Юни 2011, 21:00

saleen написа:В България честен, означава тъп, ценностната ни система такава-никаква.

:idea:
Изображение

Е30 Fanatic
Аватар
Кара: Ford Ranger 2019
Мечтае да кара: corvette c7 zr1

Мнение от N.Mihaylovski » 28 Юни 2011, 21:37

Значи не е лошо да си честен и да си пич, лошото е честните хора са и съвестни, и повечето шефчета акто надушат че си пич вършиш работа и т,н почват да те мачкат и да те експлатират.
А нЕ готините, дето лъжат краднат и въртат даалверки, шефчето вижда че са светнати и не ги тормози и не издевателства над тех.
В БГ това е истината която съм остановил.
Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Тъпата кака да маа с черпака
Мечтае да кара: Кадилакът на Долън
Детайли за колата: да има джам таван, кожни седалки, музика сватба, 320спринцофка, барнеш копче джам пада....

Мнение от saleen » 28 Юни 2011, 22:14

Ми така е, бият с камшика коня, който тегли каруцата, не умрелия му събрат. А тия дето не вършат работа, шефовете ги ползват за друго- интрижки, кой какво казал за началството, кой с кого си легнал и така. Хора има за всичко.
Никой не мое ма връне на селу!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d

Мнение от acho.rs » 30 Юни 2011, 20:13

deyan-enchev написа:^за банките в БГ имаш предвид че в момента не им е цветущо положението, а шуробаджанащината ги тресе с пълна сила.
Няма работни места - има само връзки, и обявите се пускат колкото да се покрият правните изисквания по наемане на нов персонал.

Те тва го заявявам и аз на 1000% от много близък досег - оказа се че в една банка имам познати и ... се яви кандидат , който доста по-добре се познаваше с моите познати :conf: Това преди около година за работа за 500 лв (първите 6 месеца) до 600-700лв следващите 3 години :kuku:
Тази пролет аз се сетих че
положението е кофти в момента но идва летния сезон ....няма срамна работа

и взех монтажните инструменти и хайде на бачкане . Август ми предстои същия филм - намиране на работа и този път ще има сериозни корекции на иначе и без това добрата автобиография :1:

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата