Препоръки за SUV до 40к
Модератор: Общи модератори
Re: Препоръки за SUV до 40к
vankokuko написа:И аз да предложа.Ще се побере в бюджета.
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... f1=details

Шма умориш бря, 6.2л 130коня

- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
Dpy написа:vankokuko написа:И аз да предложа.Ще се побере в бюджета.
![]()
Шма умориш бря, 6.2л 130коня![]()
този двигател, е малко по-дълготраен от вечността ... 6,2 литра атмосферен дизел .............

Иначе сега погледнах и Лексъсите, идват малко над бюджета ама вижте
http://www.youtube.com/watch?v=fJhLPbckMEE
Най-евтиния е 45000 има и по 50 ... а и разхода им е доста по-нисък. А и сякаш е без скорости

- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
Dpy написа:vankokuko написа:И аз да предложа.Ще се побере в бюджета.
![]()

Преди години като бях в казармата карах такова животно, нямаше равно. Тъкмо ако го спазари за 20 бона, ще му останат още 20 за да го зарежда

- vankokuko
- Потребител
-
- Кара: E36 318 touring
BAHKATA_TDI написа:Dpy написа:vankokuko написа:И аз да предложа.Ще се побере в бюджета.
![]()
![]()
![]()
тва ще му е точният избор за града
.
Преди години като бях в казармата карах такова животно, нямаше равно. Тъкмо ако го спазари за 20 бона, ще му останат още 20 за да го зарежда
Tоя пич незнам колко му иска на зверо,ама ако са по малко от 25-30хил. си е направо подарък.Това е перфектната градска кола,разни Кайени и q-7,ще са като играчки пред нея.Само дето към разходите за гориво и поддръжка трябва да прибавиш и цената на някое Клио или Корса,понастъпани при паркиране.

- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
ама как смело предлагате инфинитита, рейнджове и т.н., без хал-хабер да имате що за коли иде реч.... пф. май не знаете колко струва една гума 20-ка за зимата, колко струва едно обслужване, и т.н. - то не е само да изръсиш един 40 бондака и после само да караш....
колегата, пуснал темата - ако разбира се не си се вживял като повечето акъл-даващи тука, дето искат да ти натътрузят някой бирник, и не искаш да си Баро кебапа, генгста шит и т.н., твоята кола е Мицубиши Аутлендър - търси до 3-годишен, щото има опция за 1000 и кусур лв да си пуснеш още 2г. гаранция. ..... за тия пари ще е комънрейл 2,2 156к.с., ако държиш на автомат дизел - само това е вариант. разхода му в града не можеш да го направиш двуцифрен - поне аз не съм успявал. кутията му е 6-степенен автомат TC-SST като на ево Х... моторът е здрав и тегли добре! ако намериш последно ниво оборуване, има всичко - ел. кожен салон с подгрев, нави с тъч с твърд диск и суббуфер - музиката е рокфорд фосгейт и е страхотна, биксенон, безключов достъп и палене, и т.н. ....зимно време - влизат 16ки джанти - ще ти е малък тоя разход за гуми. извънградско гори страхотно малко също. удобен е, висок клиренс, и са здрави - няма изявен дефект при тоя модел!
с тия 40к да си купиш 5-6-годишен премиум клас джип/сув си е жива простотия, освен ако не искаш да си люлински тарикат и да зарибяваш девойчета с IQ по-малко от средния разход на въпросния ковчег... щото хубаво предлагате мл-и разни, ама като му избуши някой хамортисьор на еърматика, само там е 2200 назад.... едва ли някой иска да плаща подобен масраф. Аутлендърът е разумният избор, покрай работата ми съм направил достатъчно сравнения на база личен опит, не само при джиповете - просто по-добро няма като алтернатива по какъвто и критерий да сравняваш. иначе да - за 40к може и хамър да си купиш, но не ти пожелавам

колегата, пуснал темата - ако разбира се не си се вживял като повечето акъл-даващи тука, дето искат да ти натътрузят някой бирник, и не искаш да си Баро кебапа, генгста шит и т.н., твоята кола е Мицубиши Аутлендър - търси до 3-годишен, щото има опция за 1000 и кусур лв да си пуснеш още 2г. гаранция. ..... за тия пари ще е комънрейл 2,2 156к.с., ако държиш на автомат дизел - само това е вариант. разхода му в града не можеш да го направиш двуцифрен - поне аз не съм успявал. кутията му е 6-степенен автомат TC-SST като на ево Х... моторът е здрав и тегли добре! ако намериш последно ниво оборуване, има всичко - ел. кожен салон с подгрев, нави с тъч с твърд диск и суббуфер - музиката е рокфорд фосгейт и е страхотна, биксенон, безключов достъп и палене, и т.н. ....зимно време - влизат 16ки джанти - ще ти е малък тоя разход за гуми. извънградско гори страхотно малко също. удобен е, висок клиренс, и са здрави - няма изявен дефект при тоя модел!
с тия 40к да си купиш 5-6-годишен премиум клас джип/сув си е жива простотия, освен ако не искаш да си люлински тарикат и да зарибяваш девойчета с IQ по-малко от средния разход на въпросния ковчег... щото хубаво предлагате мл-и разни, ама като му избуши някой хамортисьор на еърматика, само там е 2200 назад.... едва ли някой иска да плаща подобен масраф. Аутлендърът е разумният избор, покрай работата ми съм направил достатъчно сравнения на база личен опит, не само при джиповете - просто по-добро няма като алтернатива по какъвто и критерий да сравняваш. иначе да - за 40к може и хамър да си купиш, но не ти пожелавам

...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

извини ме но аз митсубиши не бих пипнал. това какви страшни боклуци са всичките... знам, че високо се ценят в определени среди, но да ти кажа честно като човек дето ги разбира малко нещата- нямам представа защо.
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Механджията
- кандидат ентусиаст
-
alx написа:извини ме но аз митсубиши не бих пипнал. това какви страшни боклуци са всичките... знам, че високо се ценят в определени среди, но да ти кажа честно като човек дето ги разбира малко нещата- нямам представа защо.
обоснови се, моля ( не се заяждам, просто и аз имам наблюдения за марката и впечатления от стотици собственици - буквално) ...за аутлендъра конкретно имам 3-годишни наблюдения.... при нас има бройки на 200к+ км, които не можеш да им познаеш пробега, докато не го видиш изписан на таблото.
да - не мога да го сравнявам с премиум марките откъм влагани материали, качество на сглобка, показатели и динамични характеристики, но в никакъв случай не мога да го нарека боклук - просто е здрава и икономична кола, подходяща за всякакви цели освен правене на гъзе и екстремен офроуд - а мисля, че това се търси от автора. а за 40к бих си взел аутлендър на 2 години отколкото кайен на 6 - след още две години каране вместо за ремонт на кайена ще има за втори аутлендър кинти.
...с живота под вежди се гледаме строго, и боря се с него, доколкото аз мога....има начин, ваш'та мамааа...

Мисля че за Рейндж ровър никой няма да каже лоша дума,доказан автомобил... 

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Точно пък тия как се чупят не е истина. 
Говоря за тия,които са произведени по времето,когато собственик беше ФОРД.

Говоря за тия,които са произведени по времето,когато собственик беше ФОРД.
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
абе в сравнение с Х5 си е корава машина рейнджа 

Механджията написа:alx написа:извини ме но аз митсубиши не бих пипнал. това какви страшни боклуци са всичките... знам, че високо се ценят в определени среди, но да ти кажа честно като човек дето ги разбира малко нещата- нямам представа защо.
обоснови се, моля ( не се заяждам, просто и аз имам наблюдения за марката и впечатления от стотици собственици - буквално) ...за аутлендъра конкретно имам 3-годишни наблюдения.... при нас има бройки на 200к+ км, които не можеш да им познаеш пробега, докато не го видиш изписан на таблото.
да - не мога да го сравнявам с премиум марките откъм влагани материали, качество на сглобка, показатели и динамични характеристики, но в никакъв случай не мога да го нарека боклук - просто е здрава и икономична кола, подходяща за всякакви цели освен правене на гъзе и екстремен офроуд - а мисля, че това се търси от автора. а за 40к бих си взел аутлендър на 2 години отколкото кайен на 6 - след още две години каране вместо за ремонт на кайена ще има за втори аутлендър кинти.
ми.. за тебе не знам, но аз митсу над 120к км дето да не гори масло като за световно (и съответно да си пуши) не съм видял. ама да кажаме че все съм ги виждал някакви недъгави- от мене да мине.
аз друг проблем имам с тях- нямат характер. ни рак ни щука са (не визирам ево-то разбира се). японско возило с привкус на нещо средно между кореец и руснак. или резултата ако японците им бяха дали да правят лади... имах няколко близки с различни митцу-та (все нови купени) и... хич добре не старееха. ама хич. остави качеството на изработка, материалите, надеждноста и динамиката- просто в момента в които го вземеш от шоурум-а имаш чувството че вече е морално на 10 години... сядаш, гледаш вътре и... нищо не ти радва окото. живи и здрави да са за парите, ама аз не искам да карам нещо и да се чувствам като скот и неготин.
не знам как точно да го обясня- нищо 21-веково няма в тях... седят си на 1987-ма и ... затова и толкова се продават (в америка продажбите им са абсолютно плачевни). аз примерно не се сещам едно митцу дето бих го карал като ежедневка. но се сещам точно за 2 кий примерно които ме радват и ако бях потенциален клиент сериозно бих ги гледал...
алекс
трабант 601с
разни други возила
трабант 601с
разни други возила
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
то митсуто и в БГ е бутикова марка ,дори и новия лансър не се среща много много по улиците ( щото ценово нещо е доста претенциозен ,а и бедни моторизации начело с 1.5i )
- BAHKATA_TDI
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 Touring/Е46 Coupe/ X3
- Мечтае да кара: new BMW
alx написа:Механджията написа:alx написа:извини ме но аз митсубиши не бих пипнал. това какви страшни боклуци са всичките... знам, че високо се ценят в определени среди, но да ти кажа честно като човек дето ги разбира малко нещата- нямам представа защо.
ми.. за тебе не знам, но аз митсу над 120к км дето да не гори масло като за световно (и съответно да си пуши) не съм видял. ама да кажаме че все съм ги виждал някакви недъгави- от мене да мине.
аз друг проблем имам с тях- нямат характер. ни рак ни щука са (не визирам ево-то разбира се). японско возило с привкус на нещо средно между кореец и руснак. или резултата ако японците им бяха дали да правят лади... имах няколко близки с различни митцу-та (все нови купени) и... хич добре не старееха. ама хич. остави качеството на изработка, материалите, надеждноста и динамиката- просто в момента в които го вземеш от шоурум-а имаш чувството че вече е морално на 10 години... сядаш, гледаш вътре и... нищо не ти радва окото. живи и здрави да са за парите, ама аз не искам да карам нещо и да се чувствам като скот и неготин.
не знам как точно да го обясня- нищо 21-веково няма в тях... седят си на 1987-ма и ... затова и толкова се продават (в америка продажбите им са абсолютно плачевни). аз примерно не се сещам едно митцу дето бих го карал като ежедневка. но се сещам точно за 2 кий примерно които ме радват и ако бях потенциален клиент сериозно бих ги гледал...
Ако визираш Мицубиши Панчарево от 1995 г. съм съгласен с теб, че изглежда доста зле вътре. Но за 40 хилки се качваш в доста прилично Панчарево на 3-4 годинки.
Виж това ако това за теб е ... о.к.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- павката
- старши ентусиаст
-
- Кара: ги да пият мента
- Мечтае да кара: за 6лв/100км
- Детайли за колата: не върви и не гори
с тая Жи класа получава статут на ''лош'' и респект от околните 

Тия от БМВ-клуба обичат да си прикачат подобни табелки ;-)
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче
Не им вярвай много - нищо чудно под предния капак да се крие охлювче