Кой тел. с Андроид ?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Re: Кой тел. с Андроид ?

Мнение от ръб » 04 Юли 2011, 1:18

щото 4-ката вече е направо стара ! предлага хардуер на смартфони от края на 2010 година. сегашните модели на хтц, самсунг, лг и моторола са в пъти по-напред и откъм дисплеи, камери, процесори, графични чипове..

Олдскул фен
Аватар
Кара: Строявайки пешеходците по тротоарит
Мечтае да кара: E34 + s62 ]:)

Мнение от justboy » 04 Юли 2011, 1:24

ръб написа:щото 4-ката вече е направо стара ! предлага хардуер на смартфони от края на 2010 година. сегашните модели на хтц, самсунг, лг и моторола са в пъти по-напред и откъм дисплеи, камери, процесори, графични чипове..

Знам какво предлага, но дисплея си е конкурентен и в сегашната ситуация, друядрените процесори при СЕгашните дроиди, доколкото разбрах са ненапълно използваеми, а каквито и да са характеристиките, важното е как работи в ръцете ти...
А тук 4ката си е трепач просто, няма такова браузване изобщо като краен продукт при все, че не е излязла 5цата си е все още окей.

Единствено се обезсмисля покупката на 4ка, защото излиза 5ца след някой друг месец... И също така ако автора на темата търси дисплей 4"+ айфона отпада:))

Ето сравнение на екраните...
http://www.youtube.com/watch?v=6UgDpwaDh78
Изображение
E34, E38

Потребител
Аватар

Мнение от stefanoff » 04 Юли 2011, 7:39

justboy написа:
ръб написа:щото 4-ката вече е направо стара ! предлага хардуер на смартфони от края на 2010 година. сегашните модели на хтц, самсунг, лг и моторола са в пъти по-напред и откъм дисплеи, камери, процесори, графични чипове..

Знам какво предлага, но дисплея си е конкурентен и в сегашната ситуация, друядрените процесори при СЕгашните дроиди, доколкото разбрах са ненапълно използваеми, а каквито и да са характеристиките, важното е как работи в ръцете ти...
А тук 4ката си е трепач просто, няма такова браузване изобщо като краен продукт при все, че не е излязла 5цата си е все още окей.

Единствено се обезсмисля покупката на 4ка, защото излиза 5ца след някой друг месец... И също така ако автора на темата търси дисплей 4"+ айфона отпада:))

Ето сравнение на екраните...
http://www.youtube.com/watch?v=6UgDpwaDh78

Не занасяйте колегата с тея ябълки - половината 4ки са с бъгната батерия, подува се, загрява и пада за 4 часа в стенд бай режим ;)

Aз ти препоръчвам ето това http://www.pcceni.bg/review/p3-6674-0.html - за около 300лв се продават, а имаш и бонус - 2 сим карти
Не Мы такие, Жизнь такая

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 04 Юли 2011, 9:34

stefanoff Веднага отивам да пусна обявата на 4-ката, че почва да ме е страх от толкова дефекти :mhihi: :mhihi: А в линка, който си дал погледни първите няколко мнения и ще видиш как хората реват от това което рекламираш.
Човека е пуснал тема за телефон с Андроид а вие пак се чепкате дали на 4-ката пишката е по голяма от на другите, аз знам, че е по голяма ама не е това темата така че придържайте се.

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 04 Юли 2011, 9:45

ms, не се занасяй с ябълките! Бъдещето е Андроид. Андроид е много по интуитивен за БГ пазара. Хващаш и си дърпаш направо в телефона. Аз лично ползвам СГС 2, а съм бивш потребител на айфон. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F
Мечтае да кара: Самолет

Мнение от Е.Димитров » 04 Юли 2011, 10:10

Ми аз на ябълката си подкарах и андроид,така че за мен ябълката е фаворит,4 ката е с уникален дисплей,чакаме 5 та серия да го видим,има и над 500 000 приложения за ябълката които се теглят онлайн и още толкова ако е хакнат телефона,има някой доста кофти моменти с ябълката,това са че трябва да е фабрично отключен иначе доста неща трябва да се направят за да качваш каквото ти скимне а за батериите-тея са извънземни,как са успяли да създадат батерия дето се зарежда за 2-3 часа и да кара 2-3 дена с доста разговори-незнам :dunno:

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 04 Юли 2011, 10:15

stefanoff написа:Не занасяйте колегата с тея ябълки - половината 4ки са с бъгната батерия, подува се, загрява и пада за 4 часа в стенд бай режим ;)

Aз ти препоръчвам ето това http://www.pcceni.bg/review/p3-6674-0.html - за около 300лв се продават, а имаш и бонус - 2 сим карти

Как пък го измисли това с гадните батерии на половината ябълки- все някоя гадна ще има, ама чак пък масово :kuku: около мен ябълки много- сигурно 20-на има- и грижи с хардуера нямат...
И тоя "смартфон" дето си го дал е пълна смешка- ползвам Нокия С6 (която си е слабичка като параметри) и тя го бие по всички параграфи :roll: Аз търся нещо по-мощно (което си върви и с високата цена за съжаление), а не няк'ва смешка с 2 сим карти ;) това направо ми е чудно за к'во става като всичко му е куцо...

justboy написа:http://audibg.com/forum/index.php?showtopic=103173

Прочети таа тема, може да ти даде някакви насоки:)))

Незнам защо не пробваш и една ябълка номер4

Честно казано бях доста против епъл, но сега с 4Г-то много ми допадна, а и от проба в някой магазин глава не боли : ))

А аз тъй като немога да отделя толко пари за телефон, мисля да си взема или Xperia X10 или HTC HD2 гледам, че на втория му мушкат всякакви андроиди като 2.3.3 и т.н. а и има 4.3" дисплей :mhihi: Но как да е.. :D
Аз като гледам клипове и т.н. поне ми се струва, че сгс2 е по-добрия вариант :)

ти пък к'во ровиш из кенеф-форума :mhihi: аз съм оправдан да ровя там, ама ти що :?: мерси, и там почетох...
ябълката не е никак лоша, но се чака да излезе номер 5 и сега не е момент да набивам грешни пари за стар модел... А като ги знам гадовете цената при стартиране на новия модел ще е отвратителна- тоест ще трябва да изчакам до следващата година да го взема на горе-долу прилична цифра... е няма да чакам 6-7-8 месеца... а и до тогава не ми се мисли к'ви машини с Андроид ще излязат ;)

то и на мен не ми се дават толкова кинти на куп ама просто Симбиан-а ми лази по нервите вече... не толкова Симбиан-а де, а слабите чаркове в телефоните- Нокиа Е7 има "страхотните" 680Мхц процесор, резолюцията му е малка (пиксели колкото на моя 3,2'' дисплей- само дето при Е7 дисплея е 4"), а струва малко под СГС2... да не съм луд да го взема :kuku: Ако изкарат в това време (да кажем 1-2месеца- не съм се засилил веднага да купувам) модел със Симбиан с хубав дисплей, поне 1Гхц процесор (и едноядрен да е), поне 1ГБ рам и цена ПОД тази на СГС2 може и да се замисля да остана на Симбиан...
Ама шанса е никакъв, на мен ми трябва нов телефон и избора е скъп и мощен Андроид или да си седя с моята Нокия- тоест избор НЯМА :mhihi:
Изображение
Изображение

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 04 Юли 2011, 11:08

Аз лично не бих си купил "Самсунг". Две момичета от моя клас си купиха "Самсунг" и едната беше избрала въпросния сгс2. До края на годината(30.06) тя си скубеше косата и само псуваше, че за нищо не става. Не съм сигурен, че телефона е виновен, може и в лоши ръце да е бил, но аз хептем се отказах от "Самсунг". За това най-добре едно HTC и си ти.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

daytona violett
Аватар
Кара: e36+24

Мнение от kOnPuBkA » 04 Юли 2011, 11:47

:OT:
Само Чък Норис има iphone с цяла ябълка... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Онтопик.. Щом не те кефи ябълката, най-разумния вариант е може би HTC... Доста държаливи телефони са от моя опит, но пък лично за мен са мноо сложни за работа... За да влезеш някъде и да направиш нещо и като подредба са ми мноо объркани...Може би е въпрос на навик...

Аз лично чакам с нетърпение отхапана ябълка намбър файв :angel:
HAPPINESS IS NOT AROUND THE CORNER, HAPPINESS IS THE CORNER!
Изображение
IMPOSSIBLE IS NOTHING !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: от грешната страна

Мнение от martoto » 04 Юли 2011, 12:48

ms написа:...Ако изкарат в това време (да кажем 1-2месеца- не съм се засилил веднага да купувам) модел със Симбиан с хубав дисплей, поне 1Гхц процесор (и едноядрен да е), поне 1ГБ рам и цена ПОД тази на СГС2 може и да се замисля да остана на Симбиан...
Ама шанса е никакъв, на мен ми трябва нов телефон и избора е скъп и мощен Андроид или да си седя с моята Нокия- тоест избор НЯМА :mhihi:
Ако не друго, може да си спокоен в избора си на Андроид - Нокия едва ли ще изкарат какъвто и да било Symbian повече, камо ли "по мощен". Symbian е мъртъв а Нокия е в в лагера на Microsoft вече. На есен ще се радваме на Nokia with Windows Phone 7 :yes: .

Иначе по-темата - избери което повече ти допада между двата (дори ако щеш като дизайн). Не може да сбъркаш с нито един от тези модели.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 04 Юли 2011, 13:08

Колега, ако сега съм на твое място и бих "изсипал" толкова пари за телефон без да се замисля това би бил галакси с 2 ... Симбиана не знам защо го споменаваш изобщо ...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 320D

Мнение от Amatior4o » 04 Юли 2011, 13:17

За мене HTC Сensation-а си е по-добрият избор.
По мой вкус изглещда доста по-добре на дизайн и със Сенс 3.0 и интерфейса му изглежда по-добре.
При HTC опцията за рут на телефона е по-лесна отколкото при другият.
Откъм хардуер са почти идентични, така, че както колегите преди това написаха.
Отиваш и който ти допадне повече, то това е твоят телефон :yes:

Потребител
Аватар

Мнение от gruh4o » 04 Юли 2011, 13:44

самсунга пред НТС-то :

дисплей: макар и с по-ниска резолюция, SuperAMOLED plus е класи над LCD-то като картина, а освен това харчи по-малко ток

процесор и графичен ускорител: НТС-то ползва по-стар като архитектура процесор. видеоускорителят е по слаб. рам-та също е по-малко. разликата не е фрапантна, но я има. пък и след като се търси телефон от най-висок клас би следвало да се има предвид

батерия: на самсунга е по-голяма, а и дисплея харчи по-малко ток. въпреки това, обаче на мен не ми е издържал повече от ден и половина

камера: и снимките, и видеото са по добри.

НТС пред самсунг:

дизайн и материали: въпрос на вкус, но дизайна е по-добър според мен. дали метал е по-добре от пластмаса също е въпрос на вкус (лекота срещу солидност), но все пак пластмасов телефон за 1000+ лева е по-зле от метален такъв.

интерфейс: HTC sense e по-добро от Touchwizz на самсунг

ГПС: НТС-то разполага с по-чувствителен (добър) ГПС

аз лично избрах самсунга главно заради дисплея и малко по-добрата батерия. проблема при него е, че грее доста при товарене. сега, вярно, че досега съм чел само за един случай на повреден от топлина (и то малко съмнителен), но пък е пречка пред това да му се сложи надежден силиконов калъф, какъвто иначе си бях харесал. то може да не е пречка, ма мен ме е шубе

ентусиаст
Аватар

Мнение от vlad0 » 05 Юли 2011, 2:10

знам, обаче кой е с най-добрата рекламат - http://www.youtube.com/watch?v=zyMfpJh3 ... r_embedded

Предишна

Назад към Извън Темата