Интересна форумна зависимост...
Модератор: Общи модератори
31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
Re: Интересна форумна зависимост...
M3 E92 написа:За гоУф форума трябва да владееш пернишкия диалект.
Май май ше се окажеш прав, тряаа го пробвам

и аз съм много доволен от форума, хората са много готини и отзивчиви, каквато и тема да съм пуснал винаги са ми помогнали, скоро даже пуснах за дето ми се схвана врата заради един маймун и как да го лекувам и за нула време се напълниха 3 страници с отговори в темата

www.bmwпрофесори-bg.net
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Ogi написа:Vra4anin написа:...
Евала за хубавите думи![]()
И аз гордо мога да заява че форума ме промени, станах по-добър човек... по-отзивчив и толерантен... и на пътя и в живота... имаше известен период от време в който поддръжавах на киселите гъзари но това се промени
+1 форума е голяма сила... просто такава толерантност и отзивчивост не се среща често... аз даже смело мога да твърдя,че това е най-добрия форум с най-готините хора... не само от автомобилните среди,а въобще...
п.с. мисля,че е излишно да пиша,че това не е мазнене... няма за какво да се мазня на никои просто казвам това което чувствам и мисля.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Мда това е най-добрият и спретнат форум.Винаги влизам с кеф,нямам търпение да се сдобия с BMW,да стана член на клуба,а защо не и 2 ниво член.Имам регистрация и в тунинг форума,там също има доста приятни хора,но има и доста странни парчета ,дето понякога развалят кефа.Но този форум си го обичам най,не само защото е на любимата марка,тук винаги може да намериш подкрепа,да споделиш проблеми,да помогнеш на друг,да се сдобиеш с приятели.Изобщо форума доста спомага за изграждане на характер,също така,правописа ми се е подобрил доста,не ползвам дори в скайп латиница.Евала на създателите на форума и хората,който се грижат за него.Благодаря ви от сърце,че имам възможност да участвам в него. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Bareck
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: ///M
И аз споделям същото мнение.Доста интересни неща може да научиш от този форум и винаги има отзитчиви и готови да помогнат хора.

- acho.rs
- старши ентусиаст
-
- Кара: Jaguar XK 4.2, G05 X5 30d
па и bmw ще си вземеш ... все някога
п.с. справка ачо.рс
Tо за мен се знаеше , че е въпрос на време ама колко заклети фенове на АУДИ сега са със 46ци и Е39ки ... и стават все повече и аз все повече се радвам ... и яко ме намразват в АКБ ама кво да се прави - рано или късно всеки заебава предното

- Prekysvach
- ентусиаст
-
- Кара: е36 32*<0>5
lowrider написа:Каква е тая тема бре, ти да не си от Шумен ве момче тц, тц, тц
на шуменец ли храниш бе софиянец

- А.Марчев
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: E60 М5 Еisenmann RACE exhaust
SPEED_GABROVO написа:Мда това е най-добрият и спретнат форум.Винаги влизам с кеф,нямам търпение да се сдобия с BMW,да стана член на клуба,а защо не и 2 ниво член.Имам регистрация и в тунинг форума,там също има доста приятни хора,но има и доста странни парчета ,дето понякога развалят кефа.Но този форум си го обичам най,не само защото е на любимата марка,тук винаги може да намериш подкрепа,да споделиш проблеми,да помогнеш на друг,да се сдобиеш с приятели.Изобщо форума доста спомага за изграждане на характер,също така,правописа ми се е подобрил доста,не ползвам дори в скайп латиница.Евала на създателите на форума и хората,който се грижат за него.Благодаря ви от сърце,че имам възможност да участвам в него.
Няма смисъл да пиша същото .. за това +

Мисля ,че най-важното е да си помагаме и подкрепяме,независимо дали сме малко или много !

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Откакто чета и пиша у форума се запознах с много пичове. Когато не мога да влезна, все едно нещо липсва и ми е някво шит. Тука повечето хора си помагаме и това ми харесва най-много!: )
You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- surfboard
- младши ентусиаст
-
- Кара: 4.0 TFSI
Vra4anin написа:Не го правя като четка на създателите и управата на БМВ форума, но истината е, че това е най-добрия автомобилен форум (и не само) в България, според мен![]()
Подкрепям напълно мнението на колегата. Преди да се регистрирам тук съм членувал и в други автомобилни форуми, защото старата ми кола беше друга марка, но БМВ форумът е на най-високо ниво във всяко едно отношение.
- xpl0d
-
-
- Кара: на изпарения
- Мечтае да кара: Countach, Diablo, F40, 348, 355
surfboard написа:... но БМВ форумът е на най-високо ниво във всяко едно отношение...
To ясно, ама защо?

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Аз не бих казал, че BMW форумът е нещо по по най. Форумът, това са хората в него. По тази логика, излиза че тук са най-качествените хора. Не мисля. Но тук има много хора, които с радост ще ти помогнат, както и в другите авто форуми. Сега, дали тези са повече от лаладжиите и какво е съотношението, е друг въпрос. Но мисля, че наблюдаваната от тебе зависимост не съществува. И аз пиша във VW форума, но след някое мое мнение може да минат дни, докато някой се заяде с мене. Това може да се дължи и на друго. Хората си имат работа и форумът и писанията в него стоят малко настрани.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- Ogi
-
Плевен тийм
-
- Кара: 323ti
- Мечтае да кара: 332ti
- Детайли за колата: сива
Elesar74 написа:И аз пиша във VW форума, но след някое мое мнение може да минат дни, докато някой се заяде с мене.
За кво си говорим

Дефакто във ФоуВе форума ако пуснеш мнение и цели няколко дена никой не се заяде с теб си герой

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
xpl0d написа:surfboard написа:... но БМВ форумът е на най-високо ниво във всяко едно отношение...
To ясно, ама защо?
умните са си умни и услужливи а и сме си фенчета

- daka1972
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW отново серия 3 бенз
- Мечтае да кара: волска каручка
- Детайли за колата: събира много и малко, според повода
Elesar74 написа: И аз пиша във VW форума, но след някое мое мнение може да минат дни, докато някой се заяде с мене. Това може да се дължи и на друго. Хората си имат работа и форумът и писанията в него стоят малко настрани.
явно някой се е променил - май името му беше Камен дето е в още дузина форуми ,как ли не те е уцелил нямаше да чакаш няколко дни за ново мнение

31 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3