За малко да стане.. беля
Модератор: Общи модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Re: За малко да стане.. беля
И ние с баща ми имахме подобна случка преди около 8-9 години само, че една баба въвеше с внучето си и в последния момент тя го пусна уж да отиде при майка си която вървеше пред тях но то изкочи на пътя и едвам спряхме и със всичката си наглост дъртата почна да на нарежда как щели сме да убием малкото
Добре, че карахме бавно, но и да искахме по бързо със Фиеста 1.2... 

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

"Автомобилът ти е истински бърз едва тогава, когато сутрин заставайки пред него се боиш да го отключиш."
Walter Röhrl

- Hito
- Е46 Fanatic
-
- Кара: Е46 330d; GLK 320
b0bituy написа:....... Добре, че карахме бавно, но и да искахме по бързо със Фиеста 1.2...
Колега то и с лагерна количка може да стане белята

Великите умове обсъждат идеи.
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание
Средните умове обсъждат събития.
Дребните умове обсъждат хората.
Убий глупака с мълчание

- b0bituy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F30 318d
- Мечтае да кара: ......... 750li
Прав си колега но винаги със по слабите коли шанса е доста по малък, защото поне тези които ги засичам в Бургас не ги настъпват.Hito написа:b0bituy написа:....... Добре, че карахме бавно, но и да искахме по бързо със Фиеста 1.2...
Колега то и с лагерна количка може да стане белята

Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!
Walter Röhrl

Walter Röhrl

- Kinopi
- младши ентусиаст
-
- Кара: с натегнат шпер
- Мечтае да кара: ///M3 E36
Подобна случка имах и аз.Минавах през пожарната на центъра в Пловдив, улицата е павирана и има училище и два доста големи легнали полицай на около 40 метра един от друг.Беше привечер и уж няма жива душа минавам аз единия легнал, и карам с 20, че да мога да го видя другия по-рано, и в това време от нищото изкача едно момиченце от паркиралите коли до училището и просто си претича през улицата.ДАже и спирачките нямах време да натисна.И до сега се случва да се сетя за тази случка и ако там нямаше втори легнал полицай какво щеше да стане.А то даже не се и огледа, направо претича
Имаше един път, отивах към един приятел да го взимам от тях, и една майка и баба почнаха да ми махат и да гледат към мен.Спрях и в това време едно детенце изкочи на улицата.

Имаше един път, отивах към един приятел да го взимам от тях, и една майка и баба почнаха да ми махат и да гледат към мен.Спрях и в това време едно детенце изкочи на улицата.

- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Ооо деца има ли наблизо - 2-ра без газ на обороти, левия крак на клъча, десния на спЕрачките и дясната ръка на аварийките, че не се знае кога ще реши да скочи пред колата 

- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
И мен е щяла да ме блъсне кола една зима. Пързаляме се на една бабунка и аз решава, че ще подгоня един приятел той излиза на улицата и ми казва леко, а аз какво да го слушам и като излезнах face to face с един пасат 1 и ми се ... Само му се облегнах на капака, засмях се(че нали съм малко откачен) и си продължих, а човека излезе от колата и ме гледа умно. От тази случка имам обеца на ухото. Тогава дори и да се правех, че ми няма нищо от вътре всичко се беше преобърнало.
П.С бил съм някъде на 7-8 годинки
П.С бил съм някъде на 7-8 годинки
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- sharksfin
- младши ентусиаст
-
- Кара: МБ W140 V8
за мен децата винаги са били най-рисковите участници в движението. Особено когато са на групички. Но колкото и да внимаваш, никога не е достатъчно.
п.п.: преди два дни един моторист падна точно пред мен. Как не минах отгоре му не знам
п.п.: преди два дни един моторист падна точно пред мен. Как не минах отгоре му не знам
Акълът е нещо, което можеш да даваш, без да го имаш.
- svetkos_
- Потребител
-
- Кара: F11 530xd Touring
- Мечтае да кара: BMW M3/M5
- Детайли за колата: Малкият мук с голяма душа! :)
E36 318d Touring
E46 320d Touring
F11 530xd Touring
Понеже в темата бяха споменати колоездачи. Наясно съм и с факта, че България не е Германия, но ще разкажа един пресен случай от миналата година по това време, когато бях в Кьолн. По принцип колоездачите там се пазят много, тъй като се считат като част от движението, в случаите когато няма обозначено за тях място по тротоарите или на самото пътно платно. Та, случи се така, че един шофьор блъсна колоездач на пътното платно. Изглеждаше, а и така си и помислих с моя приятел, че на този ще му скъсат главата. Ровейки се обаче из регионални сайтове в следващите дни, а й РТЛ бяха свършили своята работа, тъй като централата е именно в Кьолн, информацията беше еднаква - глоба и наложено обезщетение (нямам спомен колко беше) за колоездача, защото е карал на пътното платно при положение, че има разграфен сектор на тротоара за тази цел. Още си спомням физиономията на шофьора, който беше бял като лист. А тук - човек винаги трябва да е на 12, не на 6. Никога не знае кой и откъде ще излезе и най-вече - какво ще предприеме. Дори да е решил да се самоубива - след това не можеш да докажеш, че не ти си виновен (ако няма предсмъртно писмо
).
Та, до колега, който е отворил темата, знам в какви мисли си се вкарал. Само два дни след рождения ми ден едва не ме обраха на метър от мен, докато си човърках в колата. Имах късмет, много голям, и комшията, който ми подвикна от балкона си. Да, имал си късмет, хлапето най-вече. И това, че имаш от 3 години книжка, няма значение. Има хора и с по-сериозен стаж, но какво от това. Ходи, запали една свещ и се радвай, че всичко е наред.

Та, до колега, който е отворил темата, знам в какви мисли си се вкарал. Само два дни след рождения ми ден едва не ме обраха на метър от мен, докато си човърках в колата. Имах късмет, много голям, и комшията, който ми подвикна от балкона си. Да, имал си късмет, хлапето най-вече. И това, че имаш от 3 години книжка, няма значение. Има хора и с по-сериозен стаж, но какво от това. Ходи, запали една свещ и се радвай, че всичко е наред.

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2