Армирано стъкло
Модератор: Общи модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Армирано стъкло
Колеги от няколко дни обикалям по стъкларниците и немога да намеря жълто армирано стъкло
Навсякъде има бяло.
Някой ако е виждал някъде нека да спомене, че много ми трябва да е жълто, никак няма да е хубаво само на един балкон от цялата къща да е с бяло стъкло

Навсякъде има бяло.
Някой ако е виждал някъде нека да спомене, че много ми трябва да е жълто, никак няма да е хубаво само на един балкон от цялата къща да е с бяло стъкло

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: Армирано стъкло
Колега, ако не се намери такова стъкло може да се сложи такова жълто фолио дето го слагат на фаровете на колите. Незнам какво точно жълто търсиш но мисля, че с фолиото би станало добре. 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
vld написа:Колеги от няколко дни обикалям по стъкларниците и немога да намеря жълто армирано стъкло![]()
Навсякъде има бяло.
Дали го прават изобщо е въпроса ?
ти питали ги стъкларите дали се произвежда, щото стъкларите купуват стъклата общо взето от 2-3 места

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Kазват че не се внасяло от 2-3 години, но имало шан да има залежало някъде по складовете.
Би ли ми дал координати на складовете от които пазаруват?

Кажи поне какъв размер ти трябва.Па и то е няколко чешита.Ако се включваш в размера влачиш барабар с вратата

- N.Mihaylovski
- Е30 Fanatic
-
- Кара: Ford Ranger 2019
- Мечтае да кара: corvette c7 zr1
vld написа:Kазват че не се внасяло от 2-3 години, но имало шан да има залежало някъде по складовете.
Не ме казват сладовете, и фирмите който го прават, щото ще отида там

Пол Роше: „Мощността най-вероятно бе около 1400 к.с., но ние не знаехме точното число, защото динамометърът не можеше да измери повече от 1280 кс”. - BMW 87г. //М3
6 мнения
• Страница 1 от 1